Bana şişkosun dedi...

Şöyle adamlara "aman kırılmasn diye sustum" diye konuşuyosunuz ya suratıniza su atmak geliyo icimden. Kardesim saf mısın sen? Adam sana kilolu diycek, hem de bunu baskaları bizi yakıştırmaz bilmem ne diyip söyliycek sen de susup oturucaksn kendi kendine üzülüceksin öyle mi? Niye bu kadar küçük düşürüyosunuz kendinizi?

Soguk davranmaya devam edin. Size sorarsa da "senin o dediklerinden sonra ben de düşündüm, gercekten cok çelimsizsin. Daha erkeksi birini benim yanıma yakıştırır benim cevremdekiler. Bunun farkına vardım ve hiç keyfim kalmadı" dersin. Allahın sümsüğü ya..

En son da, bit kadar herifsin ona rağmen yanımda adam diye gezdiriyorum buna sükretmiyosun da elalemin lafina mı bakıyosun diyip g.tune tekmeyi vurun.

Pasif olmayın ya

Ay bana da üçgen vücut yakışır zaten hayatım, bencede etraf yakıştırmayabilir bizi birbirimize deseydiniz. Haspam.

Benim de böyle biri olmuştu hayatımda kendisi o kadar zayıftı ki ben kilo alıcam diye ödü kopuyordu:KK70:
Hayır zayıftım da alıcam korkusu nedir? Sonra benim beğendiğim biri de ee sen cook zayıfsın hatta kurusun dedi :KK57:
Demem o ki kimseye göre şekillendiremem kendimi benim beğendiğim gibi kalıcam beğenen böyle beğensin:63:

Şöyle adamlara "aman kırılmasn diye sustum" diye konuşuyosunuz ya suratıniza su atmak geliyo icimden. Kardesim saf mısın sen? Adam sana kilolu diycek, hem de bunu baskaları bizi yakıştırmaz bilmem ne diyip söyliycek sen de susup oturucaksn kendi kendine üzülüceksin öyle mi? Niye bu kadar küçük düşürüyosunuz kendinizi?

Soguk davranmaya devam edin. Size sorarsa da "senin o dediklerinden sonra ben de düşündüm, gercekten cok çelimsizsin. Daha erkeksi birini benim yanıma yakıştırır benim cevremdekiler. Bunun farkına vardım ve hiç keyfim kalmadı" dersin. Allahın sümsüğü ya..

En son da, bit kadar herifsin ona rağmen yanımda adam diye gezdiriyorum buna sükretmiyosun da elalemin lafina mı bakıyosun diyip g.tune tekmeyi vurun.

Pasif olmayın ya

Pasiflikten veya onu kırmama gayesiyle değil de "aa sen de böyle düşünüyormuşsun demek ki ben düşüncelerimde haklıyım" demesin diye ona onun gibi bir cevapla gitmedim.
Çünkü ben onun kısalığını da çelimsizliğini de kusur olarak görmüyorum.
Zaten ilk kez ayrılığı düşünüyorum çok soğudum...

Hadi sen o beş kiloyu verirsin gayet ideal ölçülere ulasirsin da o kendi boyu hakkında napmayi düşünüyormuş sordun mu :işsiz: topuklu mu giyecekmis

Ay bana da üçgen vücut yakışır zaten hayatım, bencede etraf yakıştırmayabilir bizi birbirimize deseydiniz. Haspam.

Ahahahaha aklıma sokuyorsunuz böyle ayrılıp burada "üçgen vücutlu sevgili istiyorum" diye konu açacağım en son :-)

Hadi sen o beş kiloyu verirsin gayet ideal ölçülere ulasirsin da o kendi boyu hakkında napmayi düşünüyormuş sordun mu :işsiz: topuklu mu giyecekmis

Ben bir kaç aya zayıflamayı planlıyorum sonrasında ee sen napacaksın şimdi diyeceğim bakalım ne hissediyormuş insan

Benim de böyle biri olmuştu hayatımda kendisi o kadar zayıftı ki ben kilo alıcam diye ödü kopuyordu:KK70:
Hayır zayıftım da alıcam korkusu nedir? Sonra benim beğendiğim biri de ee sen cook zayıfsın hatta kurusun dedi :KK57:
Demem o ki kimseye göre şekillendiremem kendimi benim beğendiğim gibi kalıcam beğenen böyle beğensin:63:

Olduğu gibi sevilmek büyük şans gerçekten de Allah öyleleriyle karşılaştırsın hepimizi :)

Pasiflikten veya onu kırmama gayesiyle değil de "aa sen de böyle düşünüyormuşsun demek ki ben düşüncelerimde haklıyım" demesin diye ona onun gibi bir cevapla gitmedim.
Çünkü ben onun kısalığını da çelimsizliğini de kusur olarak görmüyorum.
Zaten ilk kez ayrılığı düşünüyorum çok soğudum...

Görmeseniz de soyleyin. Beyzade kendini bi halt sanmasın. Adam olsa zaten size böyle demez

O kadar utanıyorum ki.Neredeyse bir yıldır beraberiz ve inanın ilk gün kaç kiloysam hala aynı kilodayım.5 kilo kadar fazlam olduğunu biliyorum fakat insanların hiç abartıyla yaklaştığı olmadı.
Ama erkek arkadaşım zayıf ve kısa yani minyon tipli olduğu için beni yanına "fazla" kalıplı buluyormuş.Bunu kendi düşüncesi olarak dile getirseydi belki üzülmezdim fakat insanlar yakıştırmazsa üzülürüm diyerek anlattı.
Yani iki insan için benim en hassas olduğum konuda kalbimi kırabildi.Çocukluk yaptığımı söyleyebilirsiniz,bunda ne var diyecek olanlar da vardır ama dediğim gibi ben kilo almadım.Aylardır bana gayet iyisin sakın zayıflama diyip şimdi bunu demesi hep yalan söylemiş gibi hissettirdi.
Üstüne bir de sadece özür dilerim dedi ve günlerdir gezip tozuyor.Soğuk davranmama rağmen gönül alma çabası yok.
Abartıyorsam da söyleyerek içimi rahatlatabilirsiniz.Çok teşekkür ederim şimdiden.
Sen kısa boylu bir adamla birliktesin kendine yakıştirdin o bacak kadar boyuyla seni beğenmedi o zaman kıçına ayakkabı numaranla uyumlu bir tekme at gönder gitsin

Zayiflaman icin gaz vermis sana...diycem ama boyle de soylenmez ki..

Bosver takma.

Sen de pek celimsizsin..de gec..

Sen kısa boylu bir adamla birliktesin kendine yakıştirdin o bacak kadar boyuyla seni beğenmedi o zaman kıçına ayakkabı numaranla uyumlu bir tekme at gönder gitsin

Onun bu tavrı benim de ondaki kusurları görmeye başlamam neden oldu.Bir de sizlerin desteğiyle daha güçlü hissediyorum kendimi teşekkürler

1 yıl önce bunu sorun yapmayan insan şimdi niye sorun yapıyor ki?
Üstüne üstlük kuru bir özür dileyip hayatına bakıyor.
Bence amacı ayrılmak ve senin hamle yapmanı bekliyor.
Ayrılık mesajı yerine sessiz kal.
Yazarsa cevaplama.
Ararsa açma.
Hala devam ederse "sana uzuuun bir konuşma yapmak isterdim sorun neyse çözmek isterdim ama senin bünyenin kaldırabileceği bir konuşma olmazdı gerek duymadım, bu yüzden KISA bir hoşçakal yeterli şimdi" dersin. :)

Ahahahaha aklıma sokuyorsunuz böyle ayrılıp burada "üçgen vücutlu sevgili istiyorum" diye konu açacağım en son :-)
E öyle ama. Rusların çoğunun boyu uzun ve kalıplı. En beğenilen ırk kendisi. Neden bi üçgende sizin olmasın? :KK51:

Ay tabi mesele üçgenlik dörtgenlik değil. Ruhu güzel olsun. Sevgilinizde her ikiside yok. :KK43:

1 yıl önce bunu sorun yapmayan insan şimdi niye sorun yapıyor ki?
Üstüne üstlük kuru bir özür dileyip hayatına bakıyor.
Bence amacı ayrılmak ve senin hamle yapmanı bekliyor.
Ayrılık mesajı yerine sessiz kal.
Yazarsa cevaplama.
Ararsa açma.
Hala devam ederse "sana uzuuun bir konuşma yapmak isterdim sorun neyse çözmek isterdim ama senin bünyenin kaldırabileceği bir konuşma olmazdı gerek duymadım, bu yüzden KISA bir hoşçakal yeterli şimdi" dersin. :)

Havalar soğuduğu için daha kalın ve bol giyinmeye başladım sadece ve bir kaç günde böyle korkuya kapılmış hayret ettim.
Dediğiniz gibi muhattap olmuyorum amacı oysa da gerçekleştirebilir...

Back
X