- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Sinirle söylemiş canım çok uzatmamak lazım . Last Seen'i açsın söyle de . Gizli iş mi çeviriyormuş ki kapatmış .
Her an alttan alınamayabiliyor .
canım yaa maalesef insanlara güvenimiz kaybolunca kendimizi paranoyakça bir duruma sokabiliyoruz bunu kontrol etmelisin olanlara gelince vardır her şeyde bir hayır üzülme kaybettiğin bir şey yok bence.
last seen özelliğini kapatmasında nasıl bir sorun olabilir ki? kaldı ki whatsapp mesajları zaten 1 gidiyorsa 3 gitmiyor.. çok fevri davranmışsınız.. geçmişte ne yaşadığınızı bilemiyorum ama herşeyin altında bir bit yeniği aramayın, insanlara şans verin.. şizofren değilsiniz ama çok şüphecisiniz.. bu şekilde yaşanmaz sevgili arkadaşım, madem hatalı olduğunuzu biliyorsunuz ve sevginizden de eminseniz o zaman ilk adımı siz atın..
:106:bu durum bende de var.kimseye güvenemiyorum.hep bi yalan varmış gibi böyle bişi arıyorum.aynen hasta gibi davranıorm ama engel de olamıorm.insanlara hayata aşka sevgiye inancım kalmadı ...
kimse vazgeçilmez değildir ve fazla naz aşık usandırır sözlerinin somut örneği olmuşsunuz ...tepkiniz ki herzamanki gibi dediğinze göre herzaman aynı tepkiyi veriyosunuz o günlük yada o olaylık değil ..güvensizlikten ziyade fevrilik gördüm sizde hayırlısı olsun yinede
Merhaba, eğer ki bu güvenememe durumu hayatınınızın her alanında etkili oluyorsa, yani sadece bu yazdığınız yazıdaki kişi ile sınırlı değilse destek almanız iyi olabilir. Anladığım kadarıyla geçmişte yaşanmış bir şeyler var ve güven konusunda sizi etkilemiş. Bu konunın üzerine giderseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Arkadaşınızla yaşadığınız durum, gereksiz yere büyümüş ama arkadaşınız bence size karşı büyük duygular beslemiyormuş ki hemen şizofren teşhisini koymuş.tartışabilirsiniz ama bu şekilde hakarete doğru giden sözleri etmesi hoş olmamış.size, geri adım atmayın derim. Güven,kıymetli bir sıfattır.bence bu değeri karşımdaki insanın kazanması kolay değil.yani zaman,yaşanmışlıklar gösterir, kar şımızdakinin ne kadar güvenilir olduğunu.bence erkek arkadaşınız sınavı pek de iyi götürmemiş...bence kendinizi üzmemelisiniz...
Gerçek anlamda değer verseydi şizofren deyip silmek yerine
uzun uzun açıklamalar yapıp güvenini kazanmayı seçerdi..
Boşver seni sileni sil.. Yeni aşklara yelken aç çok şüpheci olma elbette ama
çok da güvenme...
Evet biliyorum ortasını bulmak zor
canım bence tekrar takip göndermesen bile olurdu.tamam belki fevri davrandın ama onunda bu tarz konuşması sana çok değer vermediğini gösteriyor.bence geri adım atma onu unutmaya çalış şizofren falanda değilsin eğer şüphelenecek şeylerin olduysa haklısındır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?