Bana ''şizofren'' dedi...Belki de haklı bilmiyorum...

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Herkese merhaba…

Bir önceki konumu belki hatırlayanlar olur. 6 aydır görüştüğüm ama adını henüz ben istemediğim için koymadığımız birlikte vakit geçirdiğim biri vardı. Bir hafta kadar ilgisini çekmişti benden,kuruntularım,gereksiz triplerim yüzünden…

Her şeyi yoluna koymuşken, dün yanıma gelecekken benim pazar günü söylediklerim her şeyin sonunu hazırladı.

Whatsapp diye bir program var bilenler bilir. Orada son görülme yani last seen özelliğini kapatmış. Ben buna sinirlendim ve mesajım da gitmeyince yine her zaman olduğu gibi ‘’bir daha ban yazma beni engellemişsin görüşmeyelim’’ gibi şeyler söyledim. Önce alttan aldı, açıklamaya çalıştı, mesajın gelmediğini söyledi. Ama ben çok uzattım, inat ettim ve ağır konuştum. ‘’Güle güle ‘’ diyip kestirdim attım..açık konuşayım hala alttan almasını bekledim. Ama olmadı. Olan şeyi söyleyim.

Anında twitterdan aynen şu mesajı yazıp faceden beni sildi. Mesaj şu : ‘’ bu nasıl bir sizofrenidir.. allahım sen esirge’’ !!!

Bunu görünce ‘’karakterini seviyeni ortaya koydun. Aylardır peşinde koştuğun şimdi şizofren oldu. hakaretin yakışmadı’’ dedim.

O da çok sinirlendiğini onu sürekli yalancılıkla suçladığımı sinirle yazdığını söyledi ve yazdığını geri sildi.

Hayal dünyam olmadığını anlatmaya çalıştım ona! Özür dilemesi gerektiğini en azından medenice selam verilecek bir durum bırakabileceğini söyledim. Özür diledi ve öylece bitti..

Ben kendimi o günden beri çok kötü hissediyorum. Ve işin kötü tarafı bir yandan o sözünü hazmedemezken bir yandan da kendime kızıyorum. Ben neden insanlara güvenemiyorum? Neden her söylediklerinin altında bir hile olacağını düşünüyorum? Onu da artık tamamen kaybettim. Geçmişte yaşadığım şeyler beni bu kadar etkilemek zorunda mı 

Sinirle söylemiş canım çok uzatmamak lazım . Last Seen'i açsın söyle de . Gizli iş mi çeviriyormuş ki kapatmış .
Her an alttan alınamayabiliyor .

canım yaa maalesef insanlara güvenimiz kaybolunca kendimizi paranoyakça bir duruma sokabiliyoruz bunu kontrol etmelisin olanlara gelince vardır her şeyde bir hayır üzülme kaybettiğin bir şey yok bence.

last seen özelliğini kapatmasında nasıl bir sorun olabilir ki? kaldı ki whatsapp mesajları zaten 1 gidiyorsa 3 gitmiyor.. çok fevri davranmışsınız.. geçmişte ne yaşadığınızı bilemiyorum ama herşeyin altında bir bit yeniği aramayın, insanlara şans verin.. şizofren değilsiniz ama çok şüphecisiniz.. bu şekilde yaşanmaz sevgili arkadaşım, madem hatalı olduğunuzu biliyorsunuz ve sevginizden de eminseniz o zaman ilk adımı siz atın..

:106:bu durum bende de var.kimseye güvenemiyorum.hep bi yalan varmış gibi böyle bişi arıyorum.aynen hasta gibi davranıorm ama engel de olamıorm.insanlara hayata aşka sevgiye inancım kalmadı ...

kimse vazgeçilmez değildir ve fazla naz aşık usandırır sözlerinin somut örneği olmuşsunuz ...tepkiniz ki herzamanki gibi dediğinze göre herzaman aynı tepkiyi veriyosunuz o günlük yada o olaylık değil ..güvensizlikten ziyade fevrilik gördüm sizde hayırlısı olsun yinede

Merhaba, eğer ki bu güvenememe durumu hayatınınızın her alanında etkili oluyorsa, yani sadece bu yazdığınız yazıdaki kişi ile sınırlı değilse destek almanız iyi olabilir. Anladığım kadarıyla geçmişte yaşanmış bir şeyler var ve güven konusunda sizi etkilemiş. Bu konunın üzerine giderseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Arkadaşınızla yaşadığınız durum, gereksiz yere büyümüş ama arkadaşınız bence size karşı büyük duygular beslemiyormuş ki hemen şizofren teşhisini koymuş.tartışabilirsiniz ama bu şekilde hakarete doğru giden sözleri etmesi hoş olmamış.size, geri adım atmayın derim. Güven,kıymetli bir sıfattır.bence bu değeri karşımdaki insanın kazanması kolay değil.yani zaman,yaşanmışlıklar gösterir, kar şımızdakinin ne kadar güvenilir olduğunu.bence erkek arkadaşınız sınavı pek de iyi götürmemiş...bence kendinizi üzmemelisiniz...

Son düzenleme:
Sinirle söylemiş canım çok uzatmamak lazım . Last Seen'i açsın söyle de . Gizli iş mi çeviriyormuş ki kapatmış .
Her an alttan alınamayabiliyor .

canım ben artık bir şey söylemem...
işte böyle düşündüğüm için suçlu oluyorum. neden kapattı ki?
aslında ilişkimiz olsaydı açıkça sorabilirdim ama kendimde triplere girdim.
o whatsappta hiçbir oynama yapmamış öyle söyledi.
arkadaşlarıyla konuşuyormuş görsem ne olurmuş niye kapatacakmış...ama o bunları yazarken ben hiç önemsemedim bile...kendi bildiğimi okudum. Hiç inandırıcı gelmiyor çünkü kafamda kurduğum şeyin dışında hiçbir şey inandırıcı gelmiyor!

canım yaa maalesef insanlara güvenimiz kaybolunca kendimizi paranoyakça bir duruma sokabiliyoruz bunu kontrol etmelisin olanlara gelince vardır her şeyde bir hayır üzülme kaybettiğin bir şey yok bence.

Gerçekten bazen paranoyakça hareket ediyorum,farkındayım...Bunun üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum...
Ben de aynısını söylüyorum...vardır bir hayır...oldu bir kere...

Gerçek anlamda değer verseydi şizofren deyip silmek yerine
uzun uzun açıklamalar yapıp güvenini kazanmayı seçerdi..

Boşver seni sileni sil.. Yeni aşklara yelken aç çok şüpheci olma elbette ama
çok da güvenme...
Evet biliyorum ortasını bulmak zor

Gece konuşması dikkatimi çekmişti bir kez...Onun üzerine kapattığını düşündüm ve bunu ona söyledim. Abarttığımı,arkadaşlarıyla konuştuğunu,bunun doğal olduğunu söyledi.
İlk adımı atmayı düşünmüyorum.

tartıştığımız gün '' Beni faceden sildiğin gibi twitterdan da takip etmekten vazgeç.bir şizofreni takip etme'' dedim. beni takip ediyor hala. takipten vazgeçmiştim,dün yeni takip isteği gönderdim. ve hala beklemede. kaç gündür sesi çıkmıyor. Benim yapacağım tek adım bu. ben hatalıyım belki ama çok kırıldım beni hemen gözden çıkarmasına.

:106:bu durum bende de var.kimseye güvenemiyorum.hep bi yalan varmış gibi böyle bişi arıyorum.aynen hasta gibi davranıorm ama engel de olamıorm.insanlara hayata aşka sevgiye inancım kalmadı ...

Bana da bütün bunlar geçmişten yadigar. Kendisine de söyledim.. Seni sorgulamam beni sizofren yapmaz dedim...

O da kendisini kaç kez yalancılıkla suçlamış olduğumu iddia ediyor. zorla bir özür diledi sonuç olarak. o kadar.

''Allah esirgesin bundan sonrası için'' dedim ben de... pek bir söz kalmadı bana...

Evet öfke kontrolü problemi yaşıyorum ikili ilişkilerimde. Bunda da öyle oldu. ne diyeyim hayırlısı...ama hala hazmedebilmiş değilim. dün içinde sürekli aklımda..hiçbir şeye adapte olamıyorum.

Karşı cinsle olan ilişkimde geçerli bu. Güvenemiyorum kimseye. Hep kandırılıyormuşum hissi var içimde.
Teşekkür ederim öneriniz için.

canım bence tekrar takip göndermesen bile olurdu.tamam belki fevri davrandın ama onunda bu tarz konuşması sana çok değer vermediğini gösteriyor.bence geri adım atma onu unutmaya çalış şizofren falanda değilsin eğer şüphelenecek şeylerin olduysa haklısındır..

Asla geri adım atmam. Ben gerçekten çok kırıldım. tamam ağır konuştum ama hemen ne çabuk hazırmış silmeye,hakaret etmeye.

Evet ya şizofren ne demek ya... düşündükçe çıldırıyorum!

''Değer verdiğim biri tarafından yalancı olmakla suçlandım. sinirlenince gözüm bir şeyi görmez benim, çok sinirlendim'' dedi... Ama bir özür dilemek aklına gelmedi ben söylemesem. Çok ayıp etti.

Ayrıca gerçekten pişman olan insan facebook'dan geri eklerdi. eklemedi!

Canım profili kilitli...beklemede kaldı...geri iptal etmeyi düşünüyorum zaten beklemede kaldığı için. kendisi takip ettiği için yollamıştım. ama dedim ya isteyen faceden geri eklerdi!

Şüpheciyim kabul ama hasta değilim. Bu hakareti haketmedim. Özür dilemesi de zoraki oldu.

''Sinirim geçince geri sildim. Sözümün arkasında olsam silmezdim' diyor. ben o yazdığını gördüm ya neye yarar.

Birbirinizi takip edecek çok yol var..Düzgün biri bile facebook,whatsap,twitterdan açık çeviriyormuş gibi gözükebilir. Yeterki
didikle..Daha bunun msn,skype,ınstgramı var..ohooo..asla bunların hepsini birden kontrol edemezsin.yorulursun, heba olursun.
Ya güveniceksin, yada ayrılıcaksın..Zaten güvenmediğin insanlada birlikte olmanın bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…