- 22 Ocak 2013
- 41.713
- 210.648
- 798
- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
Herkese merhaba
Bir önceki konumu belki hatırlayanlar olur. 6 aydır görüştüğüm ama adını henüz ben istemediğim için koymadığımız birlikte vakit geçirdiğim biri vardı. Bir hafta kadar ilgisini çekmişti benden,kuruntularım,gereksiz triplerim yüzünden
Her şeyi yoluna koymuşken, dün yanıma gelecekken benim pazar günü söylediklerim her şeyin sonunu hazırladı.
Whatsapp diye bir program var bilenler bilir. Orada son görülme yani last seen özelliğini kapatmış. Ben buna sinirlendim ve mesajım da gitmeyince yine her zaman olduğu gibi bir daha ban yazma beni engellemişsin görüşmeyelim gibi şeyler söyledim. Önce alttan aldı, açıklamaya çalıştı, mesajın gelmediğini söyledi. Ama ben çok uzattım, inat ettim ve ağır konuştum. Güle güle diyip kestirdim attım..açık konuşayım hala alttan almasını bekledim. Ama olmadı. Olan şeyi söyleyim.
Anında twitterdan aynen şu mesajı yazıp faceden beni sildi. Mesaj şu : bu nasıl bir sizofrenidir.. allahım sen esirge !!!
Bunu görünce karakterini seviyeni ortaya koydun. Aylardır peşinde koştuğun şimdi şizofren oldu. hakaretin yakışmadı dedim.
O da çok sinirlendiğini onu sürekli yalancılıkla suçladığımı sinirle yazdığını söyledi ve yazdığını geri sildi.
Hayal dünyam olmadığını anlatmaya çalıştım ona! Özür dilemesi gerektiğini en azından medenice selam verilecek bir durum bırakabileceğini söyledim. Özür diledi ve öylece bitti..
Ben kendimi o günden beri çok kötü hissediyorum. Ve işin kötü tarafı bir yandan o sözünü hazmedemezken bir yandan da kendime kızıyorum. Ben neden insanlara güvenemiyorum? Neden her söylediklerinin altında bir hile olacağını düşünüyorum? Onu da artık tamamen kaybettim. Geçmişte yaşadığım şeyler beni bu kadar etkilemek zorunda mı 
Birbirinizi takip edecek çok yol var..Düzgün biri bile facebook,whatsap,twitterdan açık çeviriyormuş gibi gözükebilir. Yeterki
didikle..Daha bunun msn,skype,ınstgramı var..ohooo..asla bunların hepsini birden kontrol edemezsin.yorulursun, heba olursun.
Ya güveniceksin, yada ayrılıcaksın..Zaten güvenmediğin insanlada birlikte olmanın bir anlamı yok.
Senin üzerine şizofren diye hastalık takacak kişi o değil, boşver bunları.
Ben erkek arkadasinda bir problem goremedim. Demek ki artik tasmis, aciklamalar da ise yaramayinca hepten sinirlenmis ve sinirle oyle birsey yazmis. Sonra hatasini anlayip ozur dilemis, silmis. Gayet medeni bir davranis bence. Bu kadar asiri guven sorunun varsa bir doktora gorun bence. Ikili iliskileri cok yipratan birsey guven sorunu. Bosu bosuna ne kendini ne baskasini harca.
Ayrica dikkatimi cekti. Bu bir sanal iliski filan mi? Birbirinize karsi sorunlariniz, hareketleriniz hep twitter, facebook, wassup uzerinden de... Takip etmedi, sildi, eklemedi, last seeni cikardi filan... Bunlar sizin iliskinizin akibetini belirliyorsa zaten iliskiniz cok sig demektir. Yuzyuze gorusemiyor musunuz? Yaslariniz kac?
3 yıldır bana nasıl katlandığını çözemediğim bir aşkım var. Bende bazen şüpheci buluttann nem kapan birisi olabiliyorum. Geçenlerde bir konu açıp epey paylandim. :))
Eğer sizi gerçekten seviyorsa döner. Şizofreni sinirle yazmış keşke size söyleseydi ama aramayın o arasin. Belki hakli idi ama artik haksız. Seviyorsa arar ama sizde yapmayın böyle. Yani yapmayalım böyle :)))
bu huyun aynısı bende de var sinirlendiğim an karşımdaki ne derse desin dinlemeden bitti çek git güle güle diye başımdan atıyorum ne kadar yalvarsa da o an beni ikna etmesi imkansız ama benimkinin sebebi çoğu zaman güvensizlikten öte sinirimi çıkarma isteği.bu huyumdan nefret ediyorum bazen ben bile kendime katlanamıyorum..
Daha bir iliski yoktu ki ortada biz sadece gorusuyorduk. Ben zaman istemistim ondan. Hakkini yemeyim bu konuda hic zorlamadi beni.
Yuzyuze cok fazla gorusemedim cunku sehirlerimiz farkli. Yakiniz aslinda ama isleri cok yogundu. Yaslarimiz 26.
haksızda sayılmazdınız bir şeyler yapıyorki kapatıyor. ne kadar kötüde deseniz bu kadar nedenden dolayı bitmemeli hele helede o yazdığı cümlesi çok kötükendisidir o
Sen haklısında o sahtekar. Korkmadığı bişey olmasa kapatmaz o geçmiş özelliğini.
Ne kadar da önyargılısınız :44: whatsapp'ta son görülme'yi kapatmakla bir şeyler saklamanın ne alakası var ? Gerçekten çok merak ediyorum, biri açıklayabilir mi? O an cevap vermek istemediği birine 'görmedim' diyebilme lüksüne sahip olmaktır belki amacı ? Bunun için sevgiliniz bile olmayan birine nasıl trip atabiliyorsunuz?
kusura bakma ama gereksiz problemi çıkartan sen olmuşsun benimde last seen özelligim kapalı bunda tuhaf olan birşey yok last seen kapalı olunca sadece kişileri online iken görür kendine aynı şekilde o şekilde gözükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?