Bana ''şizofren'' dedi...Belki de haklı bilmiyorum...

daha beraber degiliz ki. Kendisi beni bir iliskiye ikna etmeye calisiyordu. Zaman istemistim ben de ve ona alisiyordum. Sali gunu gelecekti konusacaktik herseyi.

Ben bir adim atmayi dusunmuyorum. Onu yalancilikla sucladigimi kabul etmiyorum bunu soyledim ona. Guven problemimin oldugunu biliyor. Kendinin de onceden soyledigi bir yalan var ortada,hatasini da kabul ediyor.

Istedigi kadar sinirlensin. Birden ben nasil "allahin kendinden esirgemesini istedigi kisi" oldum. O suslu laflar birden ucup gitti. Bunu hazmedemiyorum. Hazmetmem de baya zaman alacaga benziyor.

Evet abarttim kabul ediyorum. Ama sonucu boyle olmamaliydi bunu savunuyorum.

"Bir daha gorusmeyelim" deseydi daha uygun olurdu kirilmazdim hem bu kadar.

Ben de zaten yoruldum bu durumdan. Kimseye de guvenebilecegimi sanmiyorum.

Yaa geçen gün bende kurcalarken yanlışlıkla kapattım last seen i. Sonra acayım dedim ama 24 saatte sadece bir kere değiştirilebiliyomuş. Yani belki o da benim gibi yanlışlıkla kapatmıştır ama tabi söylediği kelimeler hoş olmamış.

ben de senin gibiyim, benim eski sevgilim de buna benzer laflar etmiştir bana. güveni oluşturmak için çabalayacaklarına bir de hakaret ediyorlar.

Çok gereksiz triplere girmişsiniz. Bence haksız değil adam. Bir de last seen çok gereksiz bir olay facebook dahil kullandığım her mecrada kapatıyorum bende. Bunun altında birşey aramaya gerek yok ki.

Belki de oyledir,evet. Cok abarttim ben biliyorum.
Ama cok da kirildim ya.
O ozuru de benim zorumla diledi. Eger aksi olsaydi en azindan facebookdan ekleyebilir veya arayabilirdi. 3 gun oldu,sesi cikmadi. Dedim ya icinden gelmedi ozur dilemek. Dusuncesinin arkasinda ki artik gorusmuyoruz!

Teknoloji kurbanı olmayın bence. yok twitterdan onu niye takip etmiş yok facebooktan o resmi niye beğenmiş yok şu yok bu. bu iş öyle bir duruma geldi ki kaç yıllık evlilikler bile sırf şu internet yüzünden bitiyor. Erkek arkadaşın sana açıklama yapmış ama sen dinlememişsin bile. kendi bildiği okuyup sadece kendi doğrularının üzerinden gidip karşı tarafa söz hakkı bile vermeyeceksen o zaman hayatına birini sokma Seven insan katlanır sözünün arkasına saklanıp insanlara herşeyi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz ama çok yanılıyosunuz oda bi insan ve herkesin bir yere kadar sabrı var. gereksiz ayrıntılara takılıp ilişkinizi yıpratmayın bu saatten sonrada geri dönme çabasına girmesini beklemeyin ve sizde girmeyin. Karşınızdaki insana saygı duymayı öğrenene kadarda biriyle birlikte olmamanızı tavsiye ederim.

Çok gereksiz triplere girmişsiniz. Bence haksız değil adam. Bir de last seen çok gereksiz bir olay facebook dahil kullandığım her mecrada kapatıyorum bende. Bunun altında birşey aramaya gerek yok ki.

Birden kapatmasi garip geldi ve bunu sorguladim. Aciklamalarina da inanmak istemedim. Suclu oldum. E tabi bir de sizofren!

Karsimdaki insan saygi duyacakti bana. Bu saatten sonra aradan gecen 3 gunden sonra geri donmesini beklemiyorum asla. Benim ise kalbim dogrulmuyor ki ona adim atayim.

Bu insanlar neden hakaret olarak , hakkında hiçbir şey bilmedikleri otizm,şizofreni,psikopatlık gibi hastalıkları kullanırlar hiç anlamıyorum . Birine kızınca hemen şizofren otistik psikopat falan diye giriyorlar Kelimeye alınman çok normal , boşver gitsin. Kaçan kovalanır derler

Sizofrenik vaka ile karsilasmamis olmalilar. Ayrica bu bir hastalik. Bunun dile bu kadar pelesenk olmasi da sacma,katiliyorum.
Bosverebilmeyi cok istiyorum ama hazmedemiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…