- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
yine teknolojiden biten bi aŞk. Ya kullanmayın bu programları yaDa buyüzden tavır almayın. neden sen son görülme tarihine saatine bakma gereği duydun. güvrnin yoksa neden bu insanla berabersin. 6 ay olmuş.. ßende böyleydim ama gerçekten ilşkiyide senide çok yıpratıo. yoruluosun ya düşünsene hep bi takip peşindesin:) ee onuda yoruosun hep bi açıklama peŞinde ... bence o hakLı. tabi o özelliğide birden kapatması tuhaf olmuş ama altında senin etkin olabilir mi ? mesela bu saatte kmle konustun gibi sıkıormuydun onu?
tekrar konusmayı dene ve anlat bence medenice yaklaşan bi insan çok sinirden öyle bişe yazmıŞ ki şizofreni etkisinde tavırlar takındığın için yazmıŞ. ama özrünü dilemiş seni dinleyip ve açıklamasını yapmıŞ. otur konus geçmişte ne yasadıysan anlat buyüzden böyle böyle de ve birdahada böle olmıcağının grantisini ver oluruna bırak biraz. rahat bırak bide öyle izle.
Canim o halde daha iliski bile yokken, sadece arkadasken bile bu kadar trip atmissin, biraz abes olmamis mi? Kizma ama ona bu konular uzerinden hesap sormaya senin hakkin yoktu. Yaslariniz da olgunmus. Cocukca davranmissin.
Ben iliskisi resmiyete dokulmus insanlarin bile birbirine bu kadar yuklenmesine hak vermiyorken, senin cocuga yaptiklarin bayagi ucuk geldi bana. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ben bu guven sorunumu cozmeden kimseyle iliskiye baslamazdim yerinde olsam. Cunku hepsinin sonu ayni kapiya cikacak.
Evet ben aramam asla. Ve sanmiyorum ki o da arasin. Zaten ciddi bir durum,adini konmus bir sey yoktu ortada.
Sizofren teshisi koydugu kisiye (sinirle de olsa) bir adim atmamali zaten. Kendimi sorguluyorum bu sozu hakettim mi diye. Ama bu agirdi. Dedigin gibi bana "sizofren misin ya" deseydi belki bu kadar zoruma gitmezdi. Faceden sildi ve bunu yazdi. Cok hevesliymis deme
Abartmis faceden falan silerek nedir bu tweet atmalar gelsin sana konussun desin şizofren misin sende psikologmu oldun hangi ara bitirdin tip fakultesini güler gecerdiniz
Yaa geçen gün bende kurcalarken yanlışlıkla kapattım last seen i. Sonra acayım dedim ama 24 saatte sadece bir kere değiştirilebiliyomuş. Yani belki o da benim gibi yanlışlıkla kapatmıştır ama tabi söylediği kelimeler hoş olmamış.
Evet ben aramam asla. Ve sanmiyorum ki o da arasin. Zaten ciddi bir durum,adini konmus bir sey yoktu ortada.
Sizofren teshisi koydugu kisiye (sinirle de olsa) bir adim atmamali zaten. Kendimi sorguluyorum bu sozu hakettim mi diye. Ama bu agirdi. Dedigin gibi bana "sizofren misin ya" deseydi belki bu kadar zoruma gitmezdi. Faceden sildi ve bunu yazdi. Cok hevesliymis deme
Abartmis faceden falan silerek nedir bu tweet atmalar gelsin sana konussun desin şizofren misin sende psikologmu oldun hangi ara bitirdin tip fakultesini güler gecerdiniz
Evet hemen sildi ya daha ben "gule gule" derken sildi. Nasil ofkelendi nasil hirslandiysa anlayamadim. Cildirdi herhalde.
Dedigin gibi keske bana direkt soyleseydi. Boyle oldu ama malesef...
ben de senin gibiyim, benim eski sevgilim de buna benzer laflar etmiştir bana. güveni oluşturmak için çabalayacaklarına bir de hakaret ediyorlar.
Çok gereksiz triplere girmişsiniz. Bence haksız değil adam. Bir de last seen çok gereksiz bir olay facebook dahil kullandığım her mecrada kapatıyorum bende. Bunun altında birşey aramaya gerek yok ki.
Teknoloji kurbanı olmayın bence. yok twitterdan onu niye takip etmiş yok facebooktan o resmi niye beğenmiş yok şu yok bu. bu iş öyle bir duruma geldi ki kaç yıllık evlilikler bile sırf şu internet yüzünden bitiyor. Erkek arkadaşın sana açıklama yapmış ama sen dinlememişsin bile. kendi bildiği okuyup sadece kendi doğrularının üzerinden gidip karşı tarafa söz hakkı bile vermeyeceksen o zaman hayatına birini sokma Seven insan katlanır sözünün arkasına saklanıp insanlara herşeyi yaptırabileceğinizi sanıyorsunuz ama çok yanılıyosunuz oda bi insan ve herkesin bir yere kadar sabrı var. gereksiz ayrıntılara takılıp ilişkinizi yıpratmayın bu saatten sonrada geri dönme çabasına girmesini beklemeyin ve sizde girmeyin. Karşınızdaki insana saygı duymayı öğrenene kadarda biriyle birlikte olmamanızı tavsiye ederim.
Bence bu kötü huyundan kurtulmalısın. Şizofren değilsin elbet ama bunca trip can sıkar.
Bu insanlar neden hakaret olarak , hakkında hiçbir şey bilmedikleri otizm,şizofreni,psikopatlık gibi hastalıkları kullanırlar hiç anlamıyorum . Birine kızınca hemen şizofren otistik psikopat falan diye giriyorlarKelimeye alınman çok normal , boşver gitsin. Kaçan kovalanır derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?