• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Taktik Lazım Eşi İstemediği Halde Gebe Kalmayı Becerebilen Arkadaşlar Var Mı??ı

gizemlisea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
219
8
66
Merabalar Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuğum olsun çok istiyorum ama eşim istemiyor benim gibi durumda olup hamile kalmayı beceren varmı varsa hangi taktiği denedinizz lütfen yardımmmmm:)

Merabalar Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuğum olsun çok istiyorum ama eşim istemiyor benim gibi durumda olup hamile kalmayı beceren varmı varsa hangi taktiği denedinizz lütfen yardımmmmm:)

Cevaplari ben de merak ediyorum.2. Bebek icin.esim 2. Bebek icin daha erken diyor.

aynı dert bende de var :) nuh diyor peygamber demiyor dediklerinde:) bende o istemeden hamile kalmak istemiyorum allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun dedim . :44:

Eşin istemiyorsa neden yapmak istiyorsun ki? Valla hazır değilse olunca da istemezse kötü..

Bence eşiniz istemiyorsa şu anda zorlamayın daha doğrusu taktik falan uygulamayın alın karşınıza konuşun bunun hemen olmayabileceğini ilk aydan gebe kalınamadığını zaten belki 1 sene uğraşmanı gerekebileceğini zamanın aleyhinize olduğunu falan söyleyin yani bu şekilde ikna edin. Sonra sorun olabilir.

Bence eşiniz istemiyorsa şu anda zorlamayın daha doğrusu taktik falan uygulamayın alın karşınıza konuşun bunun hemen olmayabileceğini ilk aydan gebe kalınamadığını zaten belki 1 sene uğraşmanı gerekebileceğini zamanın aleyhinize olduğunu falan söyleyin yani bu şekilde ikna edin. Sonra sorun olabilir.

konuşsamda olmayıcağına eminim canım yani aslında eşimde olunca cok mutlu olucak ama ikna edemiyorum

yanlışlıkla hamile nasıl kalıyorlar ben anlamıyorum keşke bizede denk gelse yok gelmiyo:(((

korunmuyorsanız yumurtlama günlerini takip et ilişkiden önce eşine sert kahve içir yatak odanı serin tut ilişkiden sonra hemen kalkma ama eşinin içine boşaldığından emin ol sonrasında bacaklarını dik yatağın başına en az yarım saat öyle dur kalçanın altına yastık koy neden böyle yaptın derse ilişki sırasında vajinam sızladı de yada bacaklarım ağrıdı de. hemen duş alma sabaha kadar mümkünse öyle yat hareketlerini kısıtla.
Allah bilir neler olacağını ama kimisi ilk geceden yanlışlıkla hamile kalır kimisi senelerce çalışır yine olmaz. sen ona ileride daha büyük problemler olabileceğinden bahset problem varsa hemen tedavi oluruz bikaç seneye kadar tedavi biter zaten falan de.

amaaaaaa olurda hamile kalırsan kocan istemez aldırmaya kalkarsa ikna edebilecekmisin. :26:

korunmuyorsanız yumurtlama günlerini takip et ilişkiden önce eşine sert kahve içir yatak odanı serin tut ilişkiden sonra hemen kalkma ama eşinin içine boşaldığından emin ol sonrasında bacaklarını dik yatağın başına en az yarım saat öyle dur kalçanın altına yastık koy neden böyle yaptın derse ilişki sırasında vajinam sızladı de yada bacaklarım ağrıdı de. hemen duş alma sabaha kadar mümkünse öyle yat hareketlerini kısıtla.
Allah bilir neler olacağını ama kimisi ilk geceden yanlışlıkla hamile kalır kimisi senelerce çalışır yine olmaz. sen ona ileride daha büyük problemler olabileceğinden bahset problem varsa hemen tedavi oluruz bikaç seneye kadar tedavi biter zaten falan de.

amaaaaaa olurda hamile kalırsan kocan istemez aldırmaya kalkarsa ikna edebilecekmisin. :26:

allah korkusu olan bi insan asla aldıralım demez bundan emınım ama içime boşalmıyor canım sorun orda kandıramıyorumm

prezervatif kullanmıyosanız eğer kolay bence. şöyle ki; ben doğum kontrol hapına başladım artık içime boşalabilirsin senin için de daha keyifli olur dersin. inanması için de hapı alırsın,gerekirse her gün bi tane çöpe atarsın kullanıyosun sanar. ama kullanmazsın,olur biter :))))))

Bende aynı dertten muzdaribim bir oğlum var 6 yaşında bir tanede 1.5 sene evvel kaybettim 22 haftalık hamileyken
Yaşım 35 (77liyim) ikinciyi çok istiyorum oğlum da kardeş istiyor ama eşimi ikna edemiyorum gerçi o da oğlumuzu kardeşsiz bırakmayız diyor ama faaliyet yok
Bende geçici süre için spiral vardı çıkardım
Eşim çıkaracağımı biliyordu ama ne zaman çıkaracağımı bilmiyordu bende söylemedim çıkardığımı tam yumurtlama dönemimde geçen hafta ilişki oldu ve nasıl olduysa eşim korunmadı bakalım inşallah tutar diye bekliyorum
Sonradan söyledim eşime spiral olmadığını birşey demedi
Çocuk işi tek taraflı olmaz iki tarafın da rızası olmalı diye düşünüyor ve eşimin de rızası olsun diye bekliyordum hala da bekliyorum
Benim eşim kayıptan çok etkilendi bebeği o defnettiği için ve çocuk istemedi uzun süre şimdilerde kardeş yaparız diyo ama faaliyet yok
Bakalım bir kaza oldu tutat inşallah

cok kiziyorum böyle seylere... cocuk sadece kadinin verebilecegi bi karar mi?
herkesde ne güzel tavsiyeler vermis,
biride cikip dememis ne hakkin var adami kandirmaya diye...
buraya bi kadin gelse kocam zorla cocuk yapmak istiyor dese demedigini birakmaz herkes
neden bu kadar benciliz anlamiyorum
adam istemiyorsa istemiyor, neden onu kandirmanin yollarini ariyorsun? ne hakkin var buna?

geri cekiliyorsa yapacagin birsey yok zaten,
hadi hap aliyorum diye kandirdin, yalan söyledin, hamile kaldin
saf degil ya bu adam onu kandirdigini anlamayacak mi?

cok kiziyorum böyle seylere... cocuk sadece kadinin verebilecegi bi karar mi?
herkesde ne güzel tavsiyeler vermis,
biride cikip dememis ne hakkin var adami kandirmaya diye...
buraya bi kadin gelse kocam zorla cocuk yapmak istiyor dese demedigini birakmaz herkes
neden bu kadar benciliz anlamiyorum
adam istemiyorsa istemiyor, neden onu kandirmanin yollarini ariyorsun? ne hakkin var buna?

geri cekiliyorsa yapacagin birsey yok zaten,
hadi hap aliyorum diye kandirdin, yalan söyledin, hamile kaldin
saf degil ya bu adam onu kandirdigini anlamayacak mi?

sanırım senin bir çocuğun var böle konusuyorsun benı anlamıyorsun kadının hakkı değilmi anne olmak o zaman neden evlendı sorabılırmıyım acaba benim anne olmak hakkım değilmi o duyguyu tatma adamı kandırmakla ne alakası var benımle çocuk yapmayacağını soleseydı ben evlenırmıydım arkadasım yanlış dusunuyorsun böle konusana kadar madem şole ikna edebılırsın diye konusmanı yeğlerdim yine de yorumun için tşk ederim

Canım esın neden istemediği konusunda hi bir sey söylemiyor mu ? Bir sebebi vardır mutlaka konuşmaya çalış biraz duygusal yaklaşık olaya . Bence eşini ikna et sonra yap derim . Kocanın kafasında oluşturduğu bir sey varsa sende ona hiç beklemediği bir zamanda bebek olacak dersen aranızda ciddi sorunlar olabilir . Ki 2 sene gecmis istememesinde bir neden vardır mutlaka . Bende 18 olmadan evlenmiştim ve 5 sene cocuk yapmayacam dedim 3 ay korundum sadece sonra bırakım korunmayı . 12 sene oldu hala uğraşıyorum . Esine anlat hemen olacak mı bilmiyoruz sorun varsa zaten zaman gerekecek olması icin de . Deneyelim bakalım de ama onun rızası olmadan yapma derim . Allah bilir her şeyi tabi insl beklemeden istediğin zaman bebeğine kavuşursun . Allah yardımcın olsun .

Canım esın neden istemediği konusunda hi bir sey söylemiyor mu ? Bir sebebi vardır mutlaka konuşmaya çalış biraz duygusal yaklaşık olaya . Bence eşini ikna et sonra yap derim . Kocanın kafasında oluşturduğu bir sey varsa sende ona hiç beklemediği bir zamanda bebek olacak dersen aranızda ciddi sorunlar olabilir . Ki 2 sene gecmis istememesinde bir neden vardır mutlaka . Bende 18 olmadan evlenmiştim ve 5 sene cocuk yapmayacam dedim 3 ay korundum sadece sonra bırakım korunmayı . 12 sene oldu hala uğraşıyorum . Esine anlat hemen olacak mı bilmiyoruz sorun varsa zaten zaman gerekecek olması icin de . Deneyelim bakalım de ama onun rızası olmadan yapma derim . Allah bilir her şeyi tabi insl beklemeden istediğin zaman bebeğine kavuşursun . Allah yardımcın olsun .

haklısın canım beklicez allah istedikten sonra eşimin bile eli ayağı bağlanır :))

konuşsamda olmayıcağına eminim canım yani aslında eşimde olunca cok mutlu olucak ama ikna edemiyorum

canım ben bir taktik vereyim ozaman sana:27:nasıl korunuyorsunuz bilmiyorum ama eşine doğum kontrol hapı kullanacağım senin korunmana gerek yok desende sende ilaçları kullanmasan:34:acaba ne derdi?hakkında hayırlısı olsun:16:

haklısın canım beklicez allah istedikten sonra eşimin bile eli ayağı bağlanır :))

Seni cok iyi anlıyorum annelik duygusu insanı sardimi bırakmıyor . Bir an once olsun istiyorsun . İnsl esın sana kalmadan kendiliğinden korunmayı bırakır her sey istediğin gibi olur . Allah gönlüne göre versin . Ben 12 senedir bekliyorum Rabbim isteyen herkese meleğini göndersin insl

Kadın istiyorsa erkek kadının içine boşalmak zorunda dinimizce böyle. Madem dindar senin hakkına giriyor bunu bu şekilde anlat. Belki sağlık problemi vardır senden saklıyordur bilemiyorum ama bu hak sen isterken istemiyorum diyip geriye çekilemez tam o anda belinden kendine doğru çek ve içine boşalmış olsun :)

Back
X