Bana Taktik Lazım Eşi İstemediği Halde Gebe Kalmayı Becerebilen Arkadaşlar Var Mı??ı

ben iki bebeğimi kaybettim ikisindede eşim hazır olmadığını söledi ama ben aynı senin düşüncelerinle kendimi acındırdım milletin çocuğu var vs vs diyerek , ve hamile kaldım,sonra ne oldu biliyormusun hamile kalayım diye eşimin kafasının etini yiyen ben hamileliğim boyunca sesimi çıkaramadım,çok zor ve kötü 2 hamilelik geçirdim,çoğu zamanım hastanede yatarak geçti,sonuçta herşeyi, eşimin neden bebek istemediğini kafama taktım,kv beraber oturuyordum (bu yüzden istememiş çocuğu yani ailesiye oturduğumuz için,askerliğini yapmadığı için ) herşeyi kafama takıyordum, üzüntüden başka bir çok şey çıktı hamileliğim süresince erken doğum yaptım her ikisindede, şimdi eşime o kadar çok hak veriyorumki ama çok geç herşey için.bunları seni üzmek için yazmadım.gönülsüz yapılan işten hayır gelmezmiş ya aynen öle oldu.Allah bana iki evlat verdi benden geri aldı şimdi ikimizin kararıyla dünyaya getirdiğim bir yavruum var herşeyi beraber yaşadık hamileliğimi çok kötü geçti yine ama stressizdim,eşim her an yanımdaydı her konuda.en güzeli ortak alınmış karardır.bu arada hamilelikte yaşadığın herşey bebeğe yansıyor derler ya buna 100 de 100 katılıyorum.
allah rahmet eylesin haklısın canım allah hayırlısını versin

Merabalar Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuğum olsun çok istiyorum ama eşim istemiyor benim gibi durumda olup hamile kalmayı beceren varmı varsa hangi taktiği denedinizz lütfen yardımmmmm:)

eşin istemiyorsa sen neden istiyorsun buna anlam veremiyorum.düşünsene hamile kaldın ve bi sorun oldu eşinin sana diyecek cevabı şu : ben mi sana hamile kal dedim ben mi istedim.sen istedin diyecek..mantıklı düşün istersen.tabi yinede sen bilirsin:6:

Sana tavsiyem şu ki istemiyosa sakın üsteleme !!! Seni çok iyi anlıyorum anne olma isteği kadının yaradılışında vardır genel olarak, o yüzden doğal olarak 2 yılda isteğin tavan yapmış...Kendimden örnek verirsem benim eşimde istemedi ilk zamanlar ama mantıklı bir sebepten ötürü birlikte çalışalım evimizi alalım çocuğumuzun geleceği için bak 2 yıl doldu şimdi benden çok istiyor =) 4-5 aydır tutturamadık benden çok üzülüyor dualar ediyor :34: Anne zaen fedakar cefakar bide tek taraflı herşeyi bu kadar erken sırtlanma çok yorulursun.

Sana tavsiyem şu ki istemiyosa sakın üsteleme !!! Seni çok iyi anlıyorum anne olma isteği kadının yaradılışında vardır genel olarak, o yüzden doğal olarak 2 yılda isteğin tavan yapmış...Kendimden örnek verirsem benim eşimde istemedi ilk zamanlar ama mantıklı bir sebepten ötürü birlikte çalışalım evimizi alalım çocuğumuzun geleceği için bak 2 yıl doldu şimdi benden çok istiyor =) 4-5 aydır tutturamadık benden çok üzülüyor dualar ediyor :34: Anne zaen fedakar cefakar bide tek taraflı herşeyi bu kadar erken sırtlanma çok yorulursun.
saol canım belki de haklısın

Erkekler evliliğe bile zor alışıyor birde istemeden baba olma durumu çok kötü... sakın yapmayın zamana bırakın ben de aynıu durumdayım canım bazı kadınlar çok anaç doğuomus ben onlardanım ama eşim ew alalım öle dio:) başlarda bende snn gibi düşünüodum ama suan kesinlikle böle bişi yapmam ev alınca hala cocuk yapmazsak bosarım seni dedim hatta:P şakayla karışık söledim ama aldı o mesajımı

benim sorunumda aynı eşim 2.çocuğu istemiyor
allaha şükür 4 yaşında bir kızım var ben 2. için tam zamanı diye düşünüyorum
ve bunun için geçerli sebeplerim var
eşiminde istememek için geçerli sebepleri var
ama kandırmayı o istemeden çocuk sahibi olmayı istemem
ben hamileyim dediğimde suratını asıp üzülücekse ne önemi varki
tabi sonradan bu fikre alışır ama benim için ilk tepki çok önemli
bu vijdanımı rahatsız eder
kızımı nasıl birlikte istetiysek 2.yide birlikte istemeliyiz diyorum
ama diğer taraftanda annelik hislerim beni fazlasıyla yoruyor çok istiyorum çünki
:43::43::43::43::43:

Merabalar Arkadaşlar ben yaklaşık 2 senelik evliyim evlendiğim ilk günden beri çocuğum olsun çok istiyorum ama eşim istemiyor benim gibi durumda olup hamile kalmayı beceren varmı varsa hangi taktiği denedinizz lütfen yardımmmmm:)

Canım bence eşin istemiyorsa onu heveslendirmeye çalış ama sakın o istemeden hamile kalmaya çalışma.
Arkadaşların da değindiği gibi seni bu sıkıntılı süreçte yalnız bırakabilir.
Hiçbir sıkıntı yaşamasan bile nazlanmak isteyebilirsin.

Hiç mi istemiyor zamanı mı değil diyor bilmiyorum ama çocuklu arkadaşlarınıza gidebilirsiniz.
Gerçi bu bakış açısıyla değişen bir durum ama biz henüz nişanlı iken yeğenimin babası ve annesi
ile oynamasına onlara anniş babiş diye seslenmesine bayılmıştık.
Bir de kış ortasında gelen arkadaşlarımızdan birinin küçücük bir prensesi vardı ve çok tatlıydı.
Ona da içimiz gitmişti.Tam bir prenses edasıyla dolaşmıştı evde.Daha 2 yaşındaydı.
Benim eşimde geçen sene erken diyordu bu sene geç kaldık 2.çocuk diye üzülüyordu.

Benim yengem de 2 senelik evli. O da çok istiyor çocuğu ama abim istemiyor. Yengem kontrol haplarını kullanıyorum diyerek hiçbirini kullanmadı ve şuan hamile abim hiçbişey anlamadı ve çocuğu olcağı için çok mutlu. Daha önce bu kadar mutlu görmemiştim onları.. :)) Darısı başına canım

Bence biraz sabırlı davran ve eşine çocuk düşüncesini yavaş yavaş aşıla,taktikle olmaz bu işler olaki hamile kaldın adam zaten istekli değil,ya ters teperse (ki inş. olmaz) zor ve yorucu bir hamilelik yaşamana neden olur bu durum senin ruh sağlığın bebeğin genel durumu açısındanda raahatsız edici bir sonuç çıkar ortaya..rabbim sabredenlerledir...

Benim yengem de 2 senelik evli. O da çok istiyor çocuğu ama abim istemiyor. Yengem kontrol haplarını kullanıyorum diyerek hiçbirini kullanmadı ve şuan hamile abim hiçbişey anlamadı ve çocuğu olcağı için çok mutlu. Daha önce bu kadar mutlu görmemiştim onları.. :)) Darısı başına canım

inş canım artık yapacak bir şeyim yok beklicem

Bence biraz sabırlı davran ve eşine çocuk düşüncesini yavaş yavaş aşıla,taktikle olmaz bu işler olaki hamile kaldın adam zaten istekli değil,ya ters teperse (ki inş. olmaz) zor ve yorucu bir hamilelik yaşamana neden olur bu durum senin ruh sağlığın bebeğin genel durumu açısındanda raahatsız edici bir sonuç çıkar ortaya..rabbim sabredenlerledir...

sabretmeye çalışıyorum hayırlısı olsun canım

eşlerin karşılıklı rızası olmaksızın çocuk olmamalı diye düşünüyorum
diğer arkadaşlarında yazdıkları gibi hadi eşinden habersiz hamile kaldın diyelim
birşeye aşerdin ''canım çekti dersen ve eşinde banane ben istemedim sen istedin derse ne yapacaksın
burdan taktik alacağına eşine doğru düzgün anlat seni çok seviyorum bebeğimiz olsun istiyorum falan filan gibi
eşinin ne tür konuşmalardan hangi pohpohlamalardan hoşlanacağını sen bilirsin
bu arada benimde yok bebeğim 3 ay sonra evliliğim 7. yılına giriyor hiç gebe kalamadım
bir sürü tedaviler denedik tüp bebekte dahil ama olmadı olmuyor nasip ne zaman Allah bilir
eşine böyle bir riskin olduğunuda anlatabilirsin
bizde sadece ilk 6 ay geri çekilmeyle korunduk şimdi 7 sene olacak istiyoruz olmuyor
İnşallah istediğin zaman hemen olur

eşlerin karşılıklı rızası olmaksızın çocuk olmamalı diye düşünüyorum
diğer arkadaşlarında yazdıkları gibi hadi eşinden habersiz hamile kaldın diyelim
birşeye aşerdin ''canım çekti dersen ve eşinde banane ben istemedim sen istedin derse ne yapacaksın
burdan taktik alacağına eşine doğru düzgün anlat seni çok seviyorum bebeğimiz olsun istiyorum falan filan gibi
eşinin ne tür konuşmalardan hangi pohpohlamalardan hoşlanacağını sen bilirsin
bu arada benimde yok bebeğim 3 ay sonra evliliğim 7. yılına giriyor hiç gebe kalamadım
bir sürü tedaviler denedik tüp bebekte dahil ama olmadı olmuyor nasip ne zaman Allah bilir
eşine böyle bir riskin olduğunuda anlatabilirsin
bizde sadece ilk 6 ay geri çekilmeyle korunduk şimdi 7 sene olacak istiyoruz olmuyor
İnşallah istediğin zaman hemen olur

inş rabbim ikimizede nasip eder bi an evvel

benim eşimde çocuk istemiyor.daha erken diyor bu yaz üç yılımız bitecek halbuki :)içe boşalmamaya o kadar dikkat ediyorki ne yapacam bilmiyorum.

Merhaba canim, galiba burda seni en iyi anlayanlardan biride benim.. Benimde esim ayni sekilde korunuyodu ve hap kullandigim zamanlar bile korunmaya devam ediyordu.. O derece istemiyordu yani

Su an dort bucuk senedir evliyiz ve ben daha yeni hamile kaldim.. Sabirla bekledim esimin de istemesini.. Tabi her elime firsat gectiginde ona ne kadar cok cocuk istedigimi anlattim.. Hatta cevremden aldigim yorumlari paylastim onunla.. Herkesin artik bend ebi sorun oldugunu dusudugunu soyledim ve bunun beni ne kadar incittigini falan.

Sana tavsiyem hileyle oyunla hamile kalmaya calisma canim, sonra esin istemezse uzulen taraf sen olursun.. Gercekten insan gebe oldugu zaman ilgiye en cok muhtac oldugu bi donem ve bu donemde eger esin senle yeterince ilgilenmezse inan bana simdikinden daha cok incilirsin uzulursun.. Sadece sabret ve bolca dua et derim...

canım eşin istemeden öyle bişeyi deneme bence olursa kötü sen olursun zorlada istettirremezsinki bebek için 2 tarafında cok istemesi lazım bence tek taraflı olmazki bu ..olursa daha kötü olur bence aranız acılır vs vs.. bunları dşünme bence şimdlik ,eşini ikna etmeye calış ..böylesi daha saglıklı olur

benim eşimde çocuk istemiyor.daha erken diyor bu yaz üç yılımız bitecek halbuki :)içe boşalmamaya o kadar dikkat ediyorki ne yapacam bilmiyorum.

canım sabredicez yapacak baska bir şey yok beklicez inş en yakın zamanda karnımız bebiş dolar

Back
X