bana tuhaf geliyor

Valla bence de cok komik
Bir annenin koskoca oglunu, 40ina merdiven dayamis olan koskoca oglunu amanin da oglusum diye sevmesine gerek yok
Luzumsuz sevgi gosterisi
Bunun bir ust versiyonu da benim kv
Birkac kere gorustuk zaten onda da esim icin ayyyy sunun guzelligine yakisikliligina bak ne guzel dogurmusum aman da aman demisti
O gunden beri gorusmeyi canim istemiyor
Basbasayken sev bari oglunu dimi herkese gostermeye ne gerek var

Valla bence de cok komik
Bir annenin koskoca oglunu, 40ina merdiven dayamis olan koskoca oglunu amanin da oglusum diye sevmesine gerek yok
Luzumsuz sevgi gosterisi
Bunun bir ust versiyonu da benim kv
Birkac kere gorustuk zaten onda da esim icin ayyyy sunun guzelligine yakisikliligina bak ne guzel dogurmusum aman da aman demisti
O gunden beri gorusmeyi canim istemiyor
Basbasayken sev bari oglunu dimi herkese gostermeye ne gerek var

böyle düşünen erkek annelerine koca bir alkış:KK9::KK9:

böyle düşünen erkek annelerine koca bir alkış:KK9::KK9:
Tesekkur ederim ecem;)
Herseyin bir yolu yordami usulu vardir, erkek cocuguna bu kadar yuz veriyor o kiymetli analari sonra vay efendim erkekler eslerini dinlemiyor ,erkekler eslerine cocuklarina siddet uyguluyor.hepsinin temelinde bu var. Bir anne ogluna oglusum ha oglusum derse o oglusu da karisina "bana hizmet etmek zorundasin" der elbette

Tesekkur ederim ecem:KK66:
Herseyin bir yolu yordami usulu vardir, erkek cocuguna bu kadar yuz veriyor o kiymetli analari sonra vay efendim erkekler eslerini dinlemiyor ,erkekler eslerine cocuklarina siddet uyguluyor.hepsinin temelinde bu var. Bir anne ogluna oglusum ha oglusum derse o oglusu da karisina "bana hizmet etmek zorundasin" der elbette
edecek tabi hizmet :confused::confused:

kızlar kvalidemle altlı üstlüyüz fakat kvalidem arada kpederim öğretmen onun çalıştığı ilçeye gidiyor arada. Görümcem üst katta tek yani. Neyse dün işten geldim eşimde otogara onu almaya gitmişti. Görümceminde haftaya çarşamba sınavları başlayacak ders çalışıyormuş. NEyse aradım görümcemi bişeyler yapabildn mi diye yok yenge yapmadm dedi. ( Aramızda iki yaş var ) k.validemi aradım sonra ne yapalım anne dedim şakayla karışık ben misafirim bakalım ne yapcanız dedi güldüm bende. Gelince hazırlarız dedi. Benimde dünden çorbam vardı. Neyse geldi eşimle , kv. beni arıyor yukardan hadı gel de acıktık hazırlayalm bende üstümü giiyniyordm. Çıktım yukarı görümcem ders çalışıyordu. Sofraya hazırladım. Kv içeri girdi görümcem geldi yardıma. Bende çok yorgundum. İçeri girdim eşime sordum bunları bbunları hazırlıyoruz diye. Eşim yere uzanmış kv koltuğa uzanmış. Bana diyorki kv işte biz böyle oğluşumla uzanırız falan güldüm geçtim. Sürekli ağzında oğluşum lafı sinir oluyorum 10 aylık evliyiz bu arada. Neyse evimize çıktık eşime dedim ki bayramda çok gelen oluyor size ( bayramda kv lerdeyiz de) Dinlenemiyorum hiç. Valla halan dayın teyzen neyse hiç problem değil ( ki ben misafiri severim ) Ama hayatımda ilk defa gördüğüm insanlar geliyor ve sürekli geliyor geçen sene ilk bayramımdı dışarı çıkamadık ilk gün. Zor oluyor benim için dedim dinlenemiyorum dedim. BEnim eşimsen hizmet edeceksin bilmem ne saydı bu. Bak falancada kvalidesine gidiyor diye örnekler verdi . bende dedim ki ben onu problem etmiyorum benim sorunum tanımadğm insanlar. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama bayram gelecek diye sevinemiyorum.. Eşim diyorki bide ; bayramın 3.cü günüde annenlere geçer ordan eve geçriz diyor. Bende olmaz öyle dedim.
Sen esinin hizmetcisi degilsin
Sakin kendini ezdirme, ilk gun kv iseniz ertesi gunune en gec kendi ailenin evine gitmek zorunda oldugunu belirt esine. Alistirmayin su erkekleri ya! Onlerinde iki gram et parcasi var diye ayricalikli degiller

Sen esinin hizmetcisi degilsin
Sakin kendini ezdirme, ilk gun kv iseniz ertesi gunune en gec kendi ailenin evine gitmek zorunda oldugunu belirt esine. Alistirmayin su erkekleri ya! Onlerinde iki gram et parcasi var diye ayricalikli degiller
Hay ağzına sağlık valla hislerimin tercümanı oldun. Yanı evlenirken bu adamların karakterlerini bilmiyor musunuz. Benim kv dede bu tarz bi kadın büyük oğluna sözü geçiyor da eşime yapamaz mesela oğluşum oğluşum diye sevse eşimi Napıyon kaç yaşında kadın kendine gel der. Biraz eşte problem bence hem ne demek 3. Gün gideriz senin ailene. Burda da iş sana düşüyor yanı ne oldu da böyle senin aileni saymaz bi Ada'm oldu. De ki ben anneme gidiyorum ilk gün ister gel ister gelme kendi bilir senin benim aileme saygın yoksa benimse seninkilere olmaz bu kadar net

neden görüşmüyosunuz 2 ailedemı kötü
onun annesi kötü ben görüşmüyorum. ben görüşmediğim için de kendi aileme git gel demem. kendi isterse gider gelir arar. mecbur da değil. bende değilim. kendimize ve ailelerinin her 2' sine de adaletli bir tutum sergiliyoruz.
ayrıca bayramlardaki ve diğer zanablarda ki misafircilik gel git oyunlarını da hiç sevmem...

Back
X