hint filmi severmisin bilmeme ama benim arkadsim jodha akbari izlediginde aklini yemis ben cok bahsediyordum izmele firsati olmamisti cok gzuel bir ask oykusu musluman bir prensle hint bir prenses ve cok guzel bir film bide kuzeninmin tavsiyesi ile 3 idiots diye bir hint filmide izledim 3 muhendisin oykusunu anlatiyor izlemesi cok keyifliydi bide cok kisa bir opusme sahneis olan duvak filmi var benim favorilerimdendir bir dram
-Uçurtma avcısı
-Hayat güzeldir
-Kız kardeşimin hikayesi
Benim favorilerimdir, tavsiye ederim
-Uçurtma avcısı
-Hayat güzeldir
-Kız kardeşimin hikayesi
Benim favorilerimdir, tavsiye ederim
kusura bakmayın ama uçurtma avcısının kitabını okuduğumda o kadar çok etkilendimki içim cız etti ama filmini çok başarısız buldum...tam bir hayal kırıklığıydı....
bence o filmi izleyip zaman harcamasın derim naçizane...
-one flew over the cuckoo's nest- siddetle tavsiye ederim.
Dram ve kahkahanın bir arada olduğu bir filme benziyor afişten! Teşekkürler!
ay yine izleyeism geldei jodha akbari ya off keske oyle erkekler olsa bizi seven gerci oyle herif olsun cariyesi bile olunur admai gorunce beni anlarsin hic oyle hintli gormemmissindir:))Aaa çok iyi oldu bu da!:) Hint kültürüne ayrı bir sempatim var!:) Hatta hinç çayı yapmayı öğrendim o dereceTeşekkür ederim!:) Öpüşme sahnesi sorunsuzdur duvak filmine de bakayım!
Kurainight; tekrar teşekkürler, söylediğiniz filmleri şu an sekme sekme açıyorum
Rica ederim. Dram daha agir basiyor. ama gulecek cok da yer var filmde; ama aci bi gulumseme olacak =) hic unutamam bu filmi ,bir kac kere izledim. sonuna cok dikkat edin, gozleriniz dolabilir. yaninizda pecete bulunsun =)))))))) iyi seyirler
Yeşil yolu iki kişi tavsiye etti, evet onu ben de izlemiştim, hatta 3 kere izledim yanlış hatırlamıyorsam:)
Diğer tavsiyelerine de bakacağım!:)
Öpüşme sahnelerine takılmam yok, sadece abartı sahnelerden haz almıyorum:)
ay yine izleyeism geldei jodha akbari ya off keske oyle erkekler olsa bizi seven gerci oyle herif olsun cariyesi bile olunur admai gorunce beni anlarsin hic oyle hintli gormemmissindir:))
sorun yok o vakit, vakit kaybetmeden izle derim:) esaretin bedeli dünyanın en iyi filmi olarak nitelendiriliyor genelde izleyenler tarafından, yeşil yolun yönetmeniyle aynı ve hapisle ilgili yine. dediğim gibi google' a yaz dünyanın en iyi ödüllü 100 filmi diye, onlar cok iyi oluyor zaten. gerilim olur dersen ben kuzuların sessizliğini çok begenmıştım. uçurtma avcısını da methediyorlar. black filmi var acıklı ve insanın her şeyi isteyınce başarabıldıgını anlatıyor. türk filmlerinde de bir zamanlar anadoluda dıye fılm guzel, bir cinayet soruşturmasını anlatıyor.
sorun yok o vakit, vakit kaybetmeden izle derim:) esaretin bedeli dünyanın en iyi filmi olarak nitelendiriliyor genelde izleyenler tarafından, yeşil yolun yönetmeniyle aynı ve hapisle ilgili yine. dediğim gibi google' a yaz dünyanın en iyi ödüllü 100 filmi diye, onlar cok iyi oluyor zaten. gerilim olur dersen ben kuzuların sessizliğini çok begenmıştım. uçurtma avcısını da methediyorlar. black filmi var acıklı ve insanın her şeyi isteyınce başarabıldıgını anlatıyor. türk filmlerinde de bir zamanlar anadoluda dıye fılm guzel, bir cinayet soruşturmasını anlatıyor.
bu arada diğer yorumları okumadan yazdım, ortak filmler çıkmış bayagı benimkilerle:)
-one flew over the cuckoo's nest- siddetle tavsiye ederim.
Teşekkür ederim!:) Evet senin dediğini yapıyorum bir yandan google'a yazdım bu daha önce niye aklıma gelmedi, ama bazen çok abuk sabuk filmler de ödül alabiliyor ya ondan olabilir:):):)
Bir zamanlar Anadolu'da filmini haberlerde duymuştum, baktım biraz ürpertici gibi...Şimdi diceksiniz AMANN SEN DEEE, o yok bu yokkk amaaa KORKUNÇ GİZLİ SAKLI TÜYLER ÜRPERTEN ŞEYLER DE BİR SÜRE AKLIMDA KALIYOR ÇIKMIYOR:):):):)
Bir zamanlar Anadolu'da insanı korku derecesinde ürperten şeyler var mı?
Arkadaşın tavsiye ettiği Guguk Kuşu da muhteşem bir filmdir, tam anlamıyla bir başyapıt.
Ayrıca Esaretin Bedeli de aynı şekilde çok iyi bir filmdir.
Ama Uçurtma Avcısını film olarak tavsiye etmem romanının çok gerisinde kalmış bir film.
bence korkunç değil ama otopsi sahnesi vardı, kesme sesi falan geliyor, etkilenirsen belki ondan etkılenebılırsın. o zaman kuzuların sessizliği hanibalı falan da izleme, beni gerdi sonradan bayagı çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?