Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

esaretin bedeli
forrest gump
cast away
life is beautiful
illusionist

özellikle yazdığım son iki filmi şiddetle tavsiye ederim

slm öncelikle iran sinemasından cennetin rengi ve bir ayrılık olabilir kieslowsky den renk üçlemesi buarada müzikleride bi harikadır tavsiye ederim... tarkovsky den farklı bir film anlayışıda istersen solaris i tavsiye ederim... ayrıca hugo filmini de usta Martin Scorsese hakkını vermiş....türk filmlerinden bir zamanlar anadolu da izleyebileceğin tarzdan diye düşünüyorum...

böyle bir konu ne kadar yerinde olmuş....
cinsel içerikli filmlerden bende iğreniyorum adeta....
izledinmi bilmiyorum ama
yerdeki yıldızlar filmini tavsiye ederim bnde
hint filmi ve bir harika gerçekten
cennetin çoçukları filmide gayet güzel..iran yapımı
tavsieleri bende değerlendiriyim...
netten bu tarz filmleri bulmak çok zor oluyor...

esaretin bedeli
forrest gump
cast away
life is beautiful
illusionist

özellikle yazdığım son iki filmi şiddetle tavsiye ederim

Esaretin bedeli ve forest GUMP herkesin takdirini kazanmış:) Bana da izlemek düşer

Life is beautiful'a hemen baktım çok tatlı bir filme benziyor!

Teşekkürler!

Araştırma sekmelerini açtım teşekkürler!!! özellikle HUGO eşim için süper bir film olacak gibi Teşekkür ederim, renk üçlemesini bulamadım ama yarın araştırmalarıma devam edeceğim :)

Esaretin bedeli ve forest GUMP herkesin takdirini kazanmış:) Bana da izlemek düşer

Life is beautiful'a hemen baktım çok tatlı bir filme benziyor!

Teşekkürler!

life is beautiful siyasi içerikli toplumsal mesajlar veren mükemmel ötesi bi film
ben normalde çok sevmem siyasi içerikli ama sıkılmadan ve ağlayarak izledim

Beğenmene sevindim konuyu Hep birlikte faydalanacağız o zaman

Katkın için teşekkür ederim!!!

Cennetin çocuklarını da tavsiye eden ikinci kişi oldun:)

life is beautiful siyasi içerikli toplumsal mesajlar veren mükemmel ötesi bi film
ben normalde çok sevmem siyasi içerikli ama sıkılmadan ve ağlayarak izledim

O zaman benim için çok iyi oldu bu filmden bahsetmen, çünkü tam bana hitap ediyor demektir!:):):):) Normalde sevmediğin halde dikkatini çekmişse bir hayli güzel olduğu kanısına varmak hiç de zor değil

O zaman benim için çok iyi oldu bu filmden bahsetmen, çünkü tam bana hitap ediyor demektir!:):):):) Normalde sevmediğin halde dikkatini çekmişse bir hayli güzel olduğu kanısına varmak hiç de zor değil

yardımcı olduysam ne mutlu

bende film izlemeyi seviyorum ..media player alıcam ama netten nasıl film indirilir bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız bende sevinirim ayrıca film isimlerin,i bende not aldım ..güzel bir konu olmuş:)

rica ederim ne demek benim eşimde tam bir sinema aşığı haftada en az 4-5 film izler ben onu yakalayamıyorum... bazıları çok ağır geliyor çok sanatsal ama bazı klasikleride izlemekte fayda var diye düşünüyorum... günümüz filmlerinin çok azı amacına ulaşabiliyor seçenek çok ama seçici olmak lazım... aklıma gelmişken inaritu nun filmi babel de güzel...

bende film izlemeyi seviyorum ..media player alıcam ama netten nasıl film indirilir bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız bende sevinirim ayrıca film isimlerin,i bende not aldım ..güzel bir konu olmuş:)

Canım filmin adını yazıp google'a film indir diyorsun bir sürü site çıkıyor ama güvenilir gibi görünenleri seç ki virüs bulaşmasın!:)

Aynen öyle seçenek çok olunca seçmesi iyice zorlaşıyor!! Bir de zaman ayırıp izleyip sonunda " aaa bu muydu demek , ya da ortasında kapatmak" da var. En iyisi yorumlarla daha kısa sürede daha güzel ve kaliteli filmlere ulaşabilmek

Herkesin faydalanacağı güzel bir konu olur dilerim!:)

Bu akşamlık herkese iyi geceler !!

Canım filmin adını yazıp google'a film indir diyorsun bir sürü site çıkıyor ama güvenilir gibi görünenleri seç ki virüs bulaşmasın!:)

nasıl anlıycam ki güvenilir olduğunu:)ben torrent sitelerinden birkaçtane birden indireyim diyorum ama onlarda karışık nette okuyarak çözemedim

Gözlerindeki Sır ; Bu bir İspanyol filmi, oscarlı aynı zamanda, çok seveceksin, siyasi ve sosyal yönü var, ağır bir sanat filmi değil,
Başkalarının Hayatı; Alman filmi, bu da Oscarlı, siyasi içerikli.Çok dokunaklı bir öyküsü var, bak hatta canım şu anda izlemek istedi tekrardan.
Ayrıca benim kendi favorim, yaşamıma küçük ipuçları veren, baştacı filmim; Yaban Çilekleri, İveç filmi olup Bergman tarafından çekilmiştir.Kişisel sıralamamda çok özel bir yere sahiptir.

Güzel bir topik olmuş sevdim.Biz de faydalanalım,Burayı güncel tutalım:)

Arkadaşlar dolaşırken gördüm topiği ve 'esaretin bedelini' izleyeyim dedim..
Muhteşem film.. Teşekkürler tavsiye için..

panik odası-gerilim
kirli çürük adi-komedi
p.s. I love you-romantik komedi
şeytan-korku
notebook-duygusal

Bunları da ben öneririm..
Aklıma geldikçe yazarım tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…