Bence evladını gerçek manada seven anne baba,nerde ne şekilde olurs aolsun onların mutlulugunu düşünür.. heleki damadı yada gelini kendi çocugunu mutlu ediyor anlaşıyorsa sahiplenir kendi evladı yerine koyar... aılenızın yaptıgı tutum gercekten cok yanlıs, esınız emın olun buna cok içerleyüp size birşey söylemiyordur yada saygısından ses etmiyordur.. inanın bende eşinizle aynı durumdaydım.. eşim tek çocuk ve kayınvalidemın eşi vefat etmiş oğluyla yaşıyormuş.. biz eşimle tanıştık, benım tayınım çıkmadığı için eşim benım yanıma geld ve memleketlerımıze sadece 2 saaat uzaktayız.. Kyınvalıdem yuzume demesede her zman laf soktu.. başında erkeksiz olunca böyle oluyordan tut,2 haftada bir gelmek zorundasınıza kadar... Bi bayram ben artık patladım aılemıde cagırdım.. bu boyle olmıcak, tayın ıstsın gelsın esım burda yasasın ws dıye... o gün gözü korktu sanırım. agladı baya bi benim en korktugum seydir ayrılmanız diye.. şimdi laf sokmuyor,daha anlayışlı ws... eşinizde bi gün patlar inanın... Ama siz yanında olmalısınız benim mutlulugumu ıstemıyo musunuz,o beni mutlu ediyor.ayrılsak gelsem o mu istediğiniz deyin.. inanın aileden önce eş kosup geliyor zor zmanda.. heleki bu dönemde kıymet bilen eş bulmak zor.. kıymetini bilin.sahip çıkın.