• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana vurdu

yanı nasıl bır es anlamdım gıttı benım esım olsa tabıkı kıyaslamıyorum yanlış anlama sakın ama kavga etsek de bısey alsa zorla burnumdan sokar gene yedırtır hıc öle sey olurmu ya ıkınızde acsanız barı ya yeme yada alda sorma barı yer yemez senı ılgılendırmesın alh alhh ya hakketen cok vıcdanszımış

simdi hatirliyorum hafizamda yaslanmaya basladi sanirim aldigim ilaclardan dolayi . yine bir olay aklima geldi siz boyle yazinca.birkeresinde daha oglum yoktu o zamanlar tartistik kavga ettik arabanin icinde uzun yoldan evimize gidiyoruz bu durdu bir konaklama yerinde kavga ettik ya ikimizde gun boyu aciz kendine pizza yaptirmis oturmus yemis bende arabanin icinde onu bekliyorum geldi kokuyor bide birkac birsey almis pizzacinin karti felan ordan anladim bana hic sormak yok sende acmisin istermisin yermisin diye. dedim kendine yemek alip yemissin bana dedi senin ac oldugunu dusunmedim.

Ayrilik o kadarda kolay birsey degildir.Hele ki cocuk varsa.Yikici degil yapici konusalim bence..

tamam gitmeyeyim ama ya dedigi laflar simdi gitmedim diye bak demistim acizsin eziksin diyecek ne yapim ben simdi

canım gıtmemeye karar verdıysen dahı bence kararlı olduğunu görmesı için hatasını anlayana kadar ona tavır al. yanı hiç konuşmma, gidecem de deme kalacam da.... sus sadece. çokguzel bır laf vardr. kadın konuşursa, söylenırse sorun yok, ama eğer susuyorsa korkun çünkü artık birşeyler tükenmiş demektir diye... knedı hayatıona devam et. sana önceden de söylediğim gibi, boşver onu, oğlunla ilgilen, o ev senın evın, onun için değil kendın için evınle ilgilen ve en önemlisi kendinle ilgilen. bakımlı ol, huzurlu dur, konuşmamak ikiniz için de en iyisi gibi davran.

daha önce yaptığı gbı böyle konuşmaman benım için daha iyi falan derse de üzüldüğünü hiç belli etme, benim için de daha ii de gülümse ve işine bak. inan bana bunları yaparsan bi süre sonra o da huzursuz olacaktır. bunları dene lütfen canım...

Yuh demek istiyorum ..Seni mola yerinde arabada yanlız bırakıp pizza yemeğe gitti ha..:53: :53: :53:

Seni 1 gr olsun sevmiyor :((((
simdi hatirliyorum hafizamda yaslanmaya basladi sanirim aldigim ilaclardan dolayi . yine bir olay aklima geldi siz boyle yazinca.birkeresinde daha oglum yoktu o zamanlar tartistik kavga ettik arabanin icinde uzun yoldan evimize gidiyoruz bu durdu bir konaklama yerinde kavga ettik ya ikimizde gun boyu aciz kendine pizza yaptirmis oturmus yemis bende arabanin icinde onu bekliyorum geldi kokuyor bide birkac birsey almis pizzacinin karti felan ordan anladim bana hic sormak yok sende acmisin istermisin yermisin diye. dedim kendine yemek alip yemissin bana dedi senin ac oldugunu dusunmedim.

ya
acaba hanı baz erkekler vardır ya yanımda sadece bı kadın olsun bıde cocugum olsun dıye yanı yası gelmış gecıyordur yanı laf olsun dıye evlnenlerden acaba öle bı evlılıklıydı yanı hıc guzel gunlerınız olmadımı cocugunun erkk oldugunu duyunca fakan naptı yada flört zamnınzda yanı o 6 aylık zmnda hıcmı guzel msjlar cekmezdınız pardon tl kullanmıyom demıstın yanı teldede hıcmı sölmezdı yanı nebılym dogum gunun de hıcmı evlılk yıldönumunuz olmadı onun dogumgununde sen hıcmı guzel bısyler almadın yapmadın hıc guzel seylerınız olmadımı bıraz onları anlat hatırla hayatın bır fılm serıdı gıbı gecıyo onunden acısıyla tadlısıyla hatırlıyosun ama bıraz ıı seylere odaklan bıarz da olsa kafan dagılır belkı aglarsın ama acılırsın yanı nebılıyeım amden kalacaksın kı ebnce en ıısı bı muddet bosver ona cvp verme onun ıcı ıcını yesın cıkarkende zaten acabalarla cıkmıştır evden :)( anlat bıze ıı sylerden hıcmı söz de dugunuzde ıı syler yasamdınız hıcmı cıcek lamadı okdarmı odun ya nebıleyım yanı

Yuh demek istiyorum ..Seni mola yerinde arabada yanlız bırakıp pizza yemeğe gitti ha..:53: :53: :53:

Ayrilik o kadarda kolay birsey degildir.Hele ki cocuk varsa.Yikici degil yapici konusalim bence..

Bir çocuğa böyle bir hayatı yaşatmak ona yapılabilecek en büyük kötülüktür..Sürekli annesinin babası tarafından aşağılandığını,itilip kakıldığını gören çocuk ilerde sağlıklı bir birey olamaz.....

yanı nasıl bır es anlamdım gıttı benım esım olsa tabıkı kıyaslamıyorum yanlış anlama sakın ama kavga etsek de bısey alsa zorla burnumdan sokar gene yedırtır hıc öle sey olurmu ya ıkınızde acsanız barı ya yeme yada alda sorma barı yer yemez senı ılgılendırmesın alh alhh ya hakketen cok vıcdanszımış

keske benim esimde oyle olsa yani vurdum duymaz gamsiz olmasi beni cildirtiyor sanki tas.
benim babamda annemle tartisirdi ama gonlunu almak icin etrafinda 4 donerdi.kocam oyle degil beni daha da hasta ediyor.

Eşinle severek mi evlendin ? Bi flört dönemi falan olmadı mı ?

evet severek cok az flort donemi oldu 6 ay icinde tanistik sozlendik evlendik.

ben kendim gitmedim arabada kaldim yemek alicagini dusunmedim . tuvalete girecek sandim.

ya
acaba hanı baz erkekler vardır ya yanımda sadece bı kadın olsun bıde cocugum olsun dıye yanı yası gelmış gecıyordur yanı laf olsun dıye evlnenlerden acaba öle bı evlılıklıydı yanı hıc guzel gunlerınız olmadımı cocugunun erkk oldugunu duyunca fakan naptı yada flört zamnınzda yanı o 6 aylık zmnda hıcmı guzel msjlar cekmezdınız pardon tl kullanmıyom demıstın yanı teldede hıcmı sölmezdı yanı nebılym dogum gunun de hıcmı evlılk yıldönumunuz olmadı onun dogumgununde sen hıcmı guzel bısyler almadın yapmadın hıc guzel seylerınız olmadımı bıraz onları anlat hatırla hayatın bır fılm serıdı gıbı gecıyo onunden acısıyla tadlısıyla hatırlıyosun ama bıraz ıı seylere odaklan bıarz da olsa kafan dagılır belkı aglarsın ama acılırsın yanı nebılıyeım amden kalacaksın kı ebnce en ıısı bı muddet bosver ona cvp verme onun ıcı ıcını yesın cıkarkende zaten acabalarla cıkmıştır evden :)( anlat bıze ıı sylerden hıcmı söz de dugunuzde ıı syler yasamdınız hıcmı cıcek lamadı okdarmı odun ya nebıleyım yanı

Ya laf olsun diye evlenmiş bile olsa insan birlikte uzun yolculuk ettiği insanı ,ki şahsi araba ile gidiyorlar..Mola yerinde arabada yanlız mı bırakır,hiç mi sormaz açmısın diye ??? Bu kadar vicdansız olunur mu ????

gercı oda dogru sonucta nekadar kızsanda cıddı evlnemyı dusundugun ınsan yok anacıgım bu hakkten odunötesı bısy sanırım nese allh bıldıgı gıbı yapsın onu

Ya laf olsun diye evlenmiş bile olsa insan birlikte uzun yolculuk ettiği insanı ,ki şahsi araba ile gidiyorlar..Mola yerinde arabada yanlız mı bırakır,hiç mi sormaz açmısın diye ??? Bu kadar vicdansız olunur mu ????

6 ay çok kısa bir süre sayılmaz bencil olduğunu anlamak için. Gördün ve görmemezlikten geldin herhalde... Üzüldüm.. Ama yinede boşanma derim. daha lousalık psikolojisinden çıkamamış olabilirsin, ilaç kullanıyormuşsun... Belki de eşinin sana söyleyemediği problemleri vardır senin üzmemek için farkında olmadan böyle tepkiler veriyordur böyle daha fazla üzdüğünün farkında olmadan ??

ya

yok ilk basta boyle degildi hergun arardi ben arardim konusurduk saatlerce. cok romantikti yada ben oyle sanmisim. arabasiyla gezerdik arabada ellerimi ellerine alir operdi ay allahim ne kadar romantik bir erkek mukemmel bir es olucak diye gecirirdim icimden.cok ilgiliydi.emailler yazardik msnde konusurduk .evlendik ilk evlilik yildonumumuzde kavga ettik.millet kutlama yapar biz yapmdik. ben dogumgununde supris hazirladim sevindi ama sonrasinda ben ozel gunlere pek onem vermiyorum hergun siradan benim icin demeye basladi.bende zaten daha yapmadim.hamile oldugumu ogrendigimde bekledigim tepkiyi vermedi mahsun bir sekilde hayirlisi olsun dedi erken oldu dedi ki zaten supriz bir hamilelikti.

bende yuh diyorum..kaba sanırım biraz eşiniz kusura bakmayın..odun gibi..insan eşi arabadayken pizza yemekten zevk alırmı boğazından geçermi...kaba biri bence..odadanda çık ben yatıcam demiş ya sinir oldum..çıkmıyorum deseydiniz sizde...

yok ilk basta boyle degildi hergun arardi ben arardim konusurduk saatlerce. Cok romantikti yada ben oyle sanmisim. Arabasiyla gezerdik arabada ellerimi ellerine alir operdi ay allahim ne kadar romantik bir erkek mukemmel bir es olucak diye gecirirdim icimden.cok ilgiliydi.emailler yazardik msnde konusurduk .evlendik ilk evlilik yildonumumuzde kavga ettik.millet kutlama yapar biz yapmdik. Ben dogumgununde supris hazirladim sevindi ama sonrasinda ben ozel gunlere pek onem vermiyorum hergun siradan benim icin demeye basladi.bende zaten daha yapmadim.hamile oldugumu ogrendigimde bekledigim tepkiyi vermedi mahsun bir sekilde hayirlisi olsun dedi erken oldu dedi ki zaten supriz bir hamilelikti.

canım sende kendini kurmayı hep kötüyü hatırlamayı bırak şuan çok sinirlisin tüm olumsuzluklar yaşadıgın kötü anılar gelir aklına şimdi sen yat dinlen dediklerimi unutma sabah kafan dinç olsun oğlun lada ilgilenemezsin bu kafayla kendine dik et allaha emanet ol.

Belkide çocuk istemiyordu. O sorumluluk duygusu ağır gelmiş olabilir. Herkes hemen adapte olacak değil dimi? Erken olduğunu düşündüğünüde söylemiş zaten. Tabi bu yaptıklarını haklı çıkarmaz. Madem çocuk istemiyordu dikkat edicekti.

Belkide çocuk istemiyordu. O sorumluluk duygusu ağır gelmiş olabilir. Herkes hemen adapte olacak değil dimi? Erken olduğunu düşündüğünüde söylemiş zaten. Tabi bu yaptıklarını haklı çıkarmaz. Madem çocuk istemiyordu dikkat edicekti.

oglumuz olucagini duyunca cok sevinmisti ama butun is arkadaslarina tatli ismarlamis.ben hep diyordum kiz olursa sevmiyecekmisin severim tabi ama erkek cocuk baska diyordu. bende buyuk konusma diyordum oda benim oglum benim gibi olur diyordu.

bende yuh diyorum..kaba sanırım biraz eşiniz kusura bakmayın..odun gibi..insan eşi arabadayken pizza yemekten zevk alırmı boğazından geçermi...kaba biri bence..odadanda çık ben yatıcam demiş ya sinir oldum..çıkmıyorum deseydiniz sizde...

ben cikmiyorum diyipte daha fazla tatsizlik olsun istemedim zaten yuzunu gormek istemiyorum.

simdi geldi eve ben yatak odasindayim salondan sesler geliyor bilmiyorum ne yapiyor. tv izliyor sanirim. boyle iste bu adam gaddar..

Back
X