Baştan sona tüm yazdıklarınızı okudum hanza..
Her msj.da ayrı bir duygu ve düşüncedesiniz.Bunda aldığınız ilaçların çok büyük etkisi var.
Aklınızı-düşüncelerinizi yeteri kadar kullanamıyorsunuz.Sizi zayıf bırakmış fazlasıyla.
''Baban annene çok mu sahip çıkmışta sana çıkacak'' demesini yutmayın Hanza LUTFENNN !
Bakın, evet hanımına sahip çıkmamış olabilir zamanında ama kanına canına sahip çıkacaktır..
YA ANLAYAMIYORUM o sizin anneniz babanız, kocanız nasıl oluyorda SİZDEN ÇOK GÜVENİYOR sizin ailenize AN LA YA MI YO RUM..
Sizde bu gücü vermeyin ona Allah aşkına vermeyin..Emin olun ki herşeyi doğruca anlatırsanız aileniz size sonuna kadar sahip çıkacaktır.
''Ben bu tür hakaretlerine ve beni ezmelerine dayanamıyorum artık, böyle böyle sabrımı zorluyor benimde dilimden bazı ağır kelimeler çıkıyor haklı olarak, ama hala düzelmiyor ve işi şiddete getirdi baba.Senin kanın canın olan beni dövüyor.Beni sizleri hiç sayıyor.Sahipsiz olduğumu yüzüme vuruyor''
v.s derseniz babanız hala mı sessiz kalacak ?
Birde anlayamadığım bir durum daha var ; NEDEN EŞİNİZE '' Sen mi bırakacaksın yoksa babam mı gelsin alsın beni '' diyorsunuz. ??
Aslında bu cümlenin içinde çok açık bir durum var : Ben boşanmak istemiyorum, gitmek istemiyorum, ailemede güvenmiyorum. ''
Boşanın demiyorum, ben bu konuda birşey demekten yana değilim, çünkü sizin boşandıktan sonraki hallerinizden haberim olmayacak ama
ÖNCE SİZİN KENDİNİZİ PSİKOLOJIK TEDAVİ ETMENİZ LAZIM. Anlaşıldığı kadar birikimli birisiniz, sadece ilaçlar sizi bunaltmışi kısıtlamış.
O ilaçlara ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.Eşinizin densizliklerini unutmak için sığınıyorsunuz HEPSİ BU..
Ee o zaman neden eşiniz yüzünden kendi bedeninizi aklınızı yıpratıyorsunuz ? Eşiniz kullanıyor mu ilaç?
HAYIR. O zaman sizin eşinizden eksiğiniz nedir?
Psikolojik bir tanınızda yok.Öyleyse kullanmayın ve psikologa danışın mutlaka.
..........
Son zamanlarda ne çok arttı bu ilaç kullanımları..
Psikiyatristlerin kısa yoldan para kazanma yöntemleri.İlaç primleri maaşlarından çok olunca ortaya bu trajik durum çıkıyor.EĞER ciddi bir hastalık yoksa neden insanlar ilaç kullanıyor anlamıyorum.Doktorların deneyleri oluyoruz resmen.
.....
Çok uzattım, kusura bakmayın.Aslında sadece şunu yazmak için niyetlenmiştim.. : Eşler, özellikle kadınlar ne gençliklerinde yaşadıklarını, ne şimdilerde yaşadıklarını asla eşlerine anlatmamalı ASLA.. Ailesiyle ilgili, yaşamıyla ilgili tek bir cümle sır vermemeli eşine.
Evet hayat arkadaşı, paylaşmakta sorun görmüyor bayanlar.Ama ne büyük hata.Ve şuana kadar anlatıpta pişman,bin pişman olmana tek bir insan gösteremezsiniz bana.
Ne büyük hata.Bırakın aileyle ilgili sırları vermek , kişi kendisinde bulunan zayıf yönleri, fobileri v.s bile asla ama asla söylememeli.