• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana vurdu

simdi geldi eve ben yatak odasindayim salondan sesler geliyor bilmiyorum ne yapiyor. tv izliyor sanirim. boyle iste bu adam gaddar..

canım boşver takma üstünede gitme daha çok kendi moralini bozarsın.ha duvar ha o öle düşün.gece gece bozma moralinide.

kızlar ben çıkıyorum. umarım hepiniz sorunlarınızı halledersizniz. hanzacım sana da çook dua ediyorum. siz de bana dua edın kızlar bu arada. ben 39 haftalık gebeyim. yani her an doğuma gidebilirim:) uzun süre giremezsem biilinki be doğum yaptım. dualarınızda unutmayın. dua ile...

kızlar ben çıkıyorum. umarım hepiniz sorunlarınızı halledersizniz. hanzacım sana da çook dua ediyorum. siz de bana dua edın kızlar bu arada. ben 39 haftalık gebeyim. yani her an doğuma gidebilirim:) uzun süre giremezsem biilinki be doğum yaptım. dualarınızda unutmayın. dua ile...

cok tesekkur ederim allah yardimcin olsun seninde .sag saglim bebegini kucagina almani dilerim. ne olur bana dua et dogum aninda edebilirsen senin duan kabul olur.hayirli geceler bende yaticam cok yorgunum.

simdi hatirliyorum hafizamda yaslanmaya basladi sanirim aldigim ilaclardan dolayi . yine bir olay aklima geldi siz boyle yazinca.birkeresinde daha oglum yoktu o zamanlar tartistik kavga ettik arabanin icinde uzun yoldan evimize gidiyoruz bu durdu bir konaklama yerinde kavga ettik ya ikimizde gun boyu aciz kendine pizza yaptirmis oturmus yemis bende arabanin icinde onu bekliyorum geldi kokuyor bide birkac birsey almis pizzacinin karti felan ordan anladim bana hic sormak yok sende acmisin istermisin yermisin diye. dedim kendine yemek alip yemissin bana dedi senin ac oldugunu dusunmedim.

keşeke senin aç olduğunu düşünmedim dediğinde "ben de senin bu kadar ö..z olacağını düşünmedim ben de açım" deyip sen de inip çocuğunla onu sallamadan yemek yeseydin.terbiyesiz adam.

Baştan sona tüm yazdıklarınızı okudum hanza..

Her msj.da ayrı bir duygu ve düşüncedesiniz.Bunda aldığınız ilaçların çok büyük etkisi var.

Aklınızı-düşüncelerinizi yeteri kadar kullanamıyorsunuz.Sizi zayıf bırakmış fazlasıyla.

''Baban annene çok mu sahip çıkmışta sana çıkacak'' demesini yutmayın Hanza LUTFENNN !

Bakın, evet hanımına sahip çıkmamış olabilir zamanında ama kanına canına sahip çıkacaktır..

YA ANLAYAMIYORUM o sizin anneniz babanız, kocanız nasıl oluyorda SİZDEN ÇOK GÜVENİYOR sizin ailenize AN LA YA MI YO RUM..

Sizde bu gücü vermeyin ona Allah aşkına vermeyin..Emin olun ki herşeyi doğruca anlatırsanız aileniz size sonuna kadar sahip çıkacaktır.

''Ben bu tür hakaretlerine ve beni ezmelerine dayanamıyorum artık, böyle böyle sabrımı zorluyor benimde dilimden bazı ağır kelimeler çıkıyor haklı olarak, ama hala düzelmiyor ve işi şiddete getirdi baba.Senin kanın canın olan beni dövüyor.Beni sizleri hiç sayıyor.Sahipsiz olduğumu yüzüme vuruyor''

v.s derseniz babanız hala mı sessiz kalacak ?

Birde anlayamadığım bir durum daha var ; NEDEN EŞİNİZE '' Sen mi bırakacaksın yoksa babam mı gelsin alsın beni '' diyorsunuz. ??

Aslında bu cümlenin içinde çok açık bir durum var : Ben boşanmak istemiyorum, gitmek istemiyorum, ailemede güvenmiyorum. ''

Boşanın demiyorum, ben bu konuda birşey demekten yana değilim, çünkü sizin boşandıktan sonraki hallerinizden haberim olmayacak ama

ÖNCE SİZİN KENDİNİZİ PSİKOLOJIK TEDAVİ ETMENİZ LAZIM. Anlaşıldığı kadar birikimli birisiniz, sadece ilaçlar sizi bunaltmışi kısıtlamış.

O ilaçlara ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.Eşinizin densizliklerini unutmak için sığınıyorsunuz HEPSİ BU..

Ee o zaman neden eşiniz yüzünden kendi bedeninizi aklınızı yıpratıyorsunuz ? Eşiniz kullanıyor mu ilaç?

HAYIR. O zaman sizin eşinizden eksiğiniz nedir?

Psikolojik bir tanınızda yok.Öyleyse kullanmayın ve psikologa danışın mutlaka.

..........

Son zamanlarda ne çok arttı bu ilaç kullanımları..
Psikiyatristlerin kısa yoldan para kazanma yöntemleri.İlaç primleri maaşlarından çok olunca ortaya bu trajik durum çıkıyor.EĞER ciddi bir hastalık yoksa neden insanlar ilaç kullanıyor anlamıyorum.Doktorların deneyleri oluyoruz resmen.

.....

Çok uzattım, kusura bakmayın.Aslında sadece şunu yazmak için niyetlenmiştim.. : Eşler, özellikle kadınlar ne gençliklerinde yaşadıklarını, ne şimdilerde yaşadıklarını asla eşlerine anlatmamalı ASLA.. Ailesiyle ilgili, yaşamıyla ilgili tek bir cümle sır vermemeli eşine.

Evet hayat arkadaşı, paylaşmakta sorun görmüyor bayanlar.Ama ne büyük hata.Ve şuana kadar anlatıpta pişman,bin pişman olmana tek bir insan gösteremezsiniz bana.

Ne büyük hata.Bırakın aileyle ilgili sırları vermek , kişi kendisinde bulunan zayıf yönleri, fobileri v.s bile asla ama asla söylememeli.

Her msj.da ayrı bir duygu ve düşüncedesiniz.Bunda aldığınız ilaçların çok büyük etkisi var.

Aklınızı-düşüncelerinizi yeteri kadar kullanamıyorsunuz.Sizi zayıf bırakmış fazlasıyla.

''Baban annene çok mu sahip çıkmışta sana çıkacak'' demesini yutmayın Hanza LUTFENNN !

Bakın, evet hanımına sahip çıkmamış olabilir zamanında ama kanına canına sahip çıkacaktır..

YA ANLAYAMIYORUM o sizin anneniz babanız, kocanız nasıl oluyorda SİZDEN ÇOK GÜVENİYOR sizin ailenize AN LA YA MI YO RUM..

Sizde bu gücü vermeyin ona Allah aşkına vermeyin..Emin olun ki herşeyi doğruca anlatırsanız aileniz size sonuna kadar sahip çıkacaktır.

''Ben bu tür hakaretlerine ve beni ezmelerine dayanamıyorum artık, böyle böyle sabrımı zorluyor benimde dilimden bazı ağır kelimeler çıkıyor haklı olarak, ama hala düzelmiyor ve işi şiddete getirdi baba.Senin kanın canın olan beni dövüyor.Beni sizleri hiç sayıyor.Sahipsiz olduğumu yüzüme vuruyor''

Birde anlayamadığım bir durum daha var ; NEDEN EŞİNİZE '' Sen mi bırakacaksın yoksa babam mı gelsin alsın beni '' diyorsunuz. ??

Aslında bu cümlenin içinde çok açık bir durum var : Ben boşanmak istemiyorum, gitmek istemiyorum, ailemede güvenmiyorum. ''

Boşanın demiyorum, ben bu konuda birşey demekten yana değilim, çünkü sizin boşandıktan sonraki hallerinizden haberim olmayacak ama

ÖNCE SİZİN KENDİNİZİ PSİKOLOJIK TEDAVİ ETMENİZ LAZIM. Anlaşıldığı kadar birikimli birisiniz, sadece ilaçlar sizi bunaltmışi kısıtlamış.

O ilaçlara ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.Eşinizin densizliklerini unutmak için sığınıyorsunuz HEPSİ BU..

Ee o zaman neden eşiniz yüzünden kendi bedeninizi aklınızı yıpratıyorsunuz ? Eşiniz kullanıyor mu ilaç?

..........

Psikiyatristlerin kısa yoldan para kazanma yöntemleri.İlaç primleri maaşlarından çok olunca ortaya bu trajik durum çıkıyor.EĞER ciddi bir hastalık yoksa neden insanlar ilaç kullanıyor anlamıyorum.Doktorların deneyleri oluyoruz resmen.

.....

Çok uzattım, kusura bakmayın.Aslında sadece şunu yazmak için niyetlenmiştim.. : Eşler, özellikle kadınlar ne gençliklerinde yaşadıklarını, ne şimdilerde yaşadıklarını asla eşlerine anlatmamalı ASLA.. Ailesiyle ilgili, yaşamıyla ilgili tek bir cümle sır vermemeli eşine.

Evet hayat arkadaşı, paylaşmakta sorun görmüyor bayanlar.Ama ne büyük hata.Ve şuana kadar anlatıpta pişman,bin pişman olmana tek bir insan gösteremezsiniz bana.

Ne büyük hata.Bırakın aileyle ilgili sırları vermek , kişi kendisinde bulunan zayıf yönleri, fobileri v.s bile asla ama asla söylememeli.

Seviyorum senin yorumlarını Birsen :71: Çok güzel tespitler.

..........

.....

:46::46::46::46::46::46::46:

hepinize tesekkur ederim yardimci olmaya destek vermeye dinlemeye calisiyorsunuz su an benim beynim durmus vaziyette cokkkkkkkkkkk yorgunummmmmmmmmmmm uzerimde oyle bir agirlik varki gozum hicbirseyi gormuyor mantikli dusunemiyor karar veremiyorum bir yanim kal diyor diger yanim git bir yanim duzelir diyor diger yanim bosuna kendini kandirma bir yanim seni seviyor sinirlendir ofkelendi diyor diger yanim yok herzaman bir insan boyle olmaz bunu yapmaz yapmamali diyor diyor da diyor o kadar cok diyor ki sanirim biraz dinlenmem gerek size hayirli geceler bana dua edin cok tesekkur ederim sanirim cok duaya ihtiyacim var.

hanzacım önceki yorumumda senin bu yazdıklarının olacağını ikilemlerin içinde kaybolacağını kafanın iyice karıscağını söylemiştim. bunun için aile terapisine gitmeni tavsiye ediyorum ısrarla.illa kocan düzelsin diye değil devam yada bitirme kararını en doğru şekilde verip sana en az hasar verecek şekilde bu dönemi atlatman gerekiyo.lütfen iyi bir aile terapisti bul ve git.ilaçtan ziyade oturup konusup derdini anlatman lazım uzmanına ama objektif anlatasınki yardımcı olabilsen kendi hataların varsa onlarıda görerek anlat.lütfen git artık yaa.bak sabah işe geliyorum hiç bişey yapmadan direk pc açıp sen naptın yorumlarını okuyorum tek tek.inan bi yolu seçip o yolda daha huzurlu ilerlemeni o kadar çok istiyorum ki.içim acıyo seni düşündükçe.ben şununda farkındayım sende sinirlenince ağır laflar konusuyosun hareketlerinle eşini dahada sinirlendirebiliyosun sonra ağır bir karşılık alıyosun oturup saatlerce ağlıosun için acıyo yinede ilk adım atan sen oluyosun bu dahada içini acıtıyo neden hep düzeltme çabasında olan benim diye içinde isyanlar kopuyo dimi.. kadın olmak kolay değil hemde hiçç!!! :50:

Umutefe :71: ve hande çook teşekkür ederim sizlere güzel gören kalpleriniz için.

...............

Hanza mahsuru yoksa paylaşmanızda şehir olarak nerede oturuyorsunuz ?

sevgili birsen ve diğer tüm arkadaşlarım...
ilişkilere 3. bir şahsın karışmasının ben faydadan daha çok zarara sağlayacağını düşünüyorum...aileler için söylüyorum bunu...
özellikle erkekler kendilerini hemen savunmaya geçiyorlar...
arkadaşımın eşi kızın babasına diyormuşki ben ona canım diyorum o bana canın çıksın diyo..
hanza arkadaşımızın eşide bu konularda öyleymiş kendiside yazmıştı..
kanım ca iki kişinin kendi arasında çözemediğini 3.kişi çözemez...ha terapisti öneririm neden profösyönel ve objektif yaklaşacakları için...

ve eşimizle paylaşımlarımız...
benim eşimkocam abim babam arkadaşım kankam herşeyim yani eşim..:nazar:
bir insan eşiyle herşeyini paylaşabilmeli...ve kocamızda bize anlatabilmeli...yoksa neden eş oluyoruzki..bu iletişimi yaklayabilmeliyiz...ama bu zaamanla oluyor yılların birikimi ile acı tatlı günlerle...

sevgili birsen ve diğer tüm arkadaşlarım...
ilişkilere 3. bir şahsın karışmasının ben faydadan daha çok zarara sağlayacağını düşünüyorum...aileler için söylüyorum bunu...
özellikle erkekler kendilerini hemen savunmaya geçiyorlar...
arkadaşımın eşi kızın babasına diyormuşki ben ona canım diyorum o bana canın çıksın diyo..
hanza arkadaşımızın eşide bu konularda öyleymiş kendiside yazmıştı..
kanım ca iki kişinin kendi arasında çözemediğini 3.kişi çözemez...ha terapisti öneririm neden profösyönel ve objektif yaklaşacakları için...

Daha önceki tüm yazılarımda bunu belirtmeye çalışıyorum; evlilikteki hiçbir sorunun aileyle paylaşılmamasından yanayım.Ne zaman ki net boşanma kararı alınır işte o zaman devreye aile sokulmalıdır diye düşünenlerdenim.

Ama konu sahibi en başından beri, eşinin bir aile uzmanını ret edeceğini, psikologa gittiğini ama psikiyatriste sevkedildiğini (ki bunu neredeyse çoğu psikolog düşünmeden yapıyor), kaçıp gideceğini, ailesinin destek vereceğinden şüphe ettiğini v.s yazdığı için bu şekilde yorum yaptım.

Yani o evde kaldıkça daha çok ezilecek, başka bir yere giderse suçlu durumuna düşecek, aile terapisti en iyi çözüm ama malesef gitmiyorlar.Bu yüzden kocası tarafından hiçe sayılan bir aileye anlatılabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
hanzacığım bugün nasılsın? bebeğin nasıl? kocanı sormayacam çünkü sorarsam sinirlenirim.
inşallah Allah bir kapı açar da şu sıkıntılı günlerin geçer.:26:

merhaba arkadaslar benden sonra yapilan yorumlari okumadan yaziyorum.
esimin kafasina tas mi dustu cin mi carpti yoksa biri dua ettide duasimi kabul oldu bilemiyorum.
sabah ise gitmeden yanima geldi ilk defa ilk kez konusalimmi dedi olur dedim hicbirsey soylemedim.
dedi ikimizinde hatalari var bazi seyleri konusup duzeltmeliyiz boyle kisir bir donguyle gitmez yurumez dedi.
bende o oyle konusunca icimdeki herseyi butun duygularimi durumumu hislerimi anlattim.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim mi hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
cok motive oldum aylardir olmadigim kadar mutlu hissediyorum simdi kendimi. bu arada randevu aldim persembe terapiye baslicaz.duzelir mi degisir mi bilemiyorum acikcasi pekde umidim yok ama denemedik demem ve sonunda bosanirsam soz vermistin terapiyede gittik demek icin artik bir hakkim daha olucak.

Son düzenleme:
esimin kafasina tas mi dustu cin mi carpti yoksa biri dua ettide duasimi kabul oldu bilemiyorum.
sabah ise gitmeden yanima geldi ilk defa ilk kez konusalimmi dedi olur dedim hicbirsey soylemedim.
dedi ikimizinde hatalari var bazi seyleri konusup duzeltmeliyiz boyle kisir bir donguyle gitmez yurumez dedi.
bende o oyle konusunca icimdeki herseyi butun duygularimi durumumu hislerimi anlattim.
en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.
cok motive oldum aylardir olmadigim kadar mutlu hissediyorum simdi kendimi. bu arada randevu aldim persembe terapiye baslicaz.duzelir mi degisir mi bilemiyorum acikcasi pekde umidim yok ama denemedik demem ve sonunda bosanirsam soz vermistin terapiyede gittik demek icin artik bir hakkim daha olucak.

sevgili birsen ese aile hakkinda hicbirseyimizi anlatmamiz gerektigine sonuna kadar katiliyorum . ben bu hatayi zamaninda yaptim. tavsiyem evlenicek arkadaslara ayni hatayi yapmayin. sonra karsiniza farkli sekillerde cikiyor. insan kocam diye guveniyor sirrini paylasiyor ama yanlismis bunu ogrendim. her insan ayni degil her kocada ayni degildir ama siz yinede anlatmayin birakin icinizde kalsin pisman olmassiniz.

sevgili birsen ese aile hakkinda hicbirseyimizi anlatmamiz gerektigine sonuna kadar katiliyorum . ben bu hatayi zamaninda yaptim. tavsiyem evlenicek arkadaslara ayni hatayi yapmayin. sonra karsiniza farkli sekillerde cikiyor. insan kocam diye guveniyor sirrini paylasiyor ama yanlismis bunu ogrendim. her insan ayni degil her kocada ayni degildir ama siz yinede anlatmayin birakin icinizde kalsin pisman olmassiniz.

canım öncelikle: bu gelişmeye çoooook sevimdim :66::66::66::66::66::46::46::46::46::46::46::46:

İNŞALLAAHH düzelecek her şey !!! tarif ettiğin bir erkek için çok büyük bir gelişme bu :46::46:

ama şu yukarıda yazdıkların ve yaşadıkların biz bekarları nasıl korkutuyo biliyo musun :26::26::26::26:
evlilik fobim arttı :52:

en sonundada olmuyor kendimizi kandiriyoruz ne sen degisiceksin nede ben bosuna yorulmayalim ben ayarladim herseyi carsamba gunu kesin gidiyorum dedim. oda bu sefer dedi ki bir sans daha verelim birkez daha deneyelim. sen biliyormusun bir bosanma oldugunda ars titrermis . esim bunu soyleyince cok sasirdim hayatta boyle seyler soylemez konusmazdi. ne oldu bu adama birden bire sasirmis durumdayim.cocugumuz var oglumuz annesiz babasiz ayri ayri evlerde buyumesin dedi. bende dedim ki son bir sans istiyorsan benimde bazi sartlarim var birlikte terapiye gidecez dedim biraz dusundu sonra kabul etti soz verdirdim. bakalim son kez birkez daha denemeye karar verdim. onu affettim mi hayir ama gelip konusmasi bazi seylerin farkina vardigini gormek benim icin inanilmaz birsey.

hanzacım öyle çook sevindim ki sana anlatamam. inan benim bile üzerimden büyük bir yük kalktı. bence bundan sonra eşine düzelmez falan tarzı olumsuz yönlendirmelerde bulunma. sana çok fzla iş düşüyor. eğer size bir şans daha verdiysen ki öyle görünüyor ne eskisi gibi yelkenleri tamamen suya indirip onun karşısında aciz ve ona muhtaç bir kadın olmalısın ne de bu sefer be başardım, sen ayağıma geldin hatanı anladın triplerinde... erkekler güveni severler, ona bu ilişkiyi düzelteceğine inandığını, ona çok şey düştüğünü, çocuğunuz için ikinizin de daha az sorunlara sahip ebeveynler olmanız gerektiğini hissettir. öyle bir hale gelsin ki kendi kendine benim iyi olmam gerekiyor, toparlamam gerekiyor bu ailenin reisi benim desin. bu sebeple benim tavsiyem çok abartmadan hafif bir burukluğunun olduğunu ona hissettir. yani küs ya da tavırlı olma ama incindiğini ve bunun ancak zamanla düzeleceğini bilsin. bir lafım ile yelkenler suya indi diye düşünmesin...

gelişmelerden de haberdar et bizi canım... umarım daha da güzel olur her şey...

hanzacım öyle çook sevindim ki sana anlatamam. inan benim bile üzerimden büyük bir yük kalktı. bence bundan sonra eşine düzelmez falan tarzı olumsuz yönlendirmelerde bulunma. sana çok fzla iş düşüyor. eğer size bir şans daha verdiysen ki öyle görünüyor ne eskisi gibi yelkenleri tamamen suya indirip onun karşısında aciz ve ona muhtaç bir kadın olmalısın ne de bu sefer be başardım, sen ayağıma geldin hatanı anladın triplerinde... erkekler güveni severler, ona bu ilişkiyi düzelteceğine inandığını, ona çok şey düştüğünü, çocuğunuz için ikinizin de daha az sorunlara sahip ebeveynler olmanız gerektiğini hissettir. öyle bir hale gelsin ki kendi kendine benim iyi olmam gerekiyor, toparlamam gerekiyor bu ailenin reisi benim desin. bu sebeple benim tavsiyem çok abartmadan hafif bir burukluğunun olduğunu ona hissettir. yani küs ya da tavırlı olma ama incindiğini ve bunun ancak zamanla düzeleceğini bilsin. bir lafım ile yelkenler suya indi diye düşünmesin...

gelişmelerden de haberdar et bizi canım... umarım daha da güzel olur her şey...

bu kadar mı güzel anlatılır :46: mumteha mükemmel tavsiyelerde bulunmuş kesinliklee kulak ver lütfen !!!:34:

Back
X