- Konu Sahibi beyazhayaller
-
Geleceğe dair erkenden konuşmak doğru değil o yüzden gecistiriyodur su aşamada o kişi size evlenmeyi düşünüyorum seni doğru biri olarak görüyorum vs dese bana samimi gelmezMerhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
daha 1 ay olmus ne gelecegi yahu? daha tanımıyorsunuz bile.
Niyeti 1 ay konuşup 2. ay evlenip 3. ay şiddet olabilir? Sence nasıl bir gelecek? Beğendin mi? Yani gerçekten bazen ileri safha saçmalamalar okuyorum, emin ol onun niyeti ne olursa olsun, senin daha ilk ayda gelecek planlama niyetinden çok daha mantıklı bi niyettirMerhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
Merhaba hanımlar ben 26 yaşında şiddetten dolayı eşimden boşanmış bir kadınım. Mesleğim var elimde çalışıyorum. Geçenlerde bizim komşu oğlu yazdı bana sohbet muhabbet derken biz 1 aydır konuşuyoruz. Yılllardır aynı apartmandayız. Yani bana yaklaşma amacı ne niyetli olabilir annesi yok babası yok. Ve babamla aynı iş yerinde çalıştılar babamı çok çok iyi tanır. Benden evlenmeden öncede hoşlandığını dedi. Kendisi bekar. Ben bazen geleceği dair konuştuğumda geçiştiriyor. Geçen gün buluştuk asla yanlış bir hareketi görmedim herşey doğal ama bir tek geleceği konuştuğumuz zaman geçiştirmesi kafamı karıştırıyor. Sizce bana karşı niyeti ne olabilir.
Niye böyle bir şey dedin kiben dedimki ilk başta benimle gönül mü eğlendiyorsun dedim verdiği cevap korkularını zamanla yendiğini göreceksin dedi
ben dedimki ilk başta benimle gönül mü eğlendiyorsun dedim verdiği cevap korkularını zamanla yendiğini göreceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?