Bana yalan söyledi

derdidim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
3
4
1
33
28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;

İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.

Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .

Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Para için mi birlikte oldu bilmiyorum.

Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .

Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?

büyük konuşmuş başına gelmiş işte üzülecek birşey yok.

Belki o zamanlar kendisinden küçük birini istiyordu. Şimdi aşık olduğu için yaş sadece bir sayıdan ibaret geliyordur belki ona. Belki de başka çıkarları içindir. Bunu bilemeyiz. Önünüze bakın demek basit geliyor, üzülebilir, kırılabilirsiniz elbette. Fakat o kişinin size olumsuz yanıt vermesi sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmiyor, yaşınızın büyük olduğu anlamına gelmiyor. Her yaşın ayrı güzelliği vardır. Ayrıca bir insan birini gerçekten sevdiğinde karşındaki kişinin yaşı küçük-büyük çok fark etmiyor genelde..

Su kurnazı, saçma sapan biri gibi anlattınız. Belki de olgunlaştı, kendini geliştirdi? Arkadaş olarak kalmanıza şaşırdım. Kendinden beş yaş küçük biriyle de yine kendine göre olan mantıksızlığına göre düşünmüş olabilir. Yine şanslıymışsınız size evet diyip bir yandan başkasıyla devam edebilirdi.

1. Sebep Karma olabilir . Zamanında büyük konuşmuş kendimden en az 5 yaş küçük biriyle evlenmek istiyorum diye . Sonuç ortada
Diğer sebepse sizinle olmak istememiştir bahane olarakta bunu öne sürmüştür . Herhalükarda boşverin gitsin sonuç ortada nedenini sorgulamak bunu dert etmek size birşey katmayacak

Hepimizin dusunceleri değişime açık .bugün evet dediğine yarın hayır diyebiliriz.
istekleri farklı olabilir aşık olmus olabilir onu unutmaya çalışmak senin için en iyisi olur

28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;

İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.

Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .

Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.

Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .

Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
İstememiş işte seni neden hala sorguluyorsun.Beğenmedi demek ki

Yalan söylememis ancak büyük konuşmuş olabilir. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Bu onun hayatı onun kararı

Bunu bilemeyiz. Belki o dönem genç kadınların daha iyi olduğunu düşünüyordu zamanla fikir değiştirdi belki de parası için. Ama kesin olan şey duygularınızın karşılıklı olmadığı. Bu da yeterli zaten adamı stalklamaya, o kadınla parası için evleniyordur cümlesini duymaya çalışmayı bırakın derim. Size yazık.

Cani oyle istemis.Seni kandirmamis ki umut vermemis reddetmis.5 yas kucukte bulamadigini 10 yas buyukte bulmus.Zaten yas olayi bence seni kibarca reddetme bahanesiymis takilma buna

Back
X