Bana yalan söyledi

Tahmin etmiştim. Hatta o soğukkanlı durgun olan birini güldürebilmek sizi de iyi hissettiriyor mu :)
Bence böyle de cool görünüyorsunuzdur. :)
Heyecanimi gizlemeye çalıştıkça daha komik bir görüntü oluyor zaten bende koyverdim artık kendim gibi oluyorum hep nasıl gorundugumu bilmiyorum disardan ama olumsuz dönüş almam genelde :KK8: :eek: Ayy tesekkur o sizin tatliliginiz efendim :KK33:

sizden hoslanmadigi icin oyle demis o zaman. Simdi de buyuk ihtimalle kadin kariyerli ve zengin diye evleniyordur

"En az 5 yas küçük olmasi lazim" diyen erkek aslinda "gözü açilmamis, hizmetçim olmali. Egom yüksek ve ayni zamanda özgüvensizim" diyor. Böyle bir adama birak asik olmayi, arkadas bile olmak istemezdim. Zihniyeti igrenç.

Hali ile o diger kadin ile para içinmi, gerçekten asik oldugu içinmi beraber diye umrumda olmazdi. Hayatimdan çoktandir çikarmis olurdum çünkü.

28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;

İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.

Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .

Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.
Para için mi birlikte oldu bilmiyorum.

Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .

Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
ne önemi var? hoşlanmamış kendi çapında reddetmiş işte.2 sene olmuş bence 2 sene sonra hala buna takılı olmanız daha büyük sorun

Selam nasılsın bu sana son çağrım
Fransa'daki dedemden miras kaldı bana
Bildiğin milyoner oldum
Ama para bana seni unutturamadı
Gel bu paralarla dünyamızı kuralım de
Oltaya gelir tamam der gelirse
Şaka be mirasım olsa senle mi yerim hödük dersin
Sdfgjk

28 yaşındyım bundan 2 yıl önce yaşıtım birinden hoslanıyordum. Açıldım reddetti. Reddetme sebebi de şu ;

İkimiz de aynı yaştayız diye. Yaşıtı bir kızla ciddi düşünmüyormuş. en az 5 yaş küçük olmalıymış evleneceği kız.

Arkadaş olarak kalmaya devam ettik. 20li yaşların başlarında kızlarla görüm onu. İnstagramda .

Bugun öğrendim ki , 38 yaşında bir kadınla evleniyormus, kadın kendisinden 10 yaş büyük . Kadını araştırdım, Oldukça zengin kariyerli bir kadın.

Olayı bu sabah öğrendim ve şok oldum . Kendimi kötü hissediyorum ne kadar takmamaya çalıssam bile .

Neden bana kendimden en az 5 yaş küçük kızla evlenmek istiyorum dedi.Bana neden yalan söyledi ?
Yalan söylememiş bence size o an düşüncesi neyse onu söylemiş bir de şu fikirden hoşlanmıyorum kadınla parası için birlikte olmamıştır beğenmiştir belki sizi seçmiyor 10 yaş büyüğü seçiyor diye hemen acaba parası için mi diye düşünmeyin bence bende hep kendimden büyük biriyle evlenirim daha olgun olur diyordum ama bir yaş küçük biriyle evlendim herhangi bir çıkar gözetmedim o an aklıma o yattı

5 yaş küçük birini istemesinin nedeni en fazla ne olabilir dış görünüşe önem veriyor demek ki zengin be büyük kadınla evlenmesi de paraya önem vermesindendir. Nasıl bir adam düşün işte boşver

2 sene önce açılmışsınız. insanın evlenmek isteyeceği tip kafasında değişebilir bu sürede normal bişey bu.
ama senin 2 sene boyunca adamdan hala hoşlanmaya devam etmen evleneceği kadını araştırıp durman sorun.
takıntı bu.
arkadaş kalmaya devam etmemelisin duyguların böyleyse. o yolunu çizmiş sende kendi yolundan devam et işte.

Cunku bir kadinin 5 yas kucuk olmasi = zengin bir kadin olmasi. Yani hangisini bulursam diye yola cikmis. Bulduguyla da bakalim nasil gecinecek.

dengesiz biriymiş

Allah korumuş sizi.. bir hayır işlediniz herhalde. Büyük konuştuğundan imtihan olmuş o da. Çıkatları söz konusu demek.

Bu arada başlıkla alaka kuramadım yalan nerede? Çıkarlarına uyan bir kadın denk gelmiş yaşına bakmamış

Bunun birçok sebebi olabilir. Kişiyi birebir tanımak lazım kesin bir şey söylemek için.
1- Fikirleri değişmiştir. Her insan gibi.
2- Kadın her anlamda ona cazip ve çekici gelmiştir. (Maddi anlamı da katıyorum işin içine.)
3- Sizinle olmak istemediğinden böyle bir bahane bulmuştur. (Belki de kendince kibarlık yaptığı için.)

Her halükarda olmuş bitmiş bir şey. Kurcalamaya ne gerek var ben anlamadım. Çok mu takıntılı bir insansınız acaba? Yoksa hala seviyor musunuz?

Her iki kriteri de kötüymüş.
Genc hatun veya paralı hatun ..
İyiki yollariniz ayrılmış.

Arkadaş kalmamalıydınız, ben de reddedildim ama arkadaş kalma teklifine hayır dedim şu an biraz daha iyiyim, kafayı takmıyorum. Siz onunla konuşmaya devam ettikçe içinizde hep bir şeyler acıyacak.

Size gerçekten vurulan birisi , yaşınızı problem eder mi sanıyorsunuz????
Sizi kibarca reddetmek yerine kırmamak için ufak bi yalan söylemiş.
Yani gerçek düşüncesi değil yaş olayı.
Ayrıca bi insan zaman geçtikçe fikir değiştirebilir.
Önceden doğru gelen sonradan yanlış diyebilir.
Bence siz boşlukta kalmışsınız üzülcek yer arıyosunuz..
Sizi beğenmemiş elektirik alamamış yaş hikaye..

Her gun bunu dusunun iyice uzulun, iyice ama. Kederden yemeden icmeden kesilin, belki cevabini bulursunuz.. adam bugun gel dese kosa kosa gideceksiniz? Yazik ya...

Back
X