bana yalan söylediğini farkettim ve içim boşboş

aysedgnsrdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
13
0
36
Ankara
merhabalar..
eşimin ailesiyle problemler yaşadık ve ben görüşmüyorum..eşim bana yalan söyleyip iş sebebiyle İstanbul a gidiyorum deyip ailesinin yaşadığı ile gitmiş..ben bunu farkedene kadar bana birşey söylemedi..farkettiğimi anladığı anda bu arada ben ....dayım dedi..sorun şu ki beni götürmediği sürece gidebilirdi ama bana yalan söylemiş olması bilmiyorum kooocaman bir boşluk oluştu içimde..güvensizlik oluştu..

Son düzenleme:
siz gorusmuyorsunuz die esinizdemi gorusmesin ailesiyle demekki sorun cikratiyorsunuz ki esiniz yalan soylemek durumunda kalmis...yalan bile sayilmaz sadece sizin sorun cikaracaginizi bildiginden mecbur kalmis o kadar...beni goturmedigi surece gidebilirdi derkende sanki siz izin verirseniz gidecek vermesseniz gitmeyecek gibi yahu anne babasiyla gorusmek icinde sizden izin alacak degil ya...bosuna guvensizlige kapilmayin guvensizlik yaratacak bi duurum yok bana göre...:34:

Eşiniz İki Arada Bir Derede Kalmış..
Biraz Anlayışlı Olsaydınız Yalan Söylemesine Sebebiyet Vermemiş Olurdunuz..

Bu Konuyu Tekrar Masaya Yatırmanızı Öneririm..

bekara karı boşamak kolaydır derler,sizinkide o misal olmuş..
yaşanan ailevi sebeplerin içeriklerini bilmeden yorum yapmışsınız,iki çocuğumun doğumuna bile gelmediler kızım 9 aylık oldu daha yüzünü görmediler ALLAH analı babalı büyütsün demediler ,davulun sesi uzaktan hoş gelir..kaldı ki ailesiyle zaten görüşüyor bu konuda sorun yok ki..beni etkileyen yalan söylemesi oldu ,şimdiye kadar hiç bir konuda yalan söylememişti..ayrıca paylaşmak sizin için izin almak anlamına geliyorsa onuda bilemem..

yaşanan ailevi sebeplerin içeriklerini bilmeden yorum yapmışsınız,iki çocuğumun doğumuna bile gelmediler kızım 9 aylık oldu daha yüzünü görmediler ALLAH analı babalı büyütsün demediler ,davulun sesi uzaktan hoş gelir..kaldı ki ailesiyle zaten görüşüyor bu konuda sorun yok ki..beni etkileyen yalan söylemesi oldu ,şimdiye kadar hiç bir konuda yalan söylememişti..ayrıca paylaşmak sizin için izin almak anlamına geliyorsa onuda bilemem..

Sakin Olur musun?
Neden Bu Kadar Agresifsin?
Sebebini Yazacaksın Bizde Bileceğiz..
Bizimle Paylaştığın Kadarını Biliriz Biz..
Ayrıca Bekar Değil, Yukarıdaki Arkadaşım ve Bende Evliyiz..
Herkesin Ailesinde Problem Olur..
Çok Normal Şeyler..
Fikrimizi Belirttik..
Sakin Olursan 2 Arkadaş Gibi Tekrar Dertleşebiliriz..
Ama Bu Şekilde Davranırsan, Kimseyle Paylaşamazsın ki..:31:

bekar degilim...
eger konu actiysan yorumlara acik olacaksin...
elestiriye acik degilsen acmasaydin konu bu ne agresiflik...
biz nerden bilecez ailenizdeki sorunu anlattigin kadarina yorum yaptik...
kim sana ne dedi de bu kadar sert cikiyorsun hayret bisey...
kimse sana bizden izin alda demedi acmissin konuyu yorum yapinca kiziyorsun...
ewet haklisin deseydik iyi olacaktik hayir haksizsin dedik ya bizden kotusu yok artik...
adami yalan soylemeye mecbur birakmissin ki yalan soylemek zorunda kalmis oda keyfinden soylememistir herhalde...
yorum yaptik die tesekkur edecegine bide kiziyor yaa:47:

Gayet sakinim..
Direk yargılamaya geçmiş olunması dokundu sadece..
Sebebi sensin deyip şaaak diye bir tokat indirmek ne derece doğru bilemiyorum..(üstteki arkadaşın yorumu üzerine)
Ben eşimi gittiği için yargılamıyorum,et tırnaktan ayrılmaz elbet..
Sizde beni görüşmüyorum diye yargılamayın..
Benim hayattaki tek önceliğim iki çocuğum,birde babam..
Bana ve babama küfür eden ,çocuklarımı görmeye tenezzül etmeyen bir aileyle görüşemem tabii ki..

Gayet sakinim..
Sebebi sensin deyip şaaak diye bir tokat indirmek ne derece doğru bilemiyorum..(üstteki arkadaşın yorumu üzerine)
Bana ve babama küfür eden ,çocuklarımı görmeye tenezzül etmeyen bir aileyle görüşemem tabii ki..

Biz Sadece Anlattıklarınıza Göre Yorum Yaparız..
Bilmediğimiz Konular Hakkında Müneccim Değiliz Yorum Yapalım..
Mesaj Düzenleme Panelinden Konunuzu Tekrar Düzenleyin..
İnsanları Yanlışa Sevk Etmeyin..

Hayırlı Geceler..

Gayet sakinim..

benim mesajima kizdiysan arkadasimi nedn katiyorsun...
ben yazdigin kadarina yorum yaptim...
nerden bileyim sen neden gorusmuyorsun...
sen yazmissin bende fikrimi soyledimm...
seni ne diye yargilayacagim...
siz gorusmuyorsunuz die birsey soylemedik dikkat edersen esiniz gorusmuyor diye yorum yaptim...
ALLAH BABANIZA VE COCUKLARINIZA SAGLIKLI OMURLER VERSIN...AMIN:nazar:

size yalan söylemesi hoş bir durum değil. anladığım kadarıyla eşinizle beraber gitmediğiniz sürece sizin için ailesinin yanına gitmesi sorun olmuyor. sonuçta siz evlisiniz ve size yalan söylemesi gerçekten kötü bir durum. bence bu konuyla eşinizle tartışmadan, sakin bir şekilde mutlaka konuşmalısınız.

Yorumlar saygı çerçevesinde yapılsın lütfen, konuyu ikili tartışmaya çevirmeyiniz...

sitede yeniyim kendimi savunmaya hazır olmadığım bir ruh halindeyken konuyu açmışım,konu nasıl kapatılır onuda bilmiyorum..ikili tartışma gibi bir niyetim hiç yok..sanırım ben artık bu konuda konuşmak istemiyorum..yorum yapan arkadaşlara teşekkürler..

sitede yeniyim kendimi savunmaya hazır olmadığım bir ruh halindeyken konuyu açmışım,konu nasıl kapatılır onuda bilmiyorum..ikili tartışma gibi bir niyetim hiç yok..sanırım ben artık bu konuda konuşmak istemiyorum..yorum yapan arkadaşlara teşekkürler..

ben yorumumda sadece fikrimi belirttim kizmaniza gerek yoktu benimde ikili tartismaya girmek gibi bi amacim yok ama sizden oyle sert yorum gelince kizmis bulundum...konuyu konusup konusmamak size kalmis HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...konuyu kapatmak istiyorsaniz muneye ozel mesaj atabilirsiniz...hayirli gunler...

Back
X