- Konu Sahibi saadetkaya
-
birde sunu ozellıkle belırtmek ısterımkı söylenmıs bır yalanın bu kadar cok karmasasını ıcınde yasarken,
hala içinde bır baskasını yasatan, normal olarak anılarını yaşatan hala izlerini taşıyan birini kabullenebilecekmisiniz onu düşünüp devam etmelisiniz..
Her zaman bi çiftin hayatındakı hatıralara buyuk saygı duymamız gerekır tabi..erkek arkadasınızın durumu çok farklı..
siz, erkek arkadaşınız ve hatırları..halinde 3 kısı yasamaya bi süre kabulleneceksenız kalkısmanız nacizhane tavsiyem olur.
size yalan soylemesının altında yatan nedenın dogrulugunu teyıt etmıssınız.. arkadasınızı hemen eklemesı ve sızı bır adım uzakta tutmasının ardında yatan baska bı sebep olmalı..bu arkadasınızı tanıyor mu sanal bı ılıskı mı nasıl arkadaslıkları olustu bılmeden yorum yapamıyorum..
size yalan soylemesının altında yatan nedenın dogrulugunu teyıt etmıssınız..
evet ona acikca sordum, buk adar suredir konusuyoruz, arkadasiz neden bana kimseyi eklemiyorum demiyorsunda yalan soyluyorsun, soylesen birsey olmaz ki bunu anlayisla karsilamak zorundayim dedim. o da bana aciklamasini yapti, ama yalan yok cok inanmadim, kaldi ki arkadasimin durumundan sonra bana yalan soyledigide acikca ortadayani teyit edilen ne ki burda?
Eski kız arkadaşının öldüğüne emin misiniz?Devam eden bi ilişkisi olma ihtimali var mı? Ne bileyim eski kız arkadaşı ölmüş olsa bile karışık biri bu çocuk uzak durun bence,aranızda aşk ilişkisi yokken henüz birşey başlamamışken arayı soğutun,herne yaşanıyorsa bitsin gitsin...Zaten aynı şehirde de değilsiniz onu tanıyabilmeniz çözebilmeniz çok zor
canım sana şimdilik arkadaşça yaklaşıyormuş fakat belki ileride açılmayı düşünüyor ve eski sevgilisinin yazdıklarını görmemen için seni facete eklemek istemediği için yalan söylemiş olabilir siye düşündüm ben:26: bence arkadaşlık dışında bir beklenti içinde olma sen bu kişiden yani belki ilgisi vardır hatta belki değil var gibi anlattıklarına bakılırsa ama sen beklentiye girme bence canım
bu arkadaş sizi facebook olmadıgına dair söylediği yalanı , ekleyen kız arkadaşınız sayesınde doğrulanmış..yukarıda yaptıgınız acıklamada eklememe nedenı olarak eski kız arkadaşıyla ılgılı bıseyler olmasıydı..teyıt etmıssınız derken bunu soylemeye calısıyordum..Arkadaş olmayı bile yeğlesiniz böyle kafanızı karıstıracak bulmaca tipli birinden uzak durmanızı hayrınıza olacak gibi..
canım sana şimdilik arkadaşça yaklaşıyormuş fakat belki ileride açılmayı düşünüyor ve eski sevgilisinin yazdıklarını görmemen için seni facete eklemek istemediği için yalan söylemiş olabilir siye düşündüm ben:26: bence arkadaşlık dışında bir beklenti içinde olma sen bu kişiden yani belki ilgisi vardır hatta belki değil var gibi anlattıklarına bakılırsa ama sen beklentiye girme bence canım
sizin düşündüğünüz gibi eski sevgilisinin yazıklarını görmesini istemiyorsa konu sahibi arkadaştan hoşlanıyordur.peki ama hoşlanıyorsa neden diğer kızı hemen ekledi? yani o kızla muhabbetlerini bilmediğim için pek yorum yapamıyorum bu duruma:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?