- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.528
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Etik olup olmadığına siz karar veremezsiniz,çünkü patron siz değilsiniz. Adamın performansını vs ondan daha iyi bilemezsiniz.Ben hastalandigim icin gitmedim doktora, rapor alıp bir daha ikiyüzlülüklerini görmemek için gittim. Bana yapilan etik degildi, tepkimi boyle gostermek zorunda kaldim.
Yaşar zamanla öğrenirler islamofobiyi bir sürü aydın batılı yazar kabul etmiş Kitaplar yazmış tabi okuyanaCamide olan olay gayet haber niteliginde..
Ne demek istedigini anladim :)) herkese zarar verildigini biliyorum ama herkes isidde musluman bakinnn muslumanlarda kelle kesiyor diyorlar ya:)) kac tane yerlestirilrn videosunun kamera arkasi goruntuleri cikti ortaya.. yalan dolan
Konu sahibi arkadasim.. avrupada ayrimcilik yok diyen ya yalan soyler ya da yasamamistir daha oyle birsey. Ha bunlarin bazilari sebeplidir bazilari sebepsiz. Turkler genelde sevilmezler, tarihlerinden dolayi.. hos tarihi temsil edebilecek Turk sayisida azdir
Etik olup olmadığına siz karar veremezsiniz,çünkü patron siz değilsiniz. Adamın performansını vs ondan daha iyi bilemezsiniz.
Etik olup olmadığına siz karar veremezsiniz,çünkü patron siz değilsiniz. Adamın performansını vs ondan daha iyi bilemezsiniz.
Güzelim Avrupa'ya bir kenara koy...Türkiye de Irkçılık yapmıyor muyuz? Irkçılık dediğin illaha farklı ırktan olanı sopayla kovalamak ,yüzüne küfür etmek değil ki! Benim süper marketim varsa ve isci alımı yapiyorsam..Yaşar zamanla öğrenirler islamofobiyi bir sürü aydın batılı yazar kabul etmiş Kitaplar yazmış tabi okuyana
Irkçlığa maruz kalmadım ırkçlılık yok suç bunu yapanı işten atarlar ah ah keşke öyle olsa
Yüzüne gülüp arkanızdan neler denildiğini keşke bilseniz ama işte anlayana
Herkes ırkçı Avrupa’da demiyorum tabi gerçekten çok bilinçli entellektüel insanlar var .sözletimden bu çıkmasın.ama o kadar da basit bir konuda değil.
Yargı ünlü iki kişiye tazminat davası verip tv lerde yayınladı diye bakın ırkçılara neler yapılıyor diye kendimizi avuturuz ancak
Başta Trump ırkçılığın babasını yapıp oy topladı kazandı demek ki bir o kadar insan var onun gibi düşünen .
Bunları anlamak için super zekalı olmak gerekmiyor...
Yine polemige giriyorsunuz benimle her zamanki gibi kiskanclik damariniz kabarmisSen ne zamandır Avrupa’da yaşıyorsun herseyi çözmüşsün bu insanlar orda doğup büyümüş hayatın içinde olan insanlar
Çalışıyor musun okuyor musun hayatın içinde misin?evden markete çıkmak için çıkıyorsan ırkçılığa maruz kalmamış olmak doğal tabi
Bu arada Yeni Zelanda da da camiye silahlı saldırı yapıldı .onlarca ölü var
Avrupa’da yaşayan arkadaslar dikkatli olun.olaylar büyüyebilir .faceden canlı yayın yaptı adam .dikkatli olun .
Ben bilerek cevap vermedim de siz inadına alıntılıyorsunuz.Şimdi ne diyeceksiniz iş hayatı katılık gerektirir yoksa ezilirsin hahahay mı ? O kalıbın içerisine asla girmeyeceğim çunku ben robot değilim insanim, duygularım var belki stres yaptiğım zamanlarda oluyor ama stressiz insan mi var ?
Siz gurur duybilirsiniz bak ben senin gibi yapmadım müdür oldum, herşeye ben karar veriyorum diyip. Kalpten ne haber ? Yok mu oldu ?.
Ben yaşadım daha önce sırf onlarla gülmüyorum diye boyle oldu sen demekki işini iyi yapmaya çalışmışsın ve is konusunda stres yapmışsın is ile ilgili yani ama dediğin kişi umursamaz rahat bir insandır kesin bence kendini bu kadar üzmez hakkında hayırlısı olsun kendini yıpratmaya hiç değmez dediğin gibi o arkadaş iyi değilse bile şimdi olmazsa daha sonra onada yol verirler adelet yerini bulur üzülmeGünaydın hanımlar,
Konuyu başından anlatmak istiyorum, yurtdışında doğmuş büyümüş bir kadınım ve 1 buçuk senelik bir sözleşme imzalayarak iş'e alındım. Bu iş yeri benim dışımda aynı süreliğine başka bir yabancı eleman daha aldı ve bu ay orda son ay' ımız olacaktı.
Daha önceden patronla bir görüşmem olmuştu ve bana sürekli kalmak isteyip istemediğimi sorunca kalmayı istediğimi belirttiğim halde daha önce sözlü bir şekilde uyarılan, sürekli bahanelerle doktor raporu alıp iş'e gelmeyen, orda çalışmak dahi istemeyen ama bir iki kişiyle aşırı derecede samimi olan o elemanı almayı tercih ettiler. Bahaneleri de stresimi kontrol edemiyor olmammış..
Dün öğrendim bunları ve iş yerinden çıkıp kendimi salya sümük gözlerim şiş halde doktorda buldum, hazmedemedim kafamda yerine oturmayan şeyler var. Onlarla aynı kimliğe sahip olmadığım için mi böyle oldu ? Kendimi büyük haksızlığa uğramış hissediyorum , asla oraya geri dönmek istemiyorum.
Aranızda bu durumu yaşayanlar oldu mu ? Nasıl tekrar düzeldiniz ? Eşim bana destek oluyor fakat aynı şeylerle karşılaşıp yeni sayfa açabilmiş güçlü kadınların yorumlarına ihtiyacım var..
Var yok değil ..,Güzelim Avrupa'ya bir kenara koy...Türkiye de Irkçılık yapmıyor muyuz? Irkçılık dediğin illaha farklı ırktan olanı sopayla kovalamak ,yüzüne küfür etmek değil ki! Benim süper marketim varsa ve isci alımı yapiyorsam..
Anadili Türkçe olmayan ama Türkçe konuşabilen birisi ile anadili Türkce olan seklinde iki aday arasında deneyim/egitim gibi nesnel ölçüt üstünlüğüne bakmadan direk anadili Türkçe olan aday lehine karar veriyorsam ,onu ise almayı tercih ediyorsam ..buna da "bizim milletten olan evine ekmek götürsün önce,sonra elalemin milletinden olanı doyuralim" diyorsam bu da ırkçılıktır.Bu ölçütü evimi kiraya vermek,komşuluk ilişkisi kuracağım kişileri belirlemek,cocugumun eş adaylarını yorumlamakta göz önünde bulunduruyorsam bence ben de gayet irkciyim.(Bunu din hatta mezhep farkı olarak da yapan çok)
seni çok kıskanıyorumYine polemige giriyorsunuz benimle her zamanki gibi kiskanclik damariniz kabarmis
40 yasinda kadinim , bana sen diyemezsiniz , isyeri sahibiyim , sizden cok fazla hayat tecrubem var , 12 yasimdan beri avrupadayim , benim konumumla sizinki bir degil , bir daha muhatap olmayin benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?