- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Almanyayi bilmiyorum gercekten , yorum yapamam mesajimda da yazdim bilmedigimi
Ancak diger avrupa ulkelerinde irkcilik buyuk kabahat ve hakaret
Sizi onaylamayan yorumlara neden bu kadar tepkilisiniz.
Şurada ki yazışmalardan anladığım cidden stres yönetiminiz yok ve başka fikirlere karşı tepkilisiniz.
Daha çok gençsiniz. Önünüze daha ne olaylar çıkacak durun bakalım.
En ufak bir şeyde doktorluk olmalar rapor almalar iş hayatı için olumlu davranış değildir. Bence adamlar sizde bunu görmüşler.
Irkçılık mı? Küllüyen değil. Ama siz ısrarla bizim "evet ırkçılık yapmışlar" dememizi bekliyorsunuz.
Bu yaşta bu kadar karamsar olmak gençlere yakışmıyor.
Avrupa'da ırkçılık aşırı ki zaten.Yüz yüze demeye cesaretleri yok ( en azından şimdilik yasalar bunun için çalışıyor ),ama İnternette iki tıkla görebilirsiniz bu coğrafyadan ne kadar nefret ettiklerini.
Neden sizin caninizi acitayim , sizi tanimiyorum , tanisam bile hicbir insanin canini acitmam zira sizde beni tanimadiginiz icin bunu bilmiyorsunuz
İrkcilik bir hakarettir , bende avrupada yasiyorum , kimseyi irkcilikla suclamam
Ayrica teshisin dogrulugunu kendi kendinize kanitloyorsuniz , bana yazdiginiz mesajda bile ne kadar alingan ve size soylenenin altinda baska mesajlar arayan biri oldugunuz belli , bir ise alinmiyorsaniz once aynaya bakim sonra baskalarini suclayin , bende isyerime sizin gibi alingan , stres yonetimini beceremeyen birini almam
yok yok- almanlar baya baya astilar kendilerini. direk "senden nefret ediyorum" demiyorlar ama deseler bence daha iyi. resmen psikolojik terör estiriyorlar.
eskiden peygamber hakkinda konusurken bari muhamed diyorlardi- simdi " kafayi yemis arap" diyorlar.
bence burda günlerimiz sayili. bu gelismeler hic hosuma gitmiyor ama bakalim nereye kadar. neyse konuyu dagitmak istemiyorum
Birşey sormak istiyorum kaç yıllık evlisiniz? Sizinle uzun süreli sözleşme imzamazken sizin yakınlarda çocuk sahibi olmak isteyebileceginizi dikkate almış olabilirler mi? Mesela Türkiye'de çocuk dogurabilme ihtimali olan (yeni evliyse direk elenen) bekarsa bile iş görüşmesinde "ilişkin var mı? Evliliği düşünüyor musun? " soruları sorulan kadın calisan adayı çok var. Hatta yüksek lisans mulakatinda bile küçük çocuğu var diye elenen arkadaşım oldu.
ırkcilik olsa en basindan ise almazlardi
bunun irkla alakasi yok her yerde isler boyle yuruyor
sanki burda olsaniz olmayacakmi saniyorsunuz burdada mezhepcilik particilik herseyinize bakiyorlar yani
Sen ne zamandır Avrupa’da yaşıyorsun herseyi çözmüşsün bu insanlar orda doğup büyümüş hayatın içinde olan insanlarNeden sizin caninizi acitayim , sizi tanimiyorum , tanisam bile hicbir insanin canini acitmam zira sizde beni tanimadiginiz icin bunu bilmiyorsunuz
İrkcilik bir hakarettir , bende avrupada yasiyorum , kimseyi irkcilikla suclamam
Ayrica teshisin dogrulugunu kendi kendinize kanitloyorsuniz , bana yazdiginiz mesajda bile ne kadar alingan ve size soylenenin altinda baska mesajlar arayan biri oldugunuz belli , bir ise alinmiyorsaniz once aynaya bakim sonra baskalarini suclayin , bende isyerime sizin gibi alingan , stres yonetimini beceremeyen birini almam
Sabah gordum bende Allah hepsini kahretsinSen ne zamandır Avrupa’da yaşıyorsun herseyi çözmüşsün bu insanlar orda doğup büyümüş hayatın içinde olan insanlar
Çalışıyor musun okuyor musun hayatın içinde misin?evden markete çıkmak için çıkıyorsan ırkçılığa maruz kalmamış olmak doğal tabi
Bu arada Yeni Zelanda da da camiye silahlı saldırı yapıldı .onlarca ölü var
Avrupa’da yaşayan arkadaslar dikkatli olun.olaylar büyüyebilir .faceden canlı yayın yaptı adam .dikkatli olun .
yani demek istedigim size irkcilik yapilmamis olsa olsa torpil konusmustur diger tarafaBaşka yerlerde olmuyor gibi bir cümle kurmadım ki, dün benim başıma geldi ve üzüldüm. Benim durumumu yaşayanlar yokuşu tekrar nasil çıktı ve dik durdu bunu ögrenmek istedim.
ya bu her toplumda var gibi geliyor bana yaniliyormuyum?Buarada turku ayirt ederler muslumansan yine ayirt ederler. Hepsi degil bazilari
Konu disi bu ama.. bunu yapmak isteyenler su fransadaki olayi yapanlar orda burda bomba patlatanlar.. ayni kisiler.. herkesi kinlendirmek.. camide en kucuk bir guvenlik yokki.. kapida bile yok.. ki olsa nolur adam resmen canice tariyor. Simdi muslumanlar kinlenip kiliseyi mi tarasin? Hesabi yapip suc isleten baskalari ve yine cezayi ceken masum insanlar. Gercekten cok uzgunum bu konudaya bu her toplumda var gibi geliyor bana yaniliyormuyum?
nereye giderseniz gidin var bence yeni zellanda gibi kendini cok cok asmis bir ulkede bile oldu yani
Saçma düşünüyorsunuz.Peki diğer kişinin sizden gerçekten fazlasının olmadığını bilseniz hatta bununla ilgili konuşmalara şahit olsanız sizinde aklınıza ilk gelen şey bu olmaz mı ??
Bu konu hakkında orda doğup büyüyen arkadaslar daha doğru konuşur çocukluktan beri içindeler olayınSabah gordum bende Allah hepsini kahretsin
Tontriko'cum dini yorum ya da siyaset yapmak istemiyorum ama bu olaylar dünyanın her yerinde var,sadece müslümanlara ya da türklere karşı değil. Ona bakarsan IŞİD'de milletin kafasını kesiyor.Konu disi bu ama.. bunu yapmak isteyenler su fransadaki olayi yapanlar orda burda bomba patlatanlar.. ayni kisiler.. herkesi kinlendirmek.. camide en kucuk bir guvenlik yokki.. kapida bile yok.. ki olsa nolur adam resmen canice tariyor. Simdi muslumanlar kinlenip kiliseyi mi tarasin? Hesabi yapip suc isleten baskalari ve yine cezayi ceken masum insanlar. Gercekten cok uzgunum bu konuda
+1Diğer kişi de yabancı demediniz mi
Ben mi yanlış anladım
Sonuçta gerekçe de iletmişler
Stresli bir kişiliğiniz var demek ki zira hemen bana yapılan haksızlık deyip doktorluk olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?