Bana yapılan sizce ırkçılık mı ?

Tontriko'cum dini yorum ya da siyaset yapmak istemiyorum ama bu olaylar dünyanın her yerinde var,sadece müslümanlara ya da türklere karşı değil. Ona bakarsan IŞİD'de milletin kafasını kesiyor.
Isid muslumanmiymis?? Oyle olmadigi cok onceden cikti ortaya bilmemeniz garip. Isterseniz bi topic acin siyasette konusalim

İşinden olan bir ırkçı hmmm iyiymiş

Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icinde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside araya gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..

konu sahibi kendiniz diyorsuuz,
size isi ogretmisler,
sizi takdir etmisler,
devam edip etmeyeceginizi sormuslar, demek ki sizi ciddi olarak dusunmusler,
ama elemisler neticesinde.

uzulmeniz ve hayal kirikligina ugramaniz normal,
ama etik mi diye sordugunuzda etik evet,

bakin size etik olmayan bir hikaye anlatayim;
esim x sirketinde tam 5 yil calisti, hem de ust duzey calisan olarak, kendine bagli takimi vardi,
mesaide geceledigi oldu,
bir sebeple sirketten ayrilmaya karar verdi, durustce maas gorusmesinden once bunu paylasti,
istifa sonrasi 8 hafta calisma suresinde de ayni ozveri ile calismaya devam etti.
Ama sirket onun gidisini ayni sizin gibi profesyonel acidan yaklasmadi,
cirkinlesti,
gesmise yonelik promosyonunu vermedi, maasini eksik odedi, izin gunlerinin uzerine yatti.

Bakin 5 yil sabah aksam gordugunuz insanlardan bu muameleyi gordugunuzu dusunun bir de,
he hikayedeki herkes de Turk ve musluman, onu da diyim.

su an sizin durumunuz bana kisa donem sozlesmeli birinin sozlesmesinin uzatilmamasi durumu olarak gayet normal geliyor.

Sunu da dusunun, sizi cok begenmis olabilirler ama o rakibiniz belki daha ucuz teklifi kabul etmistir ve sirket sadece odeyecegi maasi goz onune alip karar vermistir. Her sey olabilir aslinda. Bilemiyorum evet acimasiz ama bence sizin isten ayrilirken sergilediginiz tutum size kardan cok zarar getirecek.

Isid muslumanmiymis?? Oyle olmadigi cok onceden cikti ortaya bilmemeniz garip. Isterseniz bi topic acin siyasette konusalim
Bu konu hakkında topik açılmaz,zira haber niteliğinde değil. Ben zaten IŞİD müslüman demedim. Öyle birşey yazdığımı da hatırlamıyorum. IŞİD'de birşeyleri kullanarak insanlara zarar veriyor,bu ırkçılık denilen şey sadece Türklere Müslümanlara yapılmıyor dedim. Neyse bu da son yorumum olsun.

Camide olan olay gayet haber niteliginde..

Ne demek istedigini anladim :)) herkese zarar verildigini biliyorum ama herkes isidde musluman bakinnn muslumanlarda kelle kesiyor diyorlar ya:)) kac tane yerlestirilrn videosunun kamera arkasi goruntuleri cikti ortaya.. yalan dolan

Konu sahibi arkadasim.. avrupada ayrimcilik yok diyen ya yalan soyler ya da yasamamistir daha oyle birsey. Ha bunlarin bazilari sebeplidir bazilari sebepsiz. Turkler genelde sevilmezler, tarihlerinden dolayi.. hos tarihi temsil edebilecek Turk sayisida azdir

evet- sabah tren istasyonunda sigara alirken duydum olayi. mideme hala kramplar vuruyor.
cok kötü oldum gercekden. dünyanin her yerinde insanlar ölüyor ama bu olay beni gercekden cok yaraladi. birazdan cikicam isden- calisicak durumda degilim.

yani demek istedigim size irkcilik yapilmamis olsa olsa torpil konusmustur diger tarafa
evet uzucu birsey belki hakkiniz yendi ama kimbilir belki daha guzel kapilar acilacaktir size boyle dusunun

Yenilgiyi kabul etmek lazim bir yerde evet belki hayirlisi buymuş benim için.

Haksızlığa kendini aliştırmak.. Kulağa iyi gelmiyor ama çok kötü yere çakıldım, alışacağım zamanla mecbur.

Saçma düşünüyorsunuz.
1-2 konuşmayla onun sizinle aynı olduğunuzu mu düşündünüz.
Demek ki sizin görmediğiniz fakat patronun gördüğü bir artısı varmış.

Bir iki konuşma degil, uyarı aldı yaptigi işle ilgili. Yaşam tarzi olarak orda çalişanlara daha yakın artısı bu olabilir.

Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icibde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside arata gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..
hedefi Türkleşmiş bide pisliğin.74 sayfa manifesto yayınlamış .İstanbulla ilgili planlarını anlatıyor .fethetmeye geliyormuş burayı .iki güne ölüsü çıkar haberi yok .ya maşa olarak kullanıldı aptal bir güç tarafından yada bireysel kafayı bozduğu için yaptı ikincisine inanmak istiyorum.silahın üstünde Türk öldürücü yazıyormuş
Batı daki başka faşistleri harekete geçirebilir bu olay .bunlar internetten örgütleniyor çünkü
Korkutmak için söylemiyorum ama dikkatli olun tanımadığınız insanlarla konuşmayın
Bende haftaya seyahate gidiyorum valla korktum .

Bir iki konuşma degil, uyarı aldı yaptigi işle ilgili. Yaşam tarzi olarak orda çalişanlara daha yakın artısı bu olabilir.
Bende defalarca uyarı aldığım yere müdür olmuştum.
Benden daha iyi olan arkadaşım ise uyum sağlayamamaktan işten çıkarıldı.
Dediğim gibi,patronunuz o insanın bir artısını görmüş ki onunla işe devam etme kararı olmuş.
Ayrıca haksızlık diyip ertesi gün kendinizi doktorda bulmanız gerçekten de stresli olduğunuzu gösteriyor.

Torpil denilebilir. Ama ırkçılık... Bilemiyorum anlattıklarınız bşraz yetersiz geldi. Tabiki başka ima, konuşma, elektrik vs varaa bilemem. Ama anlattıklarınızda ırkçılık yok bence.

Güzelim "işyeri benim sonum olacak.." konunda işyerinde sorumluyla yaşadığın sorunlari ,ise mutsuz gittiğini ,işten kendin ayrilirsan işsizlik maaşı alamayacağını paylasmissin bizlerle....bence işyerin seni bu sıkıntılardan kurtarmak istemiş.Hakkinda hayırlısı olsun ,Allah iyi iş kapıları açsın.

Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icinde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside araya gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..
Tatlım okumayan araştırmayan dünya politikasından bi haber olan insanlara birşey anlatma .kimse okumuyor ki .haberlerde iki olay izleyip uzman geçiniyorlar .olayı siyasete getirmek istemiyorum ama sadece şunu diyebilirim okuyun anlayın biraz .dünya dengelerini biraz bilin .

Evet yaşamamıştır dediğiniz gibi, ama çok yıpratıcı defalarca belirttim umut verildi bana diye hala almamişlarsa ırkçılıkla alakasi yok diğeri daha iyidir demeleri görmeden bilmeden.. Anlatamiyorum kendimi ya. Evet duygusal bir yapım var ama çok kesin yorumlar yazmayın ya iş dunyasi acımasız anladik daha fazla acımasialiga gerek yok (lafım size degil). Yoruldum ben ya. Yorumunuz için teşekkurler.

bide live stream yapmis Facebook üzerinden. videyoya bakmadim. kaldiramam ben.
haberlere göre 49 kisi can vermis.
korkmuyorum aslinda ama biri yanlis bir laf ederse ben cozuturum- en iyisi erkenden eve gitmek

Ben hastalandigim icin gitmedim doktora, rapor alıp bir daha ikiyüzlülüklerini görmemek için gittim. Bana yapilan etik degildi, tepkimi boyle gostermek zorunda kaldim.

O konu'nun ardından çok sular aktı geçti sorunum sadece 1 insanlaydi halletmiştik. Entegre olmuştum ekip'e ya da ben öyle sanıyordum. Hayirlisi.

bide live stream yapmis Facebook üzerinden. videyoya bakmadim. kaldiramam ben.
haberlere göre 49 kisi can vermis.
korkmuyorum aslinda ama biri yanlis bir laf ederse ben cozuturum- en iyisi erkenden eve gitmek
Sen bir kafanı dinle eve gidip zatrn hafta sonu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…