- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Isid muslumanmiymis?? Oyle olmadigi cok onceden cikti ortaya bilmemeniz garip. Isterseniz bi topic acin siyasette konusalimTontriko'cum dini yorum ya da siyaset yapmak istemiyorum ama bu olaylar dünyanın her yerinde var,sadece müslümanlara ya da türklere karşı değil. Ona bakarsan IŞİD'de milletin kafasını kesiyor.
İşinden olan bir ırkçı hmmm iyiymişSiz obur adam yabanci deyince o da turk olmasa bile baska bir ulkeden olarak anlasiliyor
Avrupada irkcilik buyuk hakaret ve isinden de olur irkci insanlar , gerci almanyadasini, sanirim orada nasil bilmiyorum ancak diger avrupa ulkelerinde isyerinde kimse irkcilik yapmaya cesaret edemez
Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icinde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside araya gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..Bu konu hakkında orda doğup büyüyen arkadaslar daha doğru konuşur çocukluktan beri içindeler olayın
Sonradan giden 1-2 sene yaşayan insan anlamaz
Irkçılık tabi suç adam öldürmek de suç ama öldürüyorlar yani . bazılarına göre hakaret bazıları zaten söylüyor öyle olduğunu
Bu suç burda herkes hakaret olarak algılıyor vs vs sanki oturup herkesle konuşmuş gibi konuşulması sorun lönk diye ortadayken yok canım öyle değil denmesi çok sinir bozucu.
Akrabalarımın çoğu Avrupa ülkelerinde yaşıyor .bir olay olunca endişeleniyoruz .
Bu şeye benziyor Türkiye de ekonomik kriz yok demeye hiçbir farkı yok .
Dünyanın hiç bir yeri güvenli değil şu an.bugün Camiye yapılır yarın sokaktaki adama.ben camiye gitmiyorum hehe yaparken düşüncek herkes.birşey bilmeden cahil cahil konuşuyor herkes.yahudi soykırımı açın izleyin belgeselleri bir fikriniz olsun .o insanlarda normal insanlardı işlerine gidip gelen .tarih tekerrürden ibarettir.bu sözü çok severim ve inanırım .
Bu konu hakkında topik açılmaz,zira haber niteliğinde değil. Ben zaten IŞİD müslüman demedim. Öyle birşey yazdığımı da hatırlamıyorum.Isid muslumanmiymis?? Oyle olmadigi cok onceden cikti ortaya bilmemeniz garip. Isterseniz bi topic acin siyasette konusalim
Bu konu hakkında topik açılmaz,zira haber niteliğinde değil. Ben zaten IŞİD müslüman demedim. Öyle birşey yazdığımı da hatırlamıyorum.IŞİD'de birşeyleri kullanarak insanlara zarar veriyor,sadece Türklere Müslümanlara yapılmıyor dedim. Neyse bu da son yorumum olsun.
Sen ne zamandır Avrupa’da yaşıyorsun herseyi çözmüşsün bu insanlar orda doğup büyümüş hayatın içinde olan insanlar
Çalışıyor musun okuyor musun hayatın içinde misin?evden markete çıkmak için çıkıyorsan ırkçılığa maruz kalmamış olmak doğal tabi
Bu arada Yeni Zelanda da da camiye silahlı saldırı yapıldı .onlarca ölü var
Avrupa’da yaşayan arkadaslar dikkatli olun.olaylar büyüyebilir .faceden canlı yayın yaptı adam .dikkatli olun .
yani demek istedigim size irkcilik yapilmamis olsa olsa torpil konusmustur diger tarafa
evet uzucu birsey belki hakkiniz yendi ama kimbilir belki daha guzel kapilar acilacaktir size boyle dusunun
Insan arada duygusal davranabilir heleki haksizlik yapildigini dusunuyorsa. Bazen benimde goz yaslarimi tutamadigim zamanlar olmustur. Onun yani sira isimi cok duzgun yaparim. Bana gelip bi is arkadasimin daha cok gencsin alisirsin dedigini hatirliyorum:)) gercekten oylede oldu is hayati insanlar acimasiz olabiliyor.
Saçma düşünüyorsunuz.
1-2 konuşmayla onun sizinle aynı olduğunuzu mu düşündünüz.
Demek ki sizin görmediğiniz fakat patronun gördüğü bir artısı varmış.
Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icibde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside arata gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..
hedefi Türkleşmiş bide pisliğin.74 sayfa manifesto yayınlamış .İstanbulla ilgili planlarını anlatıyor .fethetmeye geliyormuş burayı .iki güne ölüsü çıkar haberi yok .ya maşa olarak kullanıldı aptal bir güç tarafından yada bireysel kafayı bozduğu için yaptı ikincisine inanmak istiyorum.silahın üstünde Türk öldürücü yazıyormuşevet- sabah tren istasyonunda sigara alirken duydum olayi. mideme hala kramplar vuruyor.
cok kötü oldum gercekden. dünyanin her yerinde insanlar ölüyor ama bu olay beni gercekden cok yaraladi. birazdan cikicam isden- calisicak durumda degilim.
Bende defalarca uyarı aldığım yere müdür olmuştum.Bir iki konuşma degil, uyarı aldı yaptigi işle ilgili. Yaşam tarzi olarak orda çalişanlara daha yakın artısı bu olabilir.
Güzelim "işyeri benim sonum olacak.." konunda işyerinde sorumluyla yaşadığın sorunlari ,ise mutsuz gittiğini ,işten kendin ayrilirsan işsizlik maaşı alamayacağını paylasmissin bizlerle....bence işyerin seni bu sıkıntılardan kurtarmak istemiş.Hakkinda hayırlısı olsun ,Allah iyi iş kapıları açsın.Bir iki konuşma degil, uyarı aldı yaptigi işle ilgili. Yaşam tarzi olarak orda çalişanlara daha yakın artısı bu olabilir.
Tatlım okumayan araştırmayan dünya politikasından bi haber olan insanlara birşey anlatma .kimse okumuyor ki .haberlerde iki olay izleyip uzman geçiniyorlar .olayı siyasete getirmek istemiyorum ama sadece şunu diyebilirim okuyun anlayın biraz .dünya dengelerini biraz bilin .Olay cok derine iniyorda .. normal bi vatandasin zaten tek kaygisi ise gidip gelmek huzur refah icinde yasamaktir. Bunlari yapanlarin iside araya gerginlik sokmak bu tarz olaylarla ve kiskirtmak..
Camide olan olay gayet haber niteliginde..
Ne demek istedigini anladim :)) herkese zarar verildigini biliyorum ama herkes isidde musluman bakinnn muslumanlarda kelle kesiyor diyorlar ya:)) kac tane yerlestirilrn videosunun kamera arkasi goruntuleri cikti ortaya.. yalan dolan
Konu sahibi arkadasim.. avrupada ayrimcilik yok diyen ya yalan soyler ya da yasamamistir daha oyle birsey. Ha bunlarin bazilari sebeplidir bazilari sebepsiz. Turkler genelde sevilmezler, tarihlerinden dolayi.. hos tarihi temsil edebilecek Turk sayisida azdir
hedefi Türkleşmiş bide pisliğin.74 sayfa manifesto yayınlamış .İstanbulla ilgili planlarını anlatıyor .fethetmeye geliyormuş burayı .iki güne ölüsü çıkar haberi yok .ya maşa olarak kullanıldı aptal bir güç tarafından yada bireysel kafayı bozduğu için yaptı ikincisine inanmak istiyorum.silahın üstünde Türk öldürücü yazıyormuş
Batı daki başka faşistleri harekete geçirebilir bu olay .bunlar internetten örgütleniyor çünkü
Korkutmak için söylemiyorum ama dikkatli olun tanımadığınız insanlarla konuşmayın
Bende haftaya seyahate gidiyorum valla korktum .
Güzelim "işyeri benim sonum olacak.." konunda işyerinde sorumluyla yaşadığın sorunlari ,ise mutsuz gittiğini ,işten kendin ayrilirsan işsizlik maaşı alamayacağını paylasmissin bizlerle....bence işyerin seni bu sıkıntılardan kurtarmak istemiş.Hakkinda hayırlısı olsun ,Allah iyi iş kapıları açsın.
Bende defalarca uyarı aldığım yere müdür olmuştum.
Benden daha iyi olan arkadaşım ise uyum sağlayamamaktan işten çıkarıldı.
Dediğim gibi,patronunuz o insanın bir artısını görmüş ki onunla işe devam etme kararı olmuş.
Ayrıca haksızlık diyip ertesi gün kendinizi doktorda bulmanız gerçekten de stresli olduğunuzu gösteriyor.
Güzelim "işyeri benim sonum olacak.." konunda işyerinde sorumluyla yaşadığın sorunlari ,ise mutsuz gittiğini ,işten kendin ayrilirsan işsizlik maaşı alamayacağını paylasmissin bizlerle....bence işyerin seni bu sıkıntılardan kurtarmak istemiş.Hakkinda hayırlısı olsun ,Allah iyi iş kapıları açsın.
Sen bir kafanı dinle eve gidip zatrn hafta sonu .bide live stream yapmis Facebook üzerinden. videyoya bakmadim. kaldiramam ben.
haberlere göre 49 kisi can vermis.
korkmuyorum aslinda ama biri yanlis bir laf ederse ben cozuturum- en iyisi erkenden eve gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?