Sayın Dnccck senin yaşadıklarının hemen hemen aynını yaşadım. Aradaki farkları anlatacağım öncelikle karşılıklı çok sevdiğim birisiyle zorla nişanlandım niye zorla diyeceksiniz biz evlenmeyi çok istiyorduk ama ailesi zengin bir aile kızı istediği için beni bir türlü kabullenemedi. Ama sevdiğim kişi ile kararımız kesindi taaki ailesini benimle tanıştırana kadar. Ailesinin baskılardan dolayı benden uzaklaşmaya başladı ama beni sevdiği için benden de vazgeçemedi. Eninde sonunda nişanlandık ama onların ailesi beni kabullenemedi gitti. Gel zaman git zaman düğün tarihi yaklaştı ama aile ile bir arpa yolu kat edemedik seninkini tam tersine beni içlerine almadılar hep görmezden geldiler. Bizevlilik yolunadoğru ilerledik. Ama ilişkimiz çok yıprandı. Artık sadece bir adımlık önümüzü görüyorduk. Gelecek o kadar pusluydu ki hayallerim kapkaranlık ama sevdiğim adam iyi bir eş olur çok ta iyi bir baba olur bundan adım gibi eminim ama aile yüzünden kafam bir milyon bütün zorluklara rağmen bir adım geri atmadım onlar beni hep geri çekti. Düğünümüze bir hafta kala bu çoook sevdiğim adam beni bıraktı evlenip te ayrılmaktansa şimdi yollarımızı ayıralım dedi. Bendeki yıkımı size kesinlikle anlatamam.Biz ayrıldık çok geçmeden yanında birisiyle gördüm işte yıkıldığım an ben hala onu geri döner diye beklerken

( O ne zaman evlendi bende o zaman umudumu kaybettim. Daha sonra görücü usulü birisiyle tanışıp nişanlandım.
BİR ÇOK YANLIŞLARINI GÖRDÜĞÜM HALDE EL GÜN NE DER İKİNCİ KEZ NİŞANDAN AYRILDI DEMESİNLER DİYE ÇOOK KISA BİR ZAMAN ZARFINDA HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASINI YAPIP EVLENDİM. iki sene sabrettim Ailem ayrılık aşamasında ve sonrasında hep yanım da oldular Allah onlardan razı olsun. Tam on yıl bekledikten sonra ikinci evliliğimi yaptım çok şükür mutluyum. sana niye bunları anlatıyorum sevdiğin adama güveniyorsan evlen
sakın el gün ne der diye hareket etme. Sadece içinin sesini dinle gerisini boş ver ve
acele etme