bana yardım edecek kimse yok mu

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
mrb aranızda benimle yardımlaşcak ve oğlumda kı sıkıntının ne oldunu anlıcak bir pedogog var mı

oğlum 4 yaşında
konuşma problemi vs biraz sıkıntı var Allah rızası için bir pedogog arkadaş bana yardım etsin nolur

burdan çok yardımcı olunamaz çocuğun görülmesi lazım aslında pedegog değilim ama konuşma problemi var derken kelimeleri eksikmi söylüyor yada yanlışmı kullanıyor bilmiyorum

yaşıtları gibi konusamıyor siirte yaşıyoruz doktorn tayını çıkmıs gitti kontrolü vardı ama yenisi atanmadı

doktorun en azından bir kere bile görmesi güzel bişey yani hiç görmemiş olmasından iyidir çocuklar bazen geç açılırlar ve bu onların aslında genlerini etkileyen ruh hallerinden kaynaklanır bu demek değildir çok uslu olan çocuk konuşmaz hayır bazen çok hareketli bir çocukta konuşmaz ama kontrol etmek ve bi problemi varsa erkenden bulmak önemli tabikide. peki cümle kurabiliyor mu yada kelimeleri söyleye biliyormu bilmiyorum acaba doktorun yanına götürdüğünüzde doktor muhtemelen kontrol istemiştir ama bunun dışında size bişey söyledimi

bazı şeyleri söylüo anlatıo ama saçma sapan seylerde söylüo

benim ve babasının adını söylemio ama baska bi ara adımla seslenio bana yardım etcek pedegog gerekli burdan yardımlaşmalıyım

tamam biliyorum bi annesiniz ama çevremde geç konuşan bi çok çocuk var öncelikle konuşun oğlunuzla sizinle ilgileniyomu cavep veriyor mu siz ne soyursunuz o ne cevap veriyor bunları not edin gideceğiniz pedogog için işe yarar bunlar çevresinde başka çocuk varmı bilmiyorum diğer çocuklarla iletişimini izleyin bunları not alın en azından doktora gittiğinizde unutmazsını hiç birşeyi isteklerini nasıl dile getiriyor ona seslendiğinizde size tepki gösteriyor mu sizi tanıyormu isim olarak size anne demese bile sizin anne olduğunuzu bilmesi önemli ve başka kardeşi varmı ve ayrıca burdan çok yardım edilemez çünkü çocuğu görmüyoruz siirte pedagog yok dediniz eşinizin işini bilmiyorum ama dicle üniversitesinde olması lazım sizin için araştırırım eyer gidebilrseniz

bir tanıdığımızın kızı vardı 4.5 yaşındaydı ama tam anlamıyla ne demek istediği anlaşılmıyordu..pedagoga götürdüler ve pedagog acil kreşe yazdırın,yaşıtlarıyla sürekli vakit geçirsin 2-3 ay sonra dili çözülür demiş ve gerçekten dediği gibi oldu 2ay içinde bülbül kesildi..Allah acil şifa versin,biran önce dili çözülsün inşaallah...
online pedagoglar var internette.."online pedagog" diye araştırırsanız çıkar onlara sorun isterseniz,...

siirtte o kadar imkan yok pedagog gitti kaldık biz öylece konuşma merkezide yok bende burdan bulurum die umud etmistim
kreşe yazdırıcam tasınma işim var sonra hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…