merhaba arkadaslarım lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
6 aylık evliyim ve eşimle birlikte korunmuyoruz.bu ay adetim 13 gün gecti aslında düzensizlik vardı ama hen gec 4 gün geciyordu..3 er gün arayla 3 test yaptırdım.onlarda 0 - 1 - 2 olarak devam etti doktora gittim rahmimin saglıklı olduğunu ve büyük ihtimalle gebelik olduğunu ama yinede umutlanmamam gerektigini belirtti bazı gebelik gec gözüküyor vs. dedi..ve acayip derecede hamilelik bulgularına rastlamaya basladım..dün idrar testi yaptım 2.si silik çıktı...acaba hamilelik varmı yokmu anlayamadım...:18:
Bende dun test yaptim ve benim 2. cizgi silik 2~3. gun sonra tekrar yapicam eger yine aynisi olursa doktora gidicem canim
büyük ihtimal gebesin cünkü benimki de 11 gün geçmişti idrar testi yaptırdım ikinci çizgi çooookkkk silik cıktı ve gebeymişim
Insallah hamile degilsindir eger hamileysen senin icin zor bi surecd
Geleceğimin bittiği anlamına geliyor, çok kötüyüm ne yapacğımı şaşırdım keşke adet olsamm
Eger istemiyorsan adet sokturucu kullanmayi dene. istersen
cok karamsar olma belki strestendir olur ya..birazdaha sabret bu durumdayken allah vermesin inş. diyebilirim...zor cünkü...
evet arkadas haklı bu çözüm olabilir hemde net bi sekilde...
gebe isen doktor kontrolunun dışında sakın adet söktrücü kullanma!!!!
gebe isen ne yapmayı dşünüyorsun:44:
inşallah değilsindir
keşke ilişkilerinde tam korunma yöntemi kullansanda bu kadar strese girmesen canım
peki hangi gün girdin ilişkiye
adet öncesi sonrası aklındamı
aşagı yukarı bir sey soyluyeyım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?