Şubat'ın üçünde adet oldum. Şubat'ın 7sinde adetim bitti. Şubat'ın 16' 17'de birlikte olduk canım.. Hamilelik belirtileri sen de nasıldı?
Haklısın kesin olarak yarın kan testi yaptırcam. Eğer hamileysem ise artık mutsuz, huzursuz, stresli, günler beni bekliyor demektir..
nerdeyse yumurtlama dönemlerinde girmişsin ilişkiye.erkek arkadaşın ne düşünür bu konuda bir fikrin varmı?
Bu ihtimal hiç aklına gelmedi acaba neden korunmayı düşünmediniz ya gerçekten diycek bişey yok bizler olsun diye doktor doktor gezip sürekli Allah a yalvarıyoruz kimiside böyle olmasın diye dua ediyor
bende 27 günde bir adet olurum ve hiç şaşmazdı.ama eşimle ilk bebeğe karar verdiğimiz ay 10 gün gecikti adetim.ama hamile değildim.sonradan öğrendiğime göre ilk içine boşaldığında vücut kendini hamileliğe hazırlamak için bu tür 5 gün erken 5 gün geç adet olabiliyormuşsun.hatta bir sonraki ay hamile kaldım.yani sende şuan hamile olmıyabilirsin sadece vücudun tepki vermiş olabilir.sen tabii her halükarda kan testi yaptır canım.
Anlamış değilim yanii neden korunmadığnı son pişamnlık seninki ama faydasz
Anlamış değilim yanii neden korunmadığnı son pişamnlık seninki ama faydasz
bence önemli olan konu değil sonuçta ilk birlikteliği henüz bir şey bilmiyor olması normal.bu konuda okdar da üstüne gitmemek lazım bence.bundan sonrakilerde elbette daha dikkatli olacaktır
Birrşey bilmiyormu yapmayın Allah aşknda karşınzdaki kızın olarak düşünsen ilk birlikteliğin kızım birşey olmaz birdahakinemi korunursun dersin pessss
olam olmuş ama keşke ertesigün hapı alsaydın evde test yaptınmı pekiiBakireydim ve isteyerek olmadı zaten anlamıyor musun? Evlenmeden bakireliğimi neden vereyim? 20 yaşındayım bu yaşa kadar bekledim. İstemeyerek oldu yani, ben ilişkiye girmek istemedim yanlışlıkla kaydı nasıl olduysa
Birrşey bilmiyormu yapmayın Allah aşknda karşınzdaki kızın olarak düşünsen ilk birlikteliğin kızım birşey olmaz birdahakinemi korunursun dersin pessss
olam olmuş ama keşke ertesigün hapı alsaydın evde test yaptınmı pekii
Beni yargılamaya senin hakkın yok!
Nasıl bir zihniyete sahipsin sen kimsin ki beni yargılıyorsun? Benim 3 yıllık bir ilişkim var zaten, erkek arkadaşım evliliği düşünüyor ben düşünmediğimden dolayı, içime boşaldı hamile kalırsam evlenirim diye düşündü..
yargılamak mı ne haddime anlatmak istediğim bu kadar sorumsuz olmamandı ünv. öğrencisin ve herşeyin farkındasın mağdem evlenceksin evlenirsin sinirlenmene gerek yok en azından senın konunu okuyan ders alır cunku hergun br genc kız cıkyor yok ben surtunme yoluyla ilişiye girdim hamilemşyim v.b diyor kendine yazık ediyor. Ben sana iyi yaptın aferim mi deseydim... Beni kimsenin ilişkisi ilgilnedirmez ama mağdem bu özgürlük var sonrada üzülme yada evlen şimdiden erken doğum falan dersinBeni yargılamaya senin hakkın yok!
Nasıl bir zihniyete sahipsin sen kimsin ki beni yargılıyorsun? Benim 3 yıllık bir ilişkim var zaten, erkek arkadaşım evliliği düşünüyor ben düşünmediğimden dolayı, içime boşaldı hamile kalırsam evlenirim diye düşündü..
Test yaptım ama negatif çıktı
canım erkek arkadaşın bu sebeple yaptığını mı söyledi sana? olan olmuş kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin yetişkin bi bayansın. ama eğer sevgilinin gerçekten böyle bi niyeti varsa bence bir kez daha düşün bu konuyu
o zaman hamile değilsin burda yazışmak senı rahatlatmaz gıt ozel hastneye 1 saate ogrenırsın hamıle oldugunu kan sonucun 5den yukarıysa hamilesin burda yazışma bence kalk hastaneye gıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?