Bana yardım edin acaba hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana hamile olduğum için söylüyorum aslında evliliğin yükü bazen insana çok ağır geliyor hele ilk günler sen iki yükü omuzlarına alıp ve en üzücüsü ünv. ihmal edip evleneceksin.. Ya ne olcak peki ben seni tanımam etmem ama etrafındaki tepkileri tahmin edebiliyorum ve son olarak 3 yıllık birlikteliğin var ve evlenemyi düşünmediğin için erkek arkadaşın seni hamile mi bırakacak yani zoraki evlilik ilk adım.Hamile olduğumu öğrendiğinde senin mutlulk saçman lazımdı etrafına böyle endişeli olman kötü sen yerinde kimse olmak istemez ama ben kendimce düşüncem ARKADAŞIM ÖZGÜR DEĞİLSEN İLİŞKİYE GİRME...

hakkında hayırlısı olsun canım. aldırmam kıyamam demişsin ama dünyaya bir çocuk getirmenin sorumluluğu o kadar ağır ki. keşke evlenince bitse. sen ünv öğrencisisin sevgilin de öğrenciyse eğer o zaman işin zor. ama eğer işi gücü varsa belki düşünebilirsin evliliği. sonuçta dünyaya bir çocuk getirmek güzel ama etrafta üstüne düşeni yapamayan o kadar çok ebeveyn görüyorum ki insan ister istemez düşünüyor dediğin gibi.umarım hakkında hayırlısı olur. sonuçla ilgili bizleri de bilgilendirirsin

Burada herkes yazabilir herkese açık bir site.
Bence senin sinirlerin çok kötü bozulmuş. Senin benden önce hastahaneye git, ciddi halde bir psikologdan terapi görmen gerekiyor..

Herkes yazabilir ben yazınca yarglamak mı olur :) Canım benim Allah analı babalı büyütsün sana lafım yok sözün bittiği yerdesin

çok ilginç bi durum ya,kız evlilik istemiyor,erkek yanlışlıkla oldu ayağına,kızla ilişkiye giriyor,sonra da hamile kal ki evlenelim diyor...
kusura bakmayın da bence hamileliklten önce sizi ilişkinizi değerlendirin.çok seviyorum dediğiniz adam,resmen sizinle isteğiniz dışında beraber olmuş...
16 aylık bebeği olan bir anne olarak diyorum ki,baba en önemli şey,kadının çocuğu için önecelikli sorumluluğu babasını doğru seçmekle başlıyor.ve ne yazık ki hamilelik de doğum da doğum sonrası da öyle filmlerdeki gibi her an mutlu mesut sorunsuz geçen dönemler değil. doğru düşünüp karar vermen gerekli...
ama öncelikle hamileysen de değilsen de ona göre ilişkini değerlendirmeni tavsiye ederim.

En kötüsü de durumunun kötü olduğumu belirttiğimde ben psikolaga yönlendirmesi ne diyebilirim ki Allah yavrularımızı korusun

Test yaptım ama negatif çıktı

tamam canım evlenmeyi ömür boyumu düşünmüyorsun yada sonraki yıllarda evleneceğin kişiye nasıl gideceksin yargılamayın diyorsun ama yargılanmayacak gibi değilki bu kişi seninle ilişkiye girdiğini herkese anlatmayacağı ve diğer erkeklerin nasıl olsa kolay ilişkiye gireriz diye sıraya girerlerse bunu kaldırabilirmisin bide herkes çocuk diye yanıp tutuşurken sen hamile olsan bile kabul et bence belki allah ceza verir ömür boyu cocuk özlemiyle yanıp tutuşursun bunları düşündünmü hep

bence hamilesin. silik çıksa bile hamile kabul edilir. kesin sonuç için kan testi ve ultrasonda gebelik kesesinin görünmesi gerekir. hadi bakalım hayırlısı...

Ben evliliği düşünmüyorum. Evliliklere inanmıyorum en güzel örneği annem. Aklımda kesinlikle evlilik yok. Erkek arkadaşım doğurma mı istiyor, ama inanmıyorum inancımı yitirmiş bir insanım..

benim annemin de feci bi evliliği var ve boşanma aşamasındalar ayrı yasıyorlar bende cok etkilenmiştim anne babam dan hatta babam ile konuşmuyorum ama benim evliliğim muhteşem ilerliyo kocama çok aşığım. karamsar olma bu fikri aklından cıkar evlilik muhtesem bişe bence

Bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.27 çıktı negatif çok şükür eve geldim kahverengi leke gelmiş yani hamile değilimmmmmmm :):):):):)

Neyse ki hayatın kararmadı bundan sonra önlemini al okulunu bitir mesleğini eline al ondan sonra cocukta doğarsan tek başına bile bakarsın en son ihtimal bu tabi

Neyse ki hayatın kararmadı bundan sonra önlemini al okulunu bitir mesleğini eline al ondan sonra cocukta doğarsan tek başına bile bakarsın en son ihtimal bu tabi

Çok mutlu oldum bugün çünkü okumak istiyorum meslek sahibi olduktan sonra en son çocuk doğurmak istiyorum daha 20 yşındayım. ALLAh ömür verirse inşallah mesleğimi elime aldıktan sonra inşallah anne olurum : )

gözün aydın canım. bundan sonra daha dikkatli ol ki bu stresi yaşama bir daha

gözün aydın canım. bundan sonra daha dikkatli ol ki bu stresi yaşama bir daha

Bugün doktor evli misin, bekar mısın, dediğinde çok kötü oldum.
Evlenmeden önce yaptığım yanlışın farkında oldum. Teşekkür ederim canım bundan sonra tabiki dikkatli olacağım : )

Bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.27 çıktı negatif çok şükür eve geldim kahverengi leke gelmiş yani hamile değilimmmmmmm :):):):):)

kahverengi leke eğer adetin gelmediyse tamamıyla yerleşmede olabilir..
ayrıca 3,27 artabilecek değerde..5 ve üstü gebelik zaten..
hiçnişey olmasa 0<100 çıkardı ki genelde çoğunlukla böyle çıkıyor...
seni korkutmak istemem ama bunlarıda bil canım..ayrıca daha çok gençsin keşke ilerde çok pişman olacağın şeyleri yaşamasaydın..3 yıllık ilişki olabilir sen istemeden nasıl senin içine boşalır..en azından prezarvatif kullabilirdi..ama seçim sizin tabiki..

ALLAh etmesin 3,27 artabilir mi gerçekten? Testi kaç gün sonra tekrar yaptırayım? Şimdi çok korkmaya başladım. 3,27 yüksek bir ihtimal mi? Doktor bana dedi ki, negatif fakat yüksek bir değerde. Benden koyu renkte kahverengi leke geldi.. Haklısınız ama benim ilişkim "ciddi bir beraberlik" erkek arkadaşım okumuş ve bir iş sahib, ve benimle evlenmek istiyor ailesinlede tanıştım. Ama okulumdan dolayı düşünmüyorum evliliği..

ALLAh etmesin 3,27 artabilir mi gerçekten? Testi kaç gün sonra tekrar yaptırayım? Şimdi çok korkmaya başladım. 3,27 yüksek bir ihtimal mi? Doktor bana dedi ki, negatif fakat yüksek bir değerde. Benden koyu renkte kahverengi leke geldi.. Haklısınız ama benim ilişkim "ciddi bir beraberlik" erkek arkadaşım okumuş ve bir iş sahib, ve benimle evlenmek istiyor ailesinlede tanıştım. Ama okulumdan dolayı düşünmüyorum evliliği..

cancağızım moralin bozulmasın ama 3.27 düşük bi değer değil hamile olma ihtimalin yüksek benim bildiğim kadarı ile sağlıcakla doğur inşallah

bence bugün tekrarla canım testi..3,27 gerçekten yüksek bbir değer artabilirde düşebilirde...ben kızıma hamile kaldığımda adettten 3 gün önce 4.30 çıkmııştı adet tarihimde 50 küsür olmuştu tatlım...
ayrıca lekelenmenin devamı geldimi? adet oldun mu tam anlamıyla?

Son düzenleme:

Canım dün hep leke geldi. Ama bugün tam adet oldum ve genelde benim adetim az gelir. Çok adet oluyorum yani değilim. Hamile olsaydım adet olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…