Evliliği düşünmüyorum erkek arkadaşım evliliği düşünüyor, hamile kalırsanda evleniriz dedi.
Ama evliliklere inanmıyorum okuyorumda. Eğer hamile isem aldıramamda kesinlikle ilişkimiz biter onu çok seviyorum zaten. Benim ilk sevdiğim aşık olduğum tek insan.
Burada herkes yazabilir herkese açık bir site.
Bence senin sinirlerin çok kötü bozulmuş. Senin benden önce hastahaneye git, ciddi halde bir psikologdan terapi görmen gerekiyor..
tebrik ederim ebru arkadaşım çok güzel söylemişsin bu toplum ne zaman bu kadar hoş görülü oldu anlayamıyorum gerçekten yazık anne babalar evlatlarımız okusun diye ne fedakarlıklar yapıyor ama sonuç bu malesef
Test yaptım ama negatif çıktı
Slm kizlar benimde adetim 4 gun gecikti idrar testinde 2. cizgi silik cikti a aba hamile miyim
merhaba arkadaslarım lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
6 aylık evliyim ve eşimle birlikte korunmuyoruz.bu ay adetim 13 gün gecti aslında düzensizlik vardı ama hen gec 4 gün geciyordu..3 er gün arayla 3 test yaptırdım.onlarda 0 - 1 - 2 olarak devam etti doktora gittim rahmimin saglıklı olduğunu ve büyük ihtimalle gebelik olduğunu ama yinede umutlanmamam gerektigini belirtti bazı gebelik gec gözüküyor vs. dedi..ve acayip derecede hamilelik bulgularına rastlamaya basladım..dün idrar testi yaptım 2.si silik çıktı...acaba hamilelik varmı yokmu anlayamadım...:18:
Ben evliliği düşünmüyorum. Evliliklere inanmıyorum en güzel örneği annem. Aklımda kesinlikle evlilik yok. Erkek arkadaşım doğurma mı istiyor, ama inanmıyorum inancımı yitirmiş bir insanım..
peki hangi gün girdin ilişkiye
adet öncesi sonrası aklındamı
aşagı yukarı bir sey soyluyeyım sana
Bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.27 çıktı negatif çok şükür eve geldim kahverengi leke gelmiş yani hamile değilimmmmmmm :):):):):)
Neyse ki hayatın kararmadı bundan sonra önlemini al okulunu bitir mesleğini eline al ondan sonra cocukta doğarsan tek başına bile bakarsın en son ihtimal bu tabi
gözün aydın canım. bundan sonra daha dikkatli ol ki bu stresi yaşama bir daha
Bugün kan testi yaptırdım sonuç 3.27 çıktı negatif çok şükür eve geldim kahverengi leke gelmiş yani hamile değilimmmmmmm :):):):):)
kahverengi leke eğer adetin gelmediyse tamamıyla yerleşmede olabilir..
ayrıca 3,27 artabilecek değerde..5 ve üstü gebelik zaten..
hiçnişey olmasa 0<100 çıkardı ki genelde çoğunlukla böyle çıkıyor...
seni korkutmak istemem ama bunlarıda bil canım..ayrıca daha çok gençsin keşke ilerde çok pişman olacağın şeyleri yaşamasaydın..3 yıllık ilişki olabilir sen istemeden nasıl senin içine boşalır..en azından prezarvatif kullabilirdi..ama seçim sizin tabiki..
kahverengi leke eğer adetin gelmediyse tamamıyla yerleşmede olabilir..
ayrıca 3,27 artabilecek değerde..5 ve üstü gebelik zaten..
hiçnişey olmasa 0<100 çıkardı ki genelde çoğunlukla böyle çıkıyor...
seni korkutmak istemem ama bunlarıda bil canım..ayrıca daha çok gençsin keşke ilerde çok pişman olacağın şeyleri yaşamasaydın..3 yıllık ilişki olabilir sen istemeden nasıl senin içine boşalır..en azından prezarvatif kullabilirdi..ama seçim sizin tabiki..
ALLAh etmesin 3,27 artabilir mi gerçekten? Testi kaç gün sonra tekrar yaptırayım? Şimdi çok korkmaya başladım. 3,27 yüksek bir ihtimal mi? Doktor bana dedi ki, negatif fakat yüksek bir değerde. Benden koyu renkte kahverengi leke geldi.. Haklısınız ama benim ilişkim "ciddi bir beraberlik" erkek arkadaşım okumuş ve bir iş sahib, ve benimle evlenmek istiyor ailesinlede tanıştım. Ama okulumdan dolayı düşünmüyorum evliliği..
bence bugün tekrarla canım testi..3,27 gerçekten yüksek bbir değer artabilirde düşebilirde...ben kızıma hamile kaldığımda adettten 3 gün önce 4.30 çıkmııştı adet tarihimde 50 küsür olmuştu tatlım...
ayrıca lekelenmenin devamı geldimi? adet oldun mu tam anlamıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?