Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

aysefeytum

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
698
410
303
Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.

.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.
Siz zaten tek bakıyorsunuz çocuklariniza size bir yardimi yokmus ki.
Maddi anlamda pek sıkıntiniz yokmus, nafakanizda olur.
Toplum baskisini falan takmayin bence, çunkü toplum her zaman baski yapacak bir sey bulur.
El alem ne diyecek diye bu adamin tuhaf fantazilerine katlanmak zorunda degilsiniz.
Cocuklarini disari cikarmak icin bile seks kölesi muamelesi yapiyor adam size resmen

Gunluk hayatimizi da etkiliyor demişsiniz. Devamli gun icinde de boyle fantezi peşindeyse adam cocuklar biraz daha buyuyunce ne olacak evin ortasinda gunduz vakti köle bilmem ne fantezileri mi yapacak, isteyecek bu adam devamli?

Boyle degisik degisik fantezilere 1 saat bile katlanamam femdom bilmem ne Benim icin direkt bosanma sebebi ama siz en bastan beri herseyi bilerek evlenmissiniz. Nasil gozunuz karariyor bu kadar bilmiyorum. İyilestirilecek biyani da yok ki boyle şeylerin.

Şükür ki çalışıyorum.erkekler konusunda okadar acemiydim ki onun ilgisini sevgisini birşey sandım.bu kadar abartacagini düşünemedim.

Nereye kadar devam edecek ki bu? Bir şekilde bitmek zorunda olacak çünkü çocuklarınız büyüyecek, ayaklanacak.
Efendi köle ilişkisini tercih edenler genelde bunu partnerleriyle yaşamazlar aslında, gerçekliği olsun gibi sebeplerle dışarı giderler, bütçe ayıramamış galiba eşiniz.

Kendinizi de düşünün, yaşınız çok genç.
Dipçe: Fantazi değil o ne olursunuz, Bir Demet Tiyatro Feriştah gibi =) Fantezi.

Ay deli mi ne? Ekonomik özgürlüğünüz de varmış onu grinin elli tonu fantazileriyle ve kırbacıyla uğurlayın. Size istemediğiniz hiçbir şeyi dayatamaz. Mutsuz ve cinselliğin olmadığı bu evliliğe neden katlanıyorsunuz?

Merhaba canm akşam akşam üzuldum şuan ne kadar çaresiz kirgin cikmaz sokakta oldugunu az çok tahmin ediyorum. Biz burda sana çok tavsiye verebiliriz ama sen iç sesini dinlesen en iyisi olucak. Bunlar zor şeyler artik bir anne ve babasiniz hersey bir siniri vardir, konuşmaya caliştinmi? Senin ne istediğini de önemli veya önemsiz mi onun için? Önce sen ve çocuklar ne kadar onemlisiniz onun için? Sizi kaybetmekten korkuyor mu? Ilaç vs tedavi kabul etmiyor mu? Büyük ihrimal direnmişsinidr simdiye kdr fakat herzaman biz kadinlar fedakarlik yapiyoruz o kadsr cok yapiyoruz ki karsimizdaki aslinda nasl bize davranicagana ogretiyoruz. Biraz rest mi ceksen gozunu mu korkutsan? Evet ben olsam once evlilligimi kurtarmaya çalişirim iki evladin var. Bazen psikolojik sorunlarimiz bizi sağlikli ve duygusal düşunmeye engeliyor belki onun sorunu de o sekilde anladigim kadar ninfomanlik vardir ve bu da bir ilac ve psikoterapi ile minimuma indirilebilecek birseydir. Bence bi dene ama cok ta ezdirme kendini tek bir hayatin var bir omur gecmemeli uzulerek geriye baktiginda pişmanlik duyucagana dwha çok gençsin bide umarim doguru karari verirsin keşkelerin hiç olmasin. Ama canini sıkma herßeyin bi hayir vardir bebelerin daha çok küçük mutlu annelerine ihtiyaclari var unutma canm

Kendini fantastik rollere çok kaptırmış eşiniz. Köleymiş bilmem neymiş tamam eşler arasında değişik anlar olmalı da bu ne böyle cocuklara bakmıyor, sart kosuyor falan hayırdır?

Psikolojisinin normal olmadığını belirtmişsiniz ilk olarak bi uzmandan mutlaka yardım alınmalı. Madem fanteziyi oyunu seviyor, siz de ona ahlaklı, sorumluluk sahibi, iyi bir eşi canlandırmasını isteyin. Rolünü iyi oynayamazsa tiyatronun sonunda perdenin sonsuza kadar kapanacağını söyleyin. Böyle adama böyle çözüm.

Millete aileme ne anlatırım diye düşünüyorum.rezil olmaktan korkuyorum.
Ailem uzakta.yabanci bir şehirde iki çocukla nasıl yaparim diye korkuyorum.suan doğru düzgün bir bakıcı bile bulamadik

Bu şekilde yaşamak size ve çocuklarınıza eziyet. Çekingen ve içe kapanık olduğunuz için korkularınizi anlıyorum. Peki ne yapılabilir? Hemen hemen psikolojik destek alin ve Avukatla konuşun.
Eşinizle evlilik terapistine de gidin diyecem ama ona pek yaklasacagini düşünmüyorum.

Canım zaten adam yok gibi bir şey. Pek faydası yokmuş. Kendi yolunu çizmen daha mantıklı geldi bana böyle bi ortamda o çocuklara da yazık. Parasal kaygım da yok diyorsun

Millete aileme ne anlatırım diye düşünüyorum.rezil olmaktan korkuyorum.

Ailem uzakta.yabanci bir şehirde iki çocukla nasıl yaparim diye korkuyorum.suan doğru düzgün bir bakıcı bile bulamadik
Size yazık genceciksiniz İçinde bulunduğunuz durumdan daha mı rezil olacaksınız? Biri rezil olacaksa sapkınlık boyutundaki işkence fantazileriyle o rezil olsun. Eşinizle boşanmayı konuşun. İkiniz de gerekirse farklı bir gerekçe sunun ailelerinize ve boşanın.

Elalem kaygısı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla..
Eşinizi boşverin önce siz psikolojik destek alın derim..Kendi değerinizin farkına vardığınızda ilk yapacağınız şey bu adamı hayatınızdan çıkarmak olacaktır eminim
Sonrası size kalmış

Adamın zaten size bir faydası yok ki, bir de fantezi istekleri var. Toplum baskısını falan boşverin, 2021’deyiz boşanmak da evlenmek kadar normal artık. Biraz cesaret toplayın boşanınca kafanızda o sorunlar olmadığı için daha rahat okursunuz çocuklarınıza daha fazla zaman ayırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…