- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Çok teşekkür ederim desteğiniz icin.ah neler neler denedim bir bilseniz.kavga ettim olmadi güzellikle konuştum olmadi.lanet olsun diyip onun isteklerini de yasattim artik icim almadigi halde.ama ne yapsam on yeterli olmuyor.rest de çektim defalarca boşanalım dedim olmadi en sonunda oda kabul etti biliyormusunuz.nedeni de sırf bu isteklerini onun istediği gibi yasatmiyorumdiye.Merhaba canm akşam akşam üzuldum şuan ne kadar çaresiz kirgin cikmaz sokakta oldugunu az çok tahmin ediyorum. Biz burda sana çok tavsiye verebiliriz ama sen iç sesini dinlesen en iyisi olucak. Bunlar zor şeyler artik bir anne ve babasiniz hersey bir siniri vardir, konuşmaya caliştinmi? Senin ne istediğini de önemli veya önemsiz mi onun için? Önce sen ve çocuklar ne kadar onemlisiniz onun için? Sizi kaybetmekten korkuyor mu? Ilaç vs tedavi kabul etmiyor mu? Büyük ihrimal direnmişsinidr simdiye kdr fakat herzaman biz kadinlar fedakarlik yapiyoruz o kadsr cok yapiyoruz ki karsimizdaki aslinda nasl bize davranicagana ogretiyoruz. Biraz rest mi ceksen gozunu mu korkutsan? Evet ben olsam once evlilligimi kurtarmaya çalişirim iki evladin var. Bazen psikolojik sorunlarimiz bizi sağlikli ve duygusal düşunmeye engeliyor belki onun sorunu de o sekilde anladigim kadar ninfomanlik vardir ve bu da bir ilac ve psikoterapi ile minimuma indirilebilecek birseydir. Bence bi dene ama cok ta ezdirme kendini tek bir hayatin var bir omur gecmemeli uzulerek geriye baktiginda pişmanlik duyucagana dwha çok gençsin bide umarim doguru karari verirsin keşkelerin hiç olmasin. Ama canini sıkma herßeyin bi hayir vardir bebelerin daha çok küçük mutlu annelerine ihtiyaclari var unutma canm
Zaten almaya basladim.ama ne derece bana yarari olur bilemiyorum.idoktor bile o tektarafli seni kullanıyor diyor.Elalem kaygısı yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla..
Eşinizi boşverin önce siz psikolojik destek alın derim..Kendi değerinizin farkına vardığınızda ilk yapacağınız şey bu adamı hayatınızdan çıkarmak olacaktır eminim
Sonrası size kalmış
Zaten hiç bir hayri yok sevgi yok saygı yok ne tür bir gelecek düşünüyorsun cocuklarin icin zaten maasinda var ne tür bir korkun varkiHerkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Yapacağınız şey belli ama siz pek istekli değilsiniz böyle bir adamdan boşanmaya böyle sapkın biri ile yasamakmi yoksa onsuz iki cocugunuzla huzurlu yasamakmi zor bunun kararını siz verebilirsinizÇok teşekkür ederim desteğiniz icin.ah neler neler denedim bir bilseniz.kavga ettim olmadi güzellikle konuştum olmadi.lanet olsun diyip onun isteklerini de yasattim artik icim almadigi halde.ama ne yapsam on yeterli olmuyor.rest de çektim defalarca boşanalım dedim olmadi en sonunda oda kabul etti biliyormusunuz.nedeni de sırf bu isteklerini onun istediği gibi yasatmiyorumdiye.
Hiç birsey senden ve çocukların dan kiymetli degil surekli bu tur fantazi meraklisi biriyle iyi bir yuvada olmaz su an çocukların küçük büyüdüklerinde bu tür şeylere tanık olsalar nasıl etkilenirler bir düşün eşine şart kos bnce ya tedavi olsun yada terkederim deHerkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
O zaman senin yapacagini yapmişsin ellinden geleni daha fazla ezdirme kendini elalem ne diyecek de hic ama hic dusunme yabanci bi sehir olsun gerekirse ilerde ailenin oldugu yerde gecersin mutlaka bir caresi bulunur en onemlisi de senin maddi konsuunda ona muhtac degislin ayrica evet nafaka alirsin. Yapma daha fazla kendi i uzme uzmesine izin verme madem kabul etmis onun akli fikri baska yerde ailesinde degildir. Inanki cok daha mutlu olucaksin ara ara yanlizlik seni sarsabilir ama bu normal alisana kdr sonrasi sukredeceksin Allaha her gun ne guzel ikiz kizlsrin olmus miss Allah acilarini gostermesin sana gerisi ez geç korkmadan başini de dik tut bir hata yapmissn olabilir gozunde perde inmis onun icin kendini de suclama ama devam edersen kaylanmaya ilerde geri donusu olmayacak bunun ve her gecirdigin gun icin daha da uzuleceksin. Buna izin verme! Hakkinda hayirlisi olsun canmÇok teşekkür ederim desteğiniz icin.ah neler neler denedim bir bilseniz.kavga ettim olmadi güzellikle konuştum olmadi.lanet olsun diyip onun isteklerini de yasattim artik icim almadigi halde.ama ne yapsam on yeterli olmuyor.rest de çektim defalarca boşanalım dedim olmadi en sonunda oda kabul etti biliyormusunuz.nedeni de sırf bu isteklerini onun istediği gibi yasatmiyorumdiye.
Işte bunlari adama anlatamıyorum.kendi haksizligini iyice yüzünü vurursam beni intahar etmekle tehdit ediyor.saga sola not bıraktım.cenazeme gelme vs. Diyor.nerden baksan rezillik benim icin.halbuki onunla evli kalabilmek icin elimden gelen herşeyi yaptim fazlasıyla.icimde rahat vicdanım da allah biliyor.yani boşanmaya kalksam bir sürü cirkeflik yapacak bana. Yada ölümüyle cezalandiracakBu tarz fantezi vs. türü şeylerin iki tarafın isteğiyle yaşanması gerekiyor ama o sizi resmen psikolojik olarak bunları yapmaya zorluyor…Boşanmasanız bile evleri ayırmayı deneyebilirsiniz bir arkadaşım ailesinden daha doğrusu babasının zorlu hastalığından dolayı boşanamıyor ama kocası başka ev tutup gitti o kızıyla birlikte eski evinde yaşıyor 1-2 kişiden başka kimse bilmiyor.
Aslında isteksizlik değil de.cesaretsizlik diyelim.bunu yapmam gerektiğini elbetteki biliyorum.ama insan her şeyi düşünüyor.ortada iki çocuk var sonuctaYapacağınız şey belli ama siz pek istekli değilsiniz böyle bir adamdan boşanmaya böyle sapkın biri ile yasamakmi yoksa onsuz iki cocugunuzla huzurlu yasamakmi zor bunun kararını siz verebilirsiniz
Bi arkadaşim vardi ben bosanicam demisti kayanansina gene bu şekilde ve başka sıkntilari vardi kaynanasi ne demis biliyomusunuzZaten almaya basladim.ama ne derece bana yarari olur bilemiyorum.idoktor bile o tektarafli seni kullanıyor diyor.
Adama kalsan ona göre ben her şeyi abartıyorum.onun gibi erkeği herkes ister.parmagimda oynatabilirmisim onu istediklerini vererek.ben onu mutlu edersem oda düzelip beni mutlu edecekmiş vs... Ama nerdeyse 2 yıldır duzelemedi
Krizi fırsata çeviremiyor musunuz? Kırbaçla, tokatla adamı yola getirin siz de. Kedi kız kostümünüzü giyip ikizleri dışarı çıkarmasını, gezdirmesini emredin. Seni burada bekliyorum, tam bir saatin var deyin agshajs ne saçma bir şey bu ya. Enişte biraz geri zekalı gibi geldi bana. Allah sabır versin size.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.
Allah razı olsun canim.tek pişman olmadigim şey benim kızlarım zaten.onlar armağan bana hayat yoldaşım onlar benim. Aslında sanirim ben boşanmaya kalksam cikacak olan yaygaradan korkuyorum.aileme, insanlara laf anlatmak.mahkeme süreci vs.butun bunları göZe alamadigim icin debelenip duruyorum.O zaman senin yapacagini yapmişsin ellinden geleni daha fazla ezdirme kendini elalem ne diyecek de hic ama hic dusunme yabanci bi sehir olsun gerekirse ilerde ailenin oldugu yerde gecersin mutlaka bir caresi bulunur en onemlisi de senin maddi konsuunda ona muhtac degislin ayrica evet nafaka alirsin. Yapma daha fazla kendi i uzme uzmesine izin verme madem kabul etmis onun akli fikri baska yerde ailesinde degildir. Inanki cok daha mutlu olucaksin ara ara yanlizlik seni sarsabilir ama bu normal alisana kdr sonrasi sukredeceksin Allaha her gun ne guzel ikiz kizlsrin olmus miss Allah acilarini gostermesin sana gerisi ez geç korkmadan başini de dik tut bir hata yapmissn olabilir gozunde perde inmis onun icin kendini de suclama ama devam edersen kaylanmaya ilerde geri donusu olmayacak bunun ve her gecirdigin gun icin daha da uzuleceksin. Buna izin verme! Hakkinda hayirlisi olsun canm
Ailenizin olduğu şehire gidemiyor musunuz? Boşanmanın beraberinde getireceği zorluklar bu deliyle yaşadıklarınızdan daha ağır olamaz.Millete aileme ne anlatırım diye düşünüyorum.rezil olmaktan korkuyorum.
Ailem uzakta.yabanci bir şehirde iki çocukla nasıl yaparim diye korkuyorum.suan doğru düzgün bir bakıcı bile bulamadik
Ben bizimkinin efendi efendi ayrilacagini da sanmiyorum.herseyi bekliyorum ondan her fenalığı.Bu tarz fantezi vs. türü şeylerin iki tarafın isteğiyle yaşanması gerekiyor ama o sizi resmen psikolojik olarak bunları yapmaya zorluyor…Boşanmasanız bile evleri ayırmayı deneyebilirsiniz bir arkadaşım ailesinden daha doğrusu babasının zorlu hastalığından dolayı boşanamıyor ama kocası başka ev tutup gitti o kızıyla birlikte eski evinde yaşıyor 1-2 kişiden başka kimse bilmiyor.
Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretlerAilenizin olduğu şehire gidemiyor musunuz? Boşanmanın beraberinde getireceği zorluklar bu deliyle yaşadıklarınızdan daha ağır olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?