Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Çok teşekkür ederim desteğiniz icin.ah neler neler denedim bir bilseniz.kavga ettim olmadi güzellikle konuştum olmadi.lanet olsun diyip onun isteklerini de yasattim artik icim almadigi halde.ama ne yapsam on yeterli olmuyor.rest de çektim defalarca boşanalım dedim olmadi en sonunda oda kabul etti biliyormusunuz.nedeni de sırf bu isteklerini onun istediği gibi yasatmiyorumdiye.

Zaten almaya basladim.ama ne derece bana yarari olur bilemiyorum.idoktor bile o tektarafli seni kullanıyor diyor.
Adama kalsan ona göre ben her şeyi abartıyorum.onun gibi erkeği herkes ister.parmagimda oynatabilirmisim onu istediklerini vererek.ben onu mutlu edersem oda düzelip beni mutlu edecekmiş vs... Ama nerdeyse 2 yıldır duzelemedi

Zaten hiç bir hayri yok sevgi yok saygı yok ne tür bir gelecek düşünüyorsun cocuklarin icin zaten maasinda var ne tür bir korkun varki

Bu tarz fantezi vs. türü şeylerin iki tarafın isteğiyle yaşanması gerekiyor ama o sizi resmen psikolojik olarak bunları yapmaya zorluyor…Boşanmasanız bile evleri ayırmayı deneyebilirsiniz bir arkadaşım ailesinden daha doğrusu babasının zorlu hastalığından dolayı boşanamıyor ama kocası başka ev tutup gitti o kızıyla birlikte eski evinde yaşıyor 1-2 kişiden başka kimse bilmiyor.

Yapacağınız şey belli ama siz pek istekli değilsiniz böyle bir adamdan boşanmaya böyle sapkın biri ile yasamakmi yoksa onsuz iki cocugunuzla huzurlu yasamakmi zor bunun kararını siz verebilirsiniz

Hiç birsey senden ve çocukların dan kiymetli degil surekli bu tur fantazi meraklisi biriyle iyi bir yuvada olmaz su an çocukların küçük büyüdüklerinde bu tür şeylere tanık olsalar nasıl etkilenirler bir düşün eşine şart kos bnce ya tedavi olsun yada terkederim de

O zaman senin yapacagini yapmişsin ellinden geleni daha fazla ezdirme kendini elalem ne diyecek de hic ama hic dusunme yabanci bi sehir olsun gerekirse ilerde ailenin oldugu yerde gecersin mutlaka bir caresi bulunur en onemlisi de senin maddi konsuunda ona muhtac degislin ayrica evet nafaka alirsin. Yapma daha fazla kendi i uzme uzmesine izin verme madem kabul etmis onun akli fikri baska yerde ailesinde degildir. Inanki cok daha mutlu olucaksin ara ara yanlizlik seni sarsabilir ama bu normal alisana kdr sonrasi sukredeceksin Allaha her gun ne guzel ikiz kizlsrin olmus miss Allah acilarini gostermesin sana gerisi ez geç korkmadan başini de dik tut bir hata yapmissn olabilir gozunde perde inmis onun icin kendini de suclama ama devam edersen kaylanmaya ilerde geri donusu olmayacak bunun ve her gecirdigin gun icin daha da uzuleceksin. Buna izin verme! Hakkinda hayirlisi olsun canm

Işte bunlari adama anlatamıyorum.kendi haksizligini iyice yüzünü vurursam beni intahar etmekle tehdit ediyor.saga sola not bıraktım.cenazeme gelme vs. Diyor.nerden baksan rezillik benim icin.halbuki onunla evli kalabilmek icin elimden gelen herşeyi yaptim fazlasıyla.icimde rahat vicdanım da allah biliyor.yani boşanmaya kalksam bir sürü cirkeflik yapacak bana. Yada ölümüyle cezalandiracak

Yapacağınız şey belli ama siz pek istekli değilsiniz böyle bir adamdan boşanmaya böyle sapkın biri ile yasamakmi yoksa onsuz iki cocugunuzla huzurlu yasamakmi zor bunun kararını siz verebilirsiniz
Aslında isteksizlik değil de.cesaretsizlik diyelim.bunu yapmam gerektiğini elbetteki biliyorum.ama insan her şeyi düşünüyor.ortada iki çocuk var sonucta

Bi arkadaşim vardi ben bosanicam demisti kayanansina gene bu şekilde ve başka sıkntilari vardi kaynanasi ne demis biliyomusunuz
Babasi de öyleyidi kizim yaşlaninca düzeliyolar
Yani 7 sinde neyse 77sinde de ayni tas ayni hamam
Bu tur sıkıntilari genelikle genetik de olabiliyor fakat bunlari farkinda varip once tabiki kendisi tedavi istemesi gerekiyor iyi insan olmasi için bence iyi bir ahlakla cok fazla bağli. Kendi rahatsizligi ailesine zarar verdifigini farkina varmiosa ve devam ediyorsa ustunde de seni sucluyorsa defolup gitsin laazim dil sana

Normalde yasal değil ama sizi tehdit ettiği için kendisine zarar verirse üzerinize kalmaması adına bu konuşmaları kaydedin derim. Evlatlarını kapıya çıkarmak için karşılık bekleyen bir adam baba sıfatında değildir zaten. Sizi eş olarak görmeyen bir adam ile bu hayatı zorlamayın çocuklarınızın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.. boşanmalısınız...

en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.
Krizi fırsata çeviremiyor musunuz? Kırbaçla, tokatla adamı yola getirin siz de. Kedi kız kostümünüzü giyip ikizleri dışarı çıkarmasını, gezdirmesini emredin. Seni burada bekliyorum, tam bir saatin var deyin agshajs ne saçma bir şey bu ya. Enişte biraz geri zekalı gibi geldi bana. Allah sabır versin size.

Allah razı olsun canim.tek pişman olmadigim şey benim kızlarım zaten.onlar armağan bana hayat yoldaşım onlar benim. Aslında sanirim ben boşanmaya kalksam cikacak olan yaygaradan korkuyorum.aileme, insanlara laf anlatmak.mahkeme süreci vs.butun bunları göZe alamadigim icin debelenip duruyorum.

Millete aileme ne anlatırım diye düşünüyorum.rezil olmaktan korkuyorum.

Ailem uzakta.yabanci bir şehirde iki çocukla nasıl yaparim diye korkuyorum.suan doğru düzgün bir bakıcı bile bulamadik
Ailenizin olduğu şehire gidemiyor musunuz? Boşanmanın beraberinde getireceği zorluklar bu deliyle yaşadıklarınızdan daha ağır olamaz.

Ben bizimkinin efendi efendi ayrilacagini da sanmiyorum.herseyi bekliyorum ondan her fenalığı.

Gitsin tedavi olsun bu ne böyle. Hem ayranı dökülmesin hem başka şeyler olmasın. Siz onu mutlu ederseniz yaparım diye şart koştuğu şeyleri yaparken siz mutlu olmuyorsunuz ama onun umrunda değil. İntihar tehdidi falan da hava cıva bence ona takılmayın yapacak insan dillendirmez. Öyle intihar tehdidiyle her istenilen yapılıyorsa siz de aynı şekilde karşılık verin madem bakalım takacak mi bir tarafına. Tedavi olmaya yanaşmazsa ayrılın. Bu kadar sene çok bile dayanmışsiniz 6 sene nedir allasen

Ailenizin olduğu şehire gidemiyor musunuz? Boşanmanın beraberinde getireceği zorluklar bu deliyle yaşadıklarınızdan daha ağır olamaz.
Malesef gidemiyorum.cakili kadroyum.geleli 1 sene oldu.fazla kimseyi tanımıyorum.yapimla da alakalı pek çevrem yok.ailem de gelemez yanıma isleri nedeniyle.anca kısa süreli ziyaretler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…