- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Bence sizinde piskolojik sorunlarınız var.Dul kalıp dışlanacağını düşünmek filan nasıl bir çevredesiniz anlamadım.Bilerek böyle adamdan çocuk yapmışsınız madem tedaviyi kabul etmeyeceğini düşünüyorsunuz o çocuklarınıza bu hayatı yaşatmaya hakkınız yok.İstemeden devamlı o tarz istekleri yerine getirmeniz sizde de ileride çok büyük sorunlara yol açar.Çocukları olan bir kadının önceliği çocuklarıdır ne kocası,ne çevre,ne aile!!Düşündüğüm o kadar nokta var ki. Aşırı kapalı yetiştiririm zihniyet olarak.ailem neder akrabalar vs. Insanlar o kadar kötü ki anlamıyorsunuz.is yerindekiler de öyle. Didik didik edecekler arkamdan konuşulacak.artik dul olduğum icin her hareketim farklı yorumlanacak.dislanacagim vs vs bir sürü sıkıntı yaşayacağım.bunlardan da çok korkuyorum.
Bu adamın düzeleceği yok biliyorum.zaten kendinde sorun da görmüyor.tedavi de kabul etmiyor.
Benim Yardım alıp başıma gelecekler icin kendimi hazırlamam lazım asıl.bu durumla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.kafa yapımı değiştirmem lazım biliyorum
Bende kelimeyi kopyalamıştım biraz konuya bakıp aratacaktım Google daFemdom ne yaa
Google da arattim bulamadım
Bende güvenlik nedeniyle, fendomun ne olduğu çıkmadıGoogle arama motoruna fendom yazdım ve görsellerde kadın, erkeğin cinsel organına topuklusuyla basıyordu. Bence siz de bunu yapın, al sana fendom diyin ceviz gibi kırın. Madem ona yok buna yok diyorsunuz, alın size çözüm
Her şey bir kenara dulluktan, dedikodulardan korkuyorsunuz ya böyle bir durumda, daha ne denilebilir ki.
O çözümleri nasip eden de Allah'tır. Farkındaysanız ben sadece "dua edin" demedim. "Çözüm yolunu hayırla gösterip uygulatmasını da Allah'tan isteyin" dedim...“Boşandığım kocam beni öldürecek” diye yardım çığlığı atıp sonunda tam da dediği gibi katledilen kadınların hiç dua etmediğini mi düşünüyorsunuz? Lütfen bu kadar somut problemlerin olduğu konularda işin içine dini sokmayın; burada çözüm ya medeni hukuk ya da tıp bilimi!
Yaşamadığınız bir durum icin atıp tutmak ne kolay değil mi? Dilerim kinadiginiz bu durumu yasamazsınız...Konu sahibi bile bile bu adamla evlendin hadi neyse, cahillik acemilik ettin diyelim ama tedaviyle zorla yıllarca uğraşarak bu adamdan 2 çocuk yapıp onları da bu hayata mahkûm etmen inanılır gibi değil. Şu anda gelişmiş bir ülkede yaşasak o çocuklar ikinize de bırakılmaz, elinizden alınırdı ama bence sen asla bosanmayacaksin ve o çocuklar elinizde heder olarak büyüyecek maalesef
Çok saolun.ben anlıyorum ne demek istediğinizi.allahtan hep hayırlısını istedim iyi veya kötü ne olur bilemiyorum. Allah yardımcım olsun...Ben kimseye "boşan", "boşanma" demeyi tercih etmiyorum. Anlatılanlara tek taraflı bakarak bunu söylemek büyük bir vebal almak bence. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki biz genelde isteklerimizi farkında olmadan hep insanlardan istiyoruz. (Siz böylesiniz demiyorum, benimki sadece hatırlatma) Oysa bütün istekleri gerçekleştirecek, yaratacak olan Allah'tır. Sürekli O'na içten dua edip " Rabbim hayırlı bir kapı aç bana, en hayırlı, kolay, sağlıklı çözüm neyse onu bana göster ve kolaylıkla uygulayabilmemi nasip et" desek inşaAllah çok şey değişecek. Ve kalpler Allah'ın elindedir. Birinin değişmesini isteyen o kişiden değil Allah'tan istese ve sadece sorumluluklarına odaklansa, -ben inanıyorum ve bunu kendi hayatımda da başkalarında da çok gözlemledim; karşıdaki kişi ya düzeliyor hem de hiç bir çaba harcamadan, ya da çıkıyor bir şekilde hayatınızdan.
Rabbim hayırlı olan neyse yapabilme gücü, feraseti versin size.
Düzeni sağlayan sizsiniz zaten. Alt tarafı bir tane çakır dikenini yolup atacaksınız. Sizin gibi kadınları hiçbir türlü anlayamam.Iyi kötü bir düzeni var insanin.birden bire öyle kolay olmuyor hayatını alt üst etmek.bende biliyorum bbboşanmam gerektiğini.adamin sağlıklı olmadığını. Ama beni ancak bu boşanma sürecini ve sonrasında olanlari yaşayanlar anlar.
Bir aile terapistine gitseniz belki yardımcı olabilir. En azından boşanmanız gerekiyorsa bile nunu terapist yardımıyla yapabilir ve üstesinden gelebilirsiniz.Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Boşanmak kötü birşey değil hatta çok bu tarz hayat yaşayanlar için çok güzel birşey.Bende boşanma süreci geçirdim ama sizi anlayamıyorumIyi kötü bir düzeni var insanin.birden bire öyle kolay olmuyor hayatını alt üst etmek.bende biliyorum bbboşanmam gerektiğini.adamin sağlıklı olmadığını. Ama beni ancak bu boşanma sürecini ve sonrasında olanlari yaşayanlar anlar.
Allah razı olsun. Anlamak istemeyenler lafı başka tarafa çekiyor ne yazık ki. Ben sadece sizin konunuzu okurken size iyi geleceğini hissettiğim ve doğru olduğuna inandığım cevabı yazdım. Sizin anlamanız yeter. :) Allah hayırlı bir çözümle hayırlı kapılar açsın size inşaAllah.Çok saolun.ben anlıyorum ne demek istediğinizi.allahtan hep hayırlısını istedim iyi veya kötü ne olur bilemiyorum. Allah yardımcım olsun...
İkiz 2 yaşında çocuklarla bir başına o kadar kolay omuyor o dediğiniz, bir çocuk bile çok zorken iki tane iki yaşında çocukla bir başına sokağa bile zor adım atılır. Kadın zaten çaresiz ve bir yol bulmak umuduyla gelmiş ve çekincelerinden bahsetmiş hatta etrafındaki insanların geçmişi için yapacağı suçlamalardan çekindiğinden bahsetmiş çaresizliğini paylaşmış ve o kadar haklı ki. Eğer bu kadın bu gün bunları kafasına takıyorsa bunun suçluluları bizleriz daha şurda bile çocuk sahibi olmak için tedavi oldu diye yerden yere çalınmış bunun gerçek hayattaki karşılığını düşünemiyorum bile. Biraz daha empatiyle yapılacak olan yorum eminim ona daha faydalı olacaktır.Düzeni sağlayan sizsiniz zaten. Alt tarafı bir tane çakır dikenini yolup atacaksınız. Sizin gibi kadınları hiçbir türlü anlayamam.
Kadıncağız kendine haksızlık yapıyor gerisi bosKonu sahibinin eski konularına göz attığımda bu adamdan çocuk sahibi olmak için resmen kendini parçaladığını görmesem sizin mesajınızı aşırı bulabilir "kadıncağıza haksızlık yapıyorsunuz " derdim.
Herkes empati yapıyor. Bir çocuğumuz çocuk sahibiyiz boşandık hayat kurduk. Saçma sapan bir adamdan çocuk sahibi olmak en başta çocuğa haksızlık!İkiz 2 yaşında çocuklarla bir başına o kadar kolay omuyor o dediğiniz, bir çocuk bile çok zorken iki tane iki yaşında çocukla bir başına sokağa bile zor adım atılır. Kadın zaten çaresiz ve bir yol bulmak umuduyla gelmiş ve çekincelerinden bahsetmiş hatta etrafındaki insanların geçmişi için yapacağı suçlamalardan çekindiğinden bahsetmiş çaresizliğini paylaşmış ve o kadar haklı ki. Eğer bu kadın bu gün bunları kafasına takıyorsa bunun suçluluları bizleriz daha şurda bile çocuk sahibi olmak için tedavi oldu diye yerden yere çalınmış bunun gerçek hayattaki karşılığını düşünemiyorum bile. Biraz daha empatiyle yapılacak olan yorum eminim ona daha faydalı olacaktır.
Siz yapın empati ile yorum, elinizden almıyoruz. Bana koca paragraf döşeyene kadar benden daha çok mesaj yazın, madem empati yapıyorsunuz.İkiz 2 yaşında çocuklarla bir başına o kadar kolay omuyor o dediğiniz, bir çocuk bile çok zorken iki tane iki yaşında çocukla bir başına sokağa bile zor adım atılır. Kadın zaten çaresiz ve bir yol bulmak umuduyla gelmiş ve çekincelerinden bahsetmiş hatta etrafındaki insanların geçmişi için yapacağı suçlamalardan çekindiğinden bahsetmiş çaresizliğini paylaşmış ve o kadar haklı ki. Eğer bu kadın bu gün bunları kafasına takıyorsa bunun suçluluları bizleriz daha şurda bile çocuk sahibi olmak için tedavi oldu diye yerden yere çalınmış bunun gerçek hayattaki karşılığını düşünemiyorum bile. Biraz daha empatiyle yapılacak olan yorum eminim ona daha faydalı olacaktır.
PLCanım zaten adam yok gibi bir şey. Pek faydası yokmuş. Kendi yolunu çizmen daha mantıklı geldi bana böyle bi ortamda o çocuklara da yazık. Parasal kaygım da yok diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?