Bana yardim edin..artik katlanamiyorum..

Bence sizinde piskolojik sorunlarınız var.Dul kalıp dışlanacağını düşünmek filan nasıl bir çevredesiniz anlamadım.Bilerek böyle adamdan çocuk yapmışsınız madem tedaviyi kabul etmeyeceğini düşünüyorsunuz o çocuklarınıza bu hayatı yaşatmaya hakkınız yok.İstemeden devamlı o tarz istekleri yerine getirmeniz sizde de ileride çok büyük sorunlara yol açar.Çocukları olan bir kadının önceliği çocuklarıdır ne kocası,ne çevre,ne aile!!

Google arama motoruna fendom yazdım ve görsellerde kadın, erkeğin cinsel organına topuklusuyla basıyordu. Bence siz de bunu yapın, al sana fendom diyin ceviz gibi kırın. Madem ona yok buna yok diyorsunuz, alın size çözüm

Her şey bir kenara dulluktan, dedikodulardan korkuyorsunuz ya böyle bir durumda, daha ne denilebilir ki.

Bende güvenlik nedeniyle, fendomun ne olduğu çıkmadı

Fantazi sinin tam olarak ne oldugunu ben anlamadım nasıl bişey yani biri beni aydınlatabilir mi. Sahip köle nasıl bişey o

O çözümleri nasip eden de Allah'tır. Farkındaysanız ben sadece "dua edin" demedim. "Çözüm yolunu hayırla gösterip uygulatmasını da Allah'tan isteyin" dedim...

Yaşamadığınız bir durum icin atıp tutmak ne kolay değil mi? Dilerim kinadiginiz bu durumu yasamazsınız...

Iyi kötü bir düzeni var insanin.birden bire öyle kolay olmuyor hayatını alt üst etmek.bende biliyorum bbboşanmam gerektiğini.adamin sağlıklı olmadığını. Ama beni ancak bu boşanma sürecini ve sonrasında olanlari yaşayanlar anlar.

Çok saolun.ben anlıyorum ne demek istediğinizi.allahtan hep hayırlısını istedim iyi veya kötü ne olur bilemiyorum. Allah yardımcım olsun...

Düzeni sağlayan sizsiniz zaten. Alt tarafı bir tane çakır dikenini yolup atacaksınız. Sizin gibi kadınları hiçbir türlü anlayamam.

Bir aile terapistine gitseniz belki yardımcı olabilir. En azından boşanmanız gerekiyorsa bile nunu terapist yardımıyla yapabilir ve üstesinden gelebilirsiniz.

Boşanmak kötü birşey değil hatta çok bu tarz hayat yaşayanlar için çok güzel birşey.Bende boşanma süreci geçirdim ama sizi anlayamıyorum

Çok saolun.ben anlıyorum ne demek istediğinizi.allahtan hep hayırlısını istedim iyi veya kötü ne olur bilemiyorum. Allah yardımcım olsun...
Allah razı olsun. Anlamak istemeyenler lafı başka tarafa çekiyor ne yazık ki. Ben sadece sizin konunuzu okurken size iyi geleceğini hissettiğim ve doğru olduğuna inandığım cevabı yazdım. Sizin anlamanız yeter. :) Allah hayırlı bir çözümle hayırlı kapılar açsın size inşaAllah.

Düzeni sağlayan sizsiniz zaten. Alt tarafı bir tane çakır dikenini yolup atacaksınız. Sizin gibi kadınları hiçbir türlü anlayamam.
İkiz 2 yaşında çocuklarla bir başına o kadar kolay omuyor o dediğiniz, bir çocuk bile çok zorken iki tane iki yaşında çocukla bir başına sokağa bile zor adım atılır. Kadın zaten çaresiz ve bir yol bulmak umuduyla gelmiş ve çekincelerinden bahsetmiş hatta etrafındaki insanların geçmişi için yapacağı suçlamalardan çekindiğinden bahsetmiş çaresizliğini paylaşmış ve o kadar haklı ki. Eğer bu kadın bu gün bunları kafasına takıyorsa bunun suçluluları bizleriz daha şurda bile çocuk sahibi olmak için tedavi oldu diye yerden yere çalınmış bunun gerçek hayattaki karşılığını düşünemiyorum bile. Biraz daha empatiyle yapılacak olan yorum eminim ona daha faydalı olacaktır.

Kadıncağız kendine haksızlık yapıyor gerisi bos

Herkes empati yapıyor. Bir çocuğumuz çocuk sahibiyiz boşandık hayat kurduk. Saçma sapan bir adamdan çocuk sahibi olmak en başta çocuğa haksızlık!

Siz yapın empati ile yorum, elinizden almıyoruz. Bana koca paragraf döşeyene kadar benden daha çok mesaj yazın, madem empati yapıyorsunuz.

Al işte bu sitenin kitlesi derken bundan bahsediyordum. Baştan beri yoğun fantezileri olduğunu bildiği bir adamdan, hayatı bu fanteziler olan bir sapıktan bile bile bir de çocuk sahibi olmuş hemi de ikiz :) Karakterlerini bile bile sırf anne olmak için çocuk yapıyorsunuz ya onlardan, damızlık olarak kullanıyorsunuz ya o adamları, size ne yapsalar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…