- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 27.581
- 798
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Zaten hepsi var twitterden başka yerlerden bu işleri takip ediyor ve bunları gerçek sanıyor.yasatmami bekliyor.zaten çok takıldığı icin işin cılkı çıktı malesef.normal görüyor.ne varki yasatsan diyor.bu sefer iyi kötü yaşatıyorsun.yine yetmiyor daha fazlasını istiyor.ustune de zevk almamı istememibekliyir
Basta bende öyle sandım.evlilik içinde olabilir.kucuk değişiklikler diye düşündüm.ama son 2 yıldır nerdeyse boku çıktı.bu isten başka bisey düşünmez oldu.Bence bu fantezi olaylarının dereceleri var ya. Cinsellik yaşarken karşıdakine psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayacak şekilde olanları ufak oyun, heyecandır gibi düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla sizin eşiniz bunu günlük hayatına da yansıtarak uç boyutlarda yaşıyor. Muhtemelen de mazoşist. Böyle bir ilişkide mutlu kalabilmeniz için sizin de aynı şeylerden hoşlanmanız hatta belki de bir derece sadist eğilimli olmanız lazım. Tek çare psikoterapi gibi duruyor ama adam kabul eder mi bilmiyorum.
Kabul etmiyorsa da ben bu bekar halimle boşanmak dışında bir çözüm göremedim. Hem siz istemiyorsunuz ki bence haklısınız, hem çocuklarınız şimdi anlamıyor ama eşinizin istekleri yatak odasında kalmadığı için büyüdüklerinde muhakkak bir şeyleri fark edecekler.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kendisi polis.silâhlayatıp kalkıyor inanirmisiniz bana göz dağı vermek icin.ailevi sorunları da var hiç biriyle görüşmüyor.birde ben bu boşanma işine kalkarsam neler olur bilemiyorum.inanin daha bahsetmedigim o kadar sorun var ki neresinden tutsam elimde kalıyor.Ay merak etme, öldürmez kendini ya öfff. Canı ne tatlıdır onun şimdi. Şu numarayı daha fazla yemeyin artık, şiştim.
Zaten ben cinselliği sevgiyi aşkı vs geçtim çoktan.bari diyorum günlük hayatımıza bakalim.cocuklara eve falan yardımcı olsun.ama işte canı isterse. Beni bunlarla cezalandırıyor.en azından çocuklar i kreş yaşına getirene kadar sabredeyim diyorum ama zor isteRuh hastası demek ki. İnsanin gündelik hayatini zedeleyecek,aksatacak her türlü şey evliliğin altına dinamit döşüyor. Böyle adamla 'sadece' cinsel hayat yaşamanız imkansız zaten. Adam,evlenmiş mı köle pazarından köle mi almış belli değil. Bosanin
Merak etmeyin, canı kıymetli bunların. Öldürmez kendini. Ama sizi öldürür. Çünkü siz kıymetsizsiniz onun için. Kurtarın kendinizi.Kendisi polis.silâhlayatıp kalkıyor inanirmisiniz bana göz dağı vermek icin.ailevi sorunları da var hiç biriyle görüşmüyor.birde ben bu boşanma işine kalkarsam neler olur bilemiyorum.inanin daha bahsetmedigim o kadar sorun var ki neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ekonomik kaygım olmasın bu hasta adamı bir dk cekmem.meslek var .iki çocuğuma gül gibi bakarım böyle hasta ruhlu insanlarla o pırlanta çocukları büyütmek bunu düşünün ne kadar manasız.sizi hep çıkarı için istiyor.duygusal saygisal bağ yokki niye bu adamı cekesiniz.Herkese iyi geceler.nerden nasıl başlasam bilemiyorum.defalarca buraya yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim.alacagim cvplari da az cok tahmin ediyorum. Ama çok büyük bir çıkmazdayım ve kimseyle konuşamıyorum.
8 yıllık evliliğim var.severek evlendik.esim psikolojik rahatsızlıkları olan bir insandı.aslinda onu çok tanımadan evlendim göremedim yada aşktan gözü kör olmak derler ya farkedemedim.degistiririm sandım.olmadi neyse bunları bir şekilde idare ettim bunca sene.
Birde fantazileri vardı.hala var yoğun bir şekilde.artik günlük hayatimizi da etkileyecek şekilde. Ve tabi ben bunu da bile bile evlendim. Anlayis gösterdim yardımcı olmaya çalıştım.sahibe köle...femdom...köle efendi gibi zirvaliklar.. başlarda çok yoğun istekler değildi.ona bu anlamda 1 saat ayirsammesela yetiyordu.artik şimdi hep istiyor.defalarca yasatmama rağmen daha fazlasını istiyor.begenmiyor yaptıklarımı.bunlarla kafayı bozdu.
Daha da kötüsü artik bir es bi koca olduğunu unuttu.aramizdaki cinsellik bitti.beni duygusal anlamda istediğini arzuladığını sanmıyorum.zaten böyle bir yaklaşımı da yok.ben yaklaşırsam ayda yılda bir o şekilde .oda zaten çoğunlukla hüsranla bitiyor benim icin.onu zorlandığım icin kendimi kötü hissediyorum.
Yaşım 33.cinsellik olmadan bu şekilde ne kadar sürdürebilirim bilmiyorum.
Ikiz kızlarımız var 20 aylıklar.onlarin hatrına surdurmak istiyorum bu evliliği ama çok mutsuzum.cinsellik olmasın bosver diyorum.gunluk hayatta da geçimsiz gıcık bir insan.en basitinden kizlari yanlız çıkaramadığım icin dışarı birlikte cikartalim diyorum.hayir diyor.ben ona fantazilerini yasatmadigim icin çıkmıyor mesela.bunun gibi bir sürü şeye yasatirsan yaparim gibi.şart koşuyor.yardimci olmuyor.cocuklarla ilgilenmiyor vs.
Bana gelince bir kamu kurumunda çalışıyorum.ekonomik kaygım pek yok ama boşanmaktan çok korkuyorum.yanliz yabancı bir şehirde iki çocukla cesaret edemiyorum.kendim yapı olarak sessiz sakin bir insanım.çekingen bir yapım var.tek basima.iki çocukla nasıl ayakta kalırım bilmiyorum.bosanmam gerektiğini biliyorum ama cesaretim yok.ayrica toplum baskısından da çok cekiniyorum.bosanma surecinden de korkuyorum.napicam biliyorum.
cocuklar doğduğundan beri huzursusuz.defalarca denedim.onada yardımcı olmaya çalıştım ama olmuyor.
lütfen dertlesmeye çok ihtiyacım var beni anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Eşin asla ve asla düzelmez bu durumu tedavi edilecek bir durum olarak da görmez. Gittikçe de artacak istek fantezileri.Kendisi polis.silâhlayatıp kalkıyor inanirmisiniz bana göz dağı vermek icin.ailevi sorunları da var hiç biriyle görüşmüyor.birde ben bu boşanma işine kalkarsam neler olur bilemiyorum.inanin daha bahsetmedigim o kadar sorun var ki neresinden tutsam elimde kalıyor.
Evet haklisiniz.buyuk hata etmişim.ama bunların bu güne çaresi yok.bu adam değmedi çektiğim onca zahmete.Konu sahibinin eski konularına göz attığımda bu adamdan çocuk sahibi olmak için resmen kendini parçaladığını görmesem sizin mesajınızı aşırı bulabilir "kadıncağıza haksızlık yapıyorsunuz " derdim.
Kıymetli olduğu için değil inanın.sevgi mevgi kalmadı zaten.anlamadiginiz şey yardıma ihtiyacım var.ikiz çocuk gecistiriyorum.tam gün çalışıyorum.arac kullanmayı bilmiyorum.yasadigim şehirde tekim kimsem yok.yapabilirmiyim korkularım var sadecePolis olması çok çok iyi düşününce. İşi tehlikeye girmesin diye nefes alamaz yanınızda, bırak şiddet uygulamak. İyi bi korkutursanız malı mülkü koyup kaçar. Ama kime anlatıyorum. Adamı baba yapana kadar tabanınız çatlamış. Ölse de bırakmazsınız bu kıymetliyi.
Benim de ailem bu kadarını bilse yardımcı olur elbet ama duymadigim laf kalmaz.neden bile bile evlendin neden surdurdun. Neden çocuk yaptin bir sürü laf duyarım.tabi haklilarda.ama işte oldu.baslarda ıssız gucsuzdum.yeni atamam oldu 1 senedir isim var.zaten biraz da o cesaret veriyor.Size saygı duyuyorum ama bir anne olarak o çocukları bu adamla babasıymış filan önemsemem aynı evde büyütmem çünkü burada yatan sebep fantezi filan değil , fantezi ayda yılda bir olacak birseydir hadi tadında bırakılması gereken ama böyle bir adam bu kadar sapkınken ne kızımı ne de oğlumu onunla büyütmem,çocuklar herşeye şahit olabilir bilginizde olsun . 2.konu bosanmama konunuz ,kendi ayakları üzerinde durabilen ister okumuş ister okumamış ama maddi olanaklarını sağlayan herkes neden çekinir boşanmaktan bunu da anlamış değilim ? 2.5senelik evliyim ,8 senelik beraberliğim var eşimle ,annem okumuş bir kadın değil ama kendi cocuklarini kendi buyutmus bir kadın çok genç yaşta babamı kaybettik vs ama dünyaya yere sağlam basan bir kadın ,eşimle evlendim daha 1 sene olmadan bir sürü kendi ailesinin baskıcı zorba yapisindan ötürü sorunlar yaşadık kaldı ki çok severek evlendim ,benim gücüm yoktu o zamanlar psikolojik olarak zayıfmışım ama annem her seferinden bana bosanmam için resmen yalvardı ,ne elalemi düşündü ne kimseyi aylarca yalvardı yakardı boşan gelip alayım bak herşey daha güzel olacak vs diye. Ben bir şans verdim evliliğim yeni diye eşimle güzelce konuştum ve çok Şükür düzeldi o olaylardan sonra çünkü annemin gerçekten beni ona yar etmeyeceginin farkında ayrilacagimizi anlamıştı . Ha ne var şuan evet şans verdigime pişman değilim ama şuan aynı durumu yaşasam kaldı ki hamileyim ,o zaman yeni evli idim doğrudan bosanirim. Çünkü hiç kimse bu kadar geniş olanaklara sahip olmamalı,defaten şans verilip boşa zamanla ugrasilip hem kendini hemde cocugunu uçuruma iğrenç bir psikolojiyle buyutmemeli . Siz yıllarca bu adamın bu tarz sacmaliklarini yasamissiniz ,elinizde maddi gücünüz de var neyi bekliyorsunuz Allah aşkına ? Beni düşünmeyen aileyi ne aile sayarım ne bişey ? Burada bu konulara denk gelince anneme binlerce kere hayranlığım artıyor . Yapmayın çocuklarınızı karanlığa atmayın
Sabretmeyin. Mesleğiniz varmış,biraz cesaretli olun ya. Bu kadar korkulacak birşey yok. Korkmaniz gerekeni ruh hastası olsun,boşanmak degilZaten ben cinselliği sevgiyi aşkı vs geçtim çoktan.bari diyorum günlük hayatımıza bakalim.cocuklara eve falan yardımcı olsun.ama işte canı isterse. Beni bunlarla cezalandırıyor.en azından çocuklar i kreş yaşına getirene kadar sabredeyim diyorum ama zor iste
Başkalarının lafını dert etmeyin , senin gözün kördü o zamanlar diyebilirler , ne kadar saçma insanlar benim evladım bir adamın iğrenç sapkın zorbaliklarini çekecek bende vay niye yaptın diyecem,olan olmuş artık ona el uzatıp destek vermek varken ,burada çaresiz kaldığınızı bize anlattığınız gibi ailenize anlatın lütfen .Aileniz garip . insan ilk başlarda gözü yaşının küçüklüğü ve hayat tecrübesinden ötürü gormeyebilir vs . Yani bunları kaale almayın . İşler çocuklara yansır ise bu durumla nasıl başa çıkacaksınız ? Bunu tasiyabilecek misiniz ? Diyelim ki bir şekilde tanık oldular hatirladilar ,demeyin küçükler hatirlamazlar ben 1.5 yasimdaki travmatik ve güzel olan şeyleri hatırlıyorum mesela . Eşinizle boşanmaya evet cesaret edemiyorsunuz ama tedavi uzak kalmamalı ,tedavi olması şart .Benim de ailem bu kadarını bilse yardımcı olur elbet ama duymadigim laf kalmaz.neden bile bile evlendin neden surdurdun. Neden çocuk yaptin bir sürü laf duyarım.tabi haklilarda.ama işte oldu.baslarda ıssız gucsuzdum.yeni atamam oldu 1 senedir isim var.zaten biraz da o cesaret veriyor.
Bahaneleriniz her zaman olacak. Adamı bile bile çocuk yapmışsınız zor bela, çocuksuz tertemiz boşanmamak için bile bahaneleriniz olmuş belli. Siz boşanmazsınız. Her imkanı kamyonla kapınıza da dayasalar boşanmazsınız.Kıymetli olduğu için değil inanın.sevgi mevgi kalmadı zaten.anlamadiginiz şey yardıma ihtiyacım var.ikiz çocuk gecistiriyorum.tam gün çalışıyorum.arac kullanmayı bilmiyorum.yasadigim şehirde tekim kimsem yok.yapabilirmiyim korkularım var sadece
AbooooKrizi fırsata çeviremiyor musunuz? Kırbaçla, tokatla adamı yola getirin siz de. Kedi kız kostümünüzü giyip ikizleri dışarı çıkarmasını, gezdirmesini emredin. Seni burada bekliyorum, tam bir saatin var deyin agshajs ne saçma bir şey bu ya. Enişte biraz geri zekalı gibi geldi bana. Allah sabır versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?