- 9 Temmuz 2014
- 66
- 53
- 18
- Konu Sahibi gunesinkizi23
amin bacım hepsi için genel geçer temennimiz :)ALLAHINDAN BULSUN.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin bacım hepsi için genel geçer temennimiz :)ALLAHINDAN BULSUN.
bu lafın aynısını teyzemde demişti ama ben dinlemedimmmmmsana kilo ver diyen adamdan ne bekliyorsunki?
HAKLISINIZ KAFAMI DUVARLARA VURMAMAK İÇİN ZOR TUTUYORUM. KALDIKİ BU KİŞİ NAMAZINDA NİYAZINDA ALLAH YOLUNDA BİRİYDİ... BİLMİYORUM...
İMANINI YARGILAYAMAM AMA SUÇ BENİMDİ HEMEN GÜVENDİM..
doğruuuuHoşlanmamış sizden. Bunu arkadaşınızı sorduğunda anlamış olmanız gerekirdi.
çok güzel yorumladın valla...canım hele namaz kılıyor kılmıyor bu hiç kriter olmasın henüz yeni tanışmışken..
söz nişan evlilik de olabiliyor bazen kafalar duvara vuruluyor ardından..
bu kadar yıpratma kendini.. görüştün olmadı bitti gitti.. daa kötüsüne de denk gelebilirdin.
gelecek için ders olur sana..
seni kimsenin bile isteye kırmasına izin verme..
acele etme..
çok sevdiğim bi laf var ağızdan eksik etmemeli
"ne münasebet" :) çok kişiyi durdurur daha yolun başında..
neyseki bu adam sayesinde kilo vermişsin sana kazandırdığı şey bu olmuş hoş kendin için verseydin daha güzel olurdu bende kiloluyum ama bi erkek için asla kilo vermem boşver ben de çok hata yaptım tek derdin insanları yanlış tanımak olsunbu lafın aynısını teyzemde demişti ama ben dinlemedimmmmm((((((
bu zaten hayatıma kazınan ve asla unutulmayacak kazıktı:neyseki bu adam sayesinde kilo vermişsin sana kazandırdığı şey bu olmuş hoş kendin için verseydin daha güzel olurdu bende kiloluyum ama bi erkek için asla kilo vermem boşver ben de çok hata yaptım tek derdin insanları yanlış tanımak olsun
bu mu kazık ohooo sen kazık görmemişsin ben kazığın alasını yedim son yediğin kazığın bu kazık olması dileğiyle....her zaman şükret...bu zaten hayatımça kazınan ve asla unutulmayacak kazıktı:
tamam sağolun..bu mu kazık ohooo sen kazık görmemişsin ben kazığın alasını yedim son yediğin kazığın bu kazık olması dileğiyle....her zaman şükret...
yok ya.. benim derdim onu düşünmek değil zaten... kandırılmak oyalanmak, bekletilmek, ezilmek.. hakkıma girdi HAK hesabını sorsun. ben başka birsey istemiyorum..bu cocuktan bi cacık olmaz. gelecege bak. dsunme onu
asla bir başkası için üzülmeyecegimi anladım. teşekkürlerüzülmeyin ama adam resmen istemediğini söylemiş işte daha ne üstüne düşüyorsun ki,boşver gitsin biryerleri kalkmış hödüğün![]()
Aynen öyle.. teşekkürler..Beş para etmez birisi salla gitsin , otur şükret başlamadığına
tecrübe böyle birşey işteasla bir başkası için üzülmeyecegimi anladım. teşekkürler
anneme değil, teyzeme anlattım. evet uyardılar, kilona falan takan birinden hayır gelmez falan dediler ama DİNLEMEDİM. maalesef...annenie ailenize anlatmissiniz
size demediler mi kizim saglikli iliskiler kur diye