• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin bu konu çok kafamı karıştırıyor:(

cok zoruna gidiyo insanin biliyorum. Allah hepsinin bin türlü cezasini versin
Ya onlar mutlu olamaz ben sana diyim. Allahından bulsun vicdanları en büyük azabları olsun. çünkü Allah şahid. bakın Allahı şahid ediyorum. ben onu dürüstce onurumla serefimle yalansız bekledim .. haketmedim asla

asla bir başkası için üzülmeyecegimi anladım. teşekkürler

Seni olduğun gibi sevecek birinin acısına da mı üzülmeyeceksin gelecekte?

Olayı düşünüp ders çıkar bir daha yaptığın hataları tekrarlamamaya çalış yeter :) İşte bunlar hep tecrübe.
Sadece konudaki şahsiyeti suçlayıp kendini rahatlatmakla kalma, insanların dürüst olmadığını gördün en basitinden ama sen de bir başkası için yaptığın şeyin her zaman mutluluk getirmediğini anladın. Kilo verirken bir başkası bunu söylese inanmazdın :)

Seni olduğun gibi sevecek birinin acısına da mı üzülmeyeceksin gelecekte?

Olayı düşünüp ders çıkar bir daha yaptığın hataları tekrarlamamaya çalış yeter :) İşte bunlar hep tecrübe.
Sadece konudaki şahsiyeti suçlayıp kendini rahatlatmakla kalma, insanların dürüst olmadığını gördün en basitinden ama sen de bir başkası için yaptığın şeyin her zaman mutluluk getirmediğini anladın. Kilo verirken bir başkası bunu söylese inanmazdın :)
aynen öyle:))

Bu cocumtan adam olmaz.o gitsin elektrik aldigi biriyle oluo bir santral kursun.allahmya elektrimmis.bildigin dalga geciyi bu canm senle.salla gitsin bu cocugu.seni sen oldugun icin seven birini elbet bulursun.ne o kasin egri yok kilon fazla yok basenlisin.hem erkekler sever basenli kadinlari

Tas gibi olmussun iste, zaten vermen gereken kilolarmis onlar, bosver iyi yonunden bak :KK48: Bu tipler icin uzulmeye bile degmez, hak etmedim vs diye de bunaltma kendini. :KK14:

Arkadaşınla konuşmayı denemiş, olmayınca senle konuşmayı denemiş. seni de zaten cepte görmüş çünkü hoşlandığını belli etmişsin. E ilk önce arkadaşına sonra sana bakan adamla konuşulur mu güzelim? Zaten canı sıkılmış öylece oyalanmış, bi değişiklik olsun diye. Uzun konunu okudum yani maalesef böyle düşünüyorum.

Seni istemeyeni sen hiç istemiceksin:KK66:
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Hem bnce bu işin sonunun hayırlı olmayacağı senin arkadaşına asılıp ondan yüz bulamayınca kısa bir süre sonra sana yeşil ışık yakmasından belli...
Bence bir daha ne ara ne sor yine irtibata geçersede hiç muhatap olma

Merhaba ablalar, kardeşlerim..
yaşım 21 biliyorum bazılarınıza ters gelecek ama 2013 sonu internetten 27 yaşında biriyle tanıştım. Kültürlerimiz fikirlerimiz uyuyordu kendisi yurt dışındaydı okuyordu bense Türkiyede. bi kaç ay konuştuktan sonra benim ondan hoşlandığımı anladı ve yüzüme söyledi emin olmadığım için inkar ettim ama kabul ettim bir süre sonra. Bu kişi benim facebook hesabımda ilkokul arkadaşımı görmüş kapalı oldugu için çok beğenmiş. kız gerçekten güzel bir kız. Bana sordu ve onunla konuşmak istedigini söyledi ama benim ondan hoşlandıgımı bildigi için bana sordu "ayıp olurmu olmazmı" göz yumdum.. konus dedim. daha sonra kızı eklemiş konusmuslar kız buna yüz vermemiş ben facebook hesabımı kapatınca bana yazdı. kızla yaşadıklarını anlattı. ve bi kaç hafta sonra bana senden hoşlanıyorum dedi, tangodan görüştük beni çok begendigini söyledi. fakat ben kiloluydum biraz kilo vermemi istedi. aramız tam bir sevgili gibi olmuştu hergün konuşuyoruz ediyoruz. bana seviyorumlar aşık oldumlar şiirler yazdı hergün telefonda konustuk saatlerce, aileme anlattım, ablam seni soruyor, resimlerini annemlere gösterdim begendiler falan filan dedi.. bu kişi kilolu sevmiyordu onun için 65 kilodan 53 kiloya düştüm boyum 160. basenlerin var diyordu her fotograf yolladıgımda. bende dayanamadım tersledim. ben böyleyim begeniyorsan böyle begen dahada kilo vermeyi düsünmüyorum dedim. çünkü o ara gerçekten psikolojim bozulmuştu kendimi aşırı kilolu hissediyordum.. tabiki bu kişi bunları duyunca kızdı.. bir kaç defada terslediğim oldu gereksiz şeyler inanın. ben anlaşamıyoruz sorun tamamen benden dedim. en son bana dediki sen iyi bir kızsın güzelsinde ama davranışların beni rahatsız ediyor çok hızlı ilerledik en iyisi biz ben Turkiyeye gelince görüselim kararımızı verelim ben senin iyi biri oldugunu biliyorum dedi. o günden sonra ne dogru düzgün aradı ne de mesaj attı. yoğunum diyip durdu. bende seviyor sanıyodum üstüne gitmiyordum.. aylar geçti. gelmesine yakın bana gelecegim şu kadar gün sonra falan dedi. gelmeden en son görüsmemizde sordum hangi gün geleceksin diye dedişm ya eylülün ilk haftası dedi, ama hangi gün dedim, çarşamba cuma günü buluşalım fazla faktim yok eğer gelmiyeceksen arkadaşlarımla da buluşacagım dedi şüphelendim ama evham yapıyorum dedim sustum.. aradan bir hafta geçti nebir mesaj ne bir arama, bende sormadım. geldigi gün de mesaj atmadı. perşembe gnü mesaj attım. aradı bulusacakmıyız dedi evet dedim.. tamam o zaman altıda orda ol dedi. cuma günü hiç mesaj atmadı. ama öyle mutluydumki insan sevdigini görecek nasıl mutlu olmasın.. süslendim giyindim saat 17:30da mesaj attım çıkıyorum diye. aradı fırcalarmış gibi ben sana demedimmi altıda orda ol, yetişebilecekmisin gibisinden söylendi.. bende yetisirim dedim.. yetistimde ondan yarım saat önce orda olmuştum. kendisi trafikte kalmış. ben saf gibi tamam sorundegil falan.. neyse kafede bekledim kendisi geldi göz göze bes saniye baktık ve gülümsedi. naber nasılsın geç kaldım kusura bakma dedi. iyidir falan.. bu kişi konusurken hep etrafına bakarak konusuyodu. ben bisey hissetmedim ama iyi çocuck dedim sadece ona baktım durdum hoslanmaya calıstım.. neyse geldi benim eski yaptıgım hataları, onu terslemelerimi yüzüme vurdu. resimlerdeki gibi degilsin cok degisiksin yanlıs anlama güzelsin dedi bende evet dedim sonra döndü bi kaç resimne benziyosun dedi. bi ara ben ona bakmadıgımda neden gözlerini büyütüyosun benimi döveceksin dedi. gülümsedi falan ara ara göz göze geldigimizde gülümsedigini de gördüm. ee konusalım biz buraya bir karar vermeye geldik dedi. sonra kalkalımmı eve geç gitmeni istemiyorum biz bu kararı yarın verelim dedi. sonra cıktık beni belli bir yere kadar bıraktı kendisi , eve gidince haber ver falanda demedi. tabikide anladım huzursuzlandım. tabiki ertesi gün oldu, aradı sen iyi bir kızsın yanlıs anlama güzelsin edepli agırbaslısın dedi. ama uyum elektrik dedi... bence biz görüsmeyelim dedi. üzülme bak dedi. hakkını helal et dedi arkadas kalmayı isterim ama sen eger bana karsı birseyler hissediyorsan üzülürsn dedi.

(sizce bu kişi gerçekten elektrik alamamıs mıdır.
(begenmemiş olabilir kabul ediyorum ama.. seviyorum aşık oldum demişti bunlar yalanmıdır.
kafam çok karışık, lütfen düşündüğünüzü yazın..
allah askına bırak internetten olmuş...üstüne zaten kendını belli etmiş..anlamıyorum ortalık adam kaynıyo...yada nedir bu acele ..seni üzmemek için kendımı frenleyerek yazıyorum ama hala elektrik almamıs mıdır diyosun bence bu senın hatan ve bırdaha yapmamak üzere konuyu kapa..neden kendını kucultuyosun ki kime neye göre güzelsin anlamıorum ..

Hala soruyorsun seviyor muydu aşık mıydı ya pes gerçekten:KK57:
sana zerre değer vermediği çok açık değil mi zaten sen kendine değer vermiyorsun birkere
senin ondan hoşlandığını bile bile başka kıza yazıp yüz bulamayınca sana dönen seni olduğun gibi kabullenmeyip
özgüvenini kaybettiren bir adam seni nasıl sevebilir

Seni istemeyeni sen hiç istemiceksin:KK66:
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Hem bnce bu işin sonunun hayırlı olmayacağı senin arkadaşına asılıp ondan yüz bulamayınca kısa bir süre sonra sana yeşil ışık yakmasından belli...
Bence bir daha ne ara ne sor yine irtibata geçersede hiç muhatap olma
salaktım salak

Hala soruyorsun seviyor muydu aşık mıydı ya pes gerçekten:KK57:
sana zerre değer vermediği çok açık değil mi zaten sen kendine değer vermiyorsun birkere
senin ondan hoşlandığını bile bile başka kıza yazıp yüz bulamayınca sana dönen seni olduğun gibi kabullenmeyip
özgüvenini kaybettiren bir adam seni nasıl sevebilir
salaktım işte buradaki herkesde bana sövsün aptallıgıma gülsünler.

Zaten boyle cabuk seviyorum, asik oldum diyenlerden korkmak gerek. Bi de anlamadigim yarin senin yaninda guzel bi kiz gorunce senden izin alip onunla da mi gorusucek. Bu adamdan sana hayir gelmez.

Back
X