Ben gerçekten kandırılma ümit verme bunun neresinde anlayamadım.
İlişkinizin başında hoşlanan taraf sizmişsiniz, o arkadaşınız da dahil olmak üzere reddedilince sizinle deneme kararı almış belli ki. İnternetten görüşmelerinizden de hoşlanmış olacak ki seviyorum demiş.
Siz belli sorunlardan anlaşamıyoruz diye terslemişsiniz, o da gelince karar verelim böyle olmuyor bazı hareketlerinden hoşlanmıyorum demiş. 4-5 ay doğru dürüst konuşmamışsınız bile. Görüşmenizden önce de verse de sonra da verse kararını düzgün bir şekilde ifade etmeye çalışmış.
Şimdi ben soruyorum, kazıkmış, kandırılmaymış, ümit vermeymiş bu hikayenin neresinde?
Sizin aslında sevmediğinizi bile dahil etmedim bakın konuya.
Daha derin anlatayım.
1.Seven hoşlanan bir insanın elektrik le alakası yoktur artık almıştır o elektiriği, ama yüzyüze görüsmek farklı dersiniz ve evet Elektrik alma olayı gerçekten var bunu inkar edemem bende bulunmaz hint kumaşı değilim haşa huzurda..
2.Bakın bana seviyorumlar aşık oldumlar annemlere ablamlara seni gösterdimler vs. diyen biri gelince sadece konuşalım dedi seni kaybetmek istemiyorum dedi.
3.O günden sonra kendisi değişti ve yazmamaya başladı,
4.gelmeden 1 hafta kadar öncesi ne yazdı ne aradı ne sordu en son konusmamızda "eğer istersen şu gün bulusalım eğer geleceksen görüşelim fazla zamanım yok arkadaşlarımla da görüsecegim" dedi (Evham yaptım o da istiyodur bulusmak dedim)
5. geldigi gün 1 haftadır haberlesmedik etmedik geldigi günde haber etmedi. bulusmadan önceki gün mesaj attım geldinmi naber nasılsın diye anca öyle cevap verdi ve bana şu saatte şurda ol dedi bir daha hiç bir şekilde mesaj atmadı görüsme günü yarım saat kala cıkıyorum diye mesaj attım ancak öyle mesaj attı ve yetmemiş gibi (( ben sana demedimmi altıda orda ol inşAllah yetişirsin ))) gibi atarlı konuıştu
-Seven bir insan karşısındakine değer verir, ki bu vermedi çünkü telefonda ayrılığı klişe cevaplarla sundu
- buluşmaya zorla gelen taraf gibiydi cümlelerimden anlarsanız?
-kendisi kapalı biri istedgini çok önceden demişti ve bence çevresi ona yaşına uygun belkide kapalı birini buldu!
ya herşeyi geçtim sevmişsin hoşlanmışsın bunları söyledin peki bunlar umut aldatma en azından kandırlma degilmi)))))))?
MADEM İSTEMİYORDUN NEDEN BEKLETTİİİİİİN NEDEN BİLİYORDU ONA NASIL İNANDIĞIMI ???
Benim için tek neden elektrik olsaydı çoktannn sallamıştım herkesinde dediği gibi kimse bulunmaz hint kumaşı değil