Yürümüyor oda artık pes etti ,psikolojisi bozulunca bana sarıyor sürekli benide mahvetti ,..ve öncesinde de sorunlar vardı ama aşmistik aslında iş bulsa kötü bir insanda değil di ,ama çok değişti artık bende dayanamıyorum ,boşanmak çözüm ama devaminda ben çok mağdur olacağım şaştım kaldım.. Seviyorum da ama artık kabullendim çünkü çok yıprattı beni ..Allah yardımcınız olsun calissaniz da bebeğe kim bakacak o da ayrı konu eşinizle en azından bebek kesik olana kadar devam etseniz
Çocuğum çok zor bir çocuk onunla bir başkasının emanet çocuğuna bakmam mümkün değilİlk etapta evinizde bebek bakmaya başlayabilirsiniz hem çocuğunuzla hemde diğer yavrucakla ilgilenirsiniz
Kötü bir insanda değildi ama hayat şartları onu yıprattı oda beni yıprattı ,artık tahammül edemiyorum,Hayat şartlarınızın zorlugu birbirinize kenetlenmeniz gerekirken sizi yıpratmış anlaşılan.. halbuki nikah kıyılırken iyi günde, kötü günde deniliyordu degil mihakkınızda hayırlısı..
Ailem yok sayılır kendi başımayım ,devlet yardım etmez bana bağkur luyum ,yani borç batağında ki bir bagkurlu ( zamanında şirket açmıştık ama yurumedi bir sürü borcuyla üzerimde kaldı kapatamiyoruzda bu sebeple)Bosanmak yerine sabretseniz? Elbet gecer bu gunler. Ailenizden yardim alamazmisiniz? Ya da devletden?
Evde bakıcılık yapamazmısınız? Sonra instagramdan sarmalar, yemekler yapıp satsanız?Ailem yok sayılır kendi başımayım ,devlet yardım etmez bana bağkur luyum ,yani borç batağında ki bir bagkurlu ( zamanında şirket açmıştık ama yurumedi bir sürü borcuyla üzerimde kaldı kapatamiyoruzda bu sebeple)
Kendi çocuğum çok yaramaz küçük bir evdeyiz esimde var evde kimsenin çocuğunu bu stresli ortama emanet alamamEvde bakıcılık yapamazmısınız? Sonra instagramdan sarmalar, yemekler yapıp satsanız?
Yemek sarma ile kira fatura odeniyor mu zaten bir bebek ve elişi yapıyorum gece gündüz yaptığım iş var ama neye yeterki bu devirde herşey ateş pahadiEvde bakıcılık yapamazmısınız? Sonra instagramdan sarmalar, yemekler yapıp satsanız?
Ödenmez. Nete bakıcı ilanı verseniz?Yemek sarma ile kira fatura odeniyor mu zaten bir bebek ve elişi yapıyorum gece gündüz yaptığım iş var ama neye yeterki bu devirde herşey ateş pahadi
Evde çocuk bakmak için mi ,evde bakamam ev küçük eşim evde ,çocuğum çok huysuz bir çocuk bu koşullarda başkasının çocuğunu nasıl emanet alayım ,AlamamÖdenmez. Nete bakıcı ilanı verseniz?
Yaşadığınız yerin belediyesine gidip derdinizi anlatın yardımcı olduklarını duymuştum. Kendi vatandaşlarını aç bırakmazlar artıkEvde çocuk bakmak için mi ,evde bakamam ev küçük eşim evde ,çocuğum çok huysuz bir çocuk bu koşullarda başkasının çocuğunu nasıl emanet alayım ,Alamam
Bana destek yok borçlu bagkurluyum ,bize yardımcı olunmuyor malesefYaşadığınız yerin belediyesine gidip derdinizi anlatın yardımcı olduklarını duymuştum. Kendi vatandaşlarını aç bırakmazlar artık
Zaten şuan eşimle birlikte değilde tek başıma nasıl yapacağım onun için açtım konuyu ,iş bulamıyorum ,iş bulsam bakıcı aldığım paraya yetmez yani benim gibi anneler nasıl ayaklarınin üzerinde kalıyor asıl konum buBana destek yok borçlu bagkurluyum ,bize yardımcı olunmuyor malesef
Hepsini denedik canım sağol Allah razı olsun yorumun için artık tamamen boşanmak istiyoruz ,çünkü defalarca kez denedik ,artık psikolojisi bozulunca beni başkalarının yaninda aşşagilamayada başladı ve biz artık kim var yok kavga Edip rezil oluyoruz artık böyle yaşayamamAblacım allahım hakkında hayırlı olanı versin inşiallah.. Tez zaman da yardımcınız olsun.. Hayat şartları gerçekten çok ama çok ağır. Şu durumda boşanmayı düşünenen bir çift olarak gerek maddi gerekse manevi anlamda boşanmak çok zor gibi geldi bana. Anlıyorum şu anda çok bunalmış bir durumdasınız belki ama. Bir süre daha eşinizle neticenin boşanma olduğunu bilerek bari birbirinize destek olmaya çalışsanız. Belki bu sayede bazı sorunları yada birbirinize olan sıkıntılı süreçte bi nebze olsa düzelir.. Hani bir tabir vardır ya yangına körükle gitmek gibi olmasın. Su durumda çalışmak için iş bulsanız bebeğe bakıcı bulacak olsanız gene elinize bişi kalmayacak.. evde bir şeyler yapmış olsanız desem hem bebekle çok zor hemde asla yetmez yani onlar daha çok ek gelir gibi oluyor. Eşiniz ile birlikte güzelce konuşarak bir yol bulmayı deneseniz hiç oluru yok mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?