• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin fikir verin lütfennn

valla bildiğim birşey varsa; düğün arefesinde en zor olan dönemdesiniz.. sinir-stres, sürekli huzursuzluk yaşamanız normal.. ama anlamadığım nişanlınızın ilk günden beri böyle umursamaz davranması.. Belki bir sıkıntısı veya endişesi olabilir. bence bu konuyu (tartışsanız bile) mutlaka konuşun.. Aklınızda soru işaretleri kalmasın canım yerimseniben

konuştum. canı sıkılıormuş seninle ilgili bişi değil çok yoruldum işten güçten sıkıldım çok dedi. ama benim geçirdiğim üzüntüyü kendi kendime yaşamak zorunda kaldım. o da kendi haline hayıflanıo işte...

yanyanayken filan arkadaşlarım seninle ilgilenio baya filan diolar. hani öle buz gibi değil aslında. ama bu duygusal mevzularda biras incelikli derin konuşmak geretiğinde ortalarda gözükmüo. little gece öle ağlayarak tek başıma kalınca öbür gün tavır yapmiim olgun davraniim çok zor oluo. bi yandan düğün hazırlıkları ev tuttuk filan napıcam bilmiyorum. ayrılırsam da çok üzülürüm biliorum

Başka bir sıkıntısı varsa da mutlaka bunu seninle paylaşmasını sağla ama büyük ihtimalle düğün öncesi stres. Muhtemelen bir süre sonra kendi kendine düzelecektir fazla üzmemeye çalış kendini canım :1hug:

Back
X