Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kendinizi yıpratıyorsunuz??
bırakın o düşünsün neden sizi üzdğünü..
aramıyor mu,aramasın,yazmıyor mu, yazmasın...
nişanlılık dönemi tanıma dönemidir,o size kopya veryor işte,kendini
her yönüyle gösteriyor..bakarsınız hep mutsuzsunuz,paylaşım yok,ortak hiçbirşey yoksa
ona göre karar verirsiniz..size söyleyeceğim şey,
telefonunuzu kapatmak olmalı,
bakalım ne zaman ve ne şekilde ulaşacak size...!!
merhaba bayanlar
ne yapacağımı bilemediğim için yazmak istedim. umarım bi çözüm bulurum çünkü gerçekten çok bunaldım. ağlıyorum sürekli..
derdim şu.. iki ay sonra evleneceğim. nişanlımla görünürde hiç bi prblem yok herkes çok sevio beğenio filan. günlük konuşmalarda da bi prolem yok.nereye gidelim napalım filan. ama gein görün ki ben kendimi çok yalnız ve mutsuzhissediyorum. çünkü onunla günlük şeyler dışında hiçbişi konuşamıyoruz. ne romantik bişiler ne duygusal ne de sorunum olduğunda çare oluyor.. bu sürekli olan bi durumdu ben de çok takmıordum büyütmemeye çalışıordum..
dün buluştuk bişiler yapalım dedim çok bunalmış ve yorulmuştum girdiğim sınavlardan o da hiçbişi ayarlamış sinemaya gittik saati de uymadı neyse ben eve gittim ama arabada cnm çok sıkkındı hiçbişi konuşmadı o dabeni eve bırakmak derdine düştü. akşam da konuşalım istedim bi iki msj attım. işte çokbunaldım cnm sıkılıo gibi. o da tv seyret uyu bilmem ne kısa kısa baştan savıcı msjlar attı. sora maç seyredicem ben dedi rahatsız etme gibisinden. ben de tmm dedim. geceye kadar seyretti sora da uyucam filan dedi ben bekledim onu konuşsun die rahat bırak beni filan dedi.ben de kızdım kızgın msjlar attım. tabi ben suçlu oldum. bugün de yine ben aradım. sıkıldım yaa 24 saat filan kafamı dinlemek istioyrum filan dedi. ben de kapattım. ya kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. diyeceksiniz rahat bırak boşver ama ben böyle mutsuzum ya bişi konuşamıcaksam nie evleniorum ki ben. böle her sıkıldığımda beni yalnız bırakacaksa ne anlamı kaldı aynı evde yaşamanın..çok üzgünüm..senağlama
tatlım seninle konuşma biçimini hiç beğenmedim.ben 2 yıllık evliyim ne ben eşimle ne de eşim benimle bu tarz konuşamaz.sen incelik yapıp fikrini alıyosun,terslemeye bak.hadi yanıt vermek istemiyor,daha tatlı dille ifade edbilirdi. oy şiştim bir renk söylemek bu kadarmı zor ya,al seni kırdı üstüne birde aramıyor.ailen için kendini yakma,gerçekten bu ilişkiyi bir daha düşün derim.evlilik hayatı paylaşmaktır,hayata dair ortak kararlar almaktır.eski erkek arkadaşım geldi aklıma,ben sınavadan çıktım sonuç kötü. sinemaya gitmek istedim malüm moral bozuk tek komedi flimide mehmet ali erbilin tamam normalde bende izlemem ama can sıkıntısı okulum uzuyor,nededi bana biliyomusun ben babam ve oğluma gitmek istiyorum.haftada en az 3 defa sinemaya giderdik yani ertesi günde gidebiliriz.parmagımdaki yüzüğünü atıp aglaya ağlaya uzaklaştığımı hatırlıyorum.daha sonra denemedikmi olmayınca olmuyor uyum çok önemli.çok bişey değil ya umutsuzken mutsuzken elinden tutmak.heleki ailene haber verdirip küsüyorsa,çocuk güzelim daha,bak daha baştan bırakmış seni.benim kişisel düşüncelerim böyle,umarım onu değiştirebilirsin.
Belli ki onun karakteri öyle. Daha önce konuştum bu konuyu diyorsun ama hala aynı davranışlarına devam ediyor. İlgisini belli eden biri değil gibi. Sinirli konuşmamayı dene. Konuşmak istemediği zamanlarda çok üzerine gitme ama ertesi gün de bunun için tavır yapma. Baktın hala aynı davranıyor bence evlenmek için acele etme. Çünkü sen onun bu davranışlarına katlanamıyor gibisin. Değişmezse aranızdaki tartışmalar devam edebilir.
nezamandır tanıyosun canım uzun süre sevgilimiydiniz sevgiliykende böylemiydi?
annem bana hep sevgiliyken nasılsa öyledir nişan dönemi stresli olursunuz sende oda önemseme der oyüzden diyorum
sevgiliykende böylemiydi görücü usulümü bu 1 yılda tanışma nişan olmuş gibi geldi düğün tarihini uzatsan biraz
ya biliorum erkekleri öle çok duyarlı değillerdir ama ne biliim ya çok yalnız kaldığımı hissediorum. soguk soguk konuşuo filan.. evlenince hiçbi paylaşımları olmayan sadece para kazanıp yiyien içen çiftlerden olmak istemiyorum. duygusal bi insanım ben öle yaşayamam. hiçbi kadın öle yaşayamaz