peki nasl bi rejm uyguladn:S
unzilecim senin gibi bir arkadaşım vardı 115 kiloydu hayatı boyunca kiloluymuş yaşıda 40 o zaman 2007 de başladı inan bana 52 kilo verdi eridi ya resmen eridi ama o bi ilaç kullandı tabi zayıfladını görünce hırs yaptı aman bunu yemim şunu yemim sabah çok güzel kahvaltı yapardı ondan sonra dikkat ederdi ilk 80 kilolara gemesi 3 ay falan sürdü şimdi 3 yıl oldu geri almadı neden biliyomusun resmen yağları eridi şimdi bideri bi kemik gibi duruyor kullandığı ilaç sadece yağları eritiyordu yani dışardan yağ almmamaya çok dikkat ederdi yani o yaptıysa herkez zayıflar onun kilolu halini bir görmeniz lazımdı şimdi bakıyorumda çöp gibiSana katılıyorum ben çok vahim durumdayım kızlar banada destek olun nolur
1.62 boyunda 112 kiloyum aslında 117 diyetisyene başlamadan kendime hakim olmıyorum
unzilecim senin gibi bir arkadaşım vardı 115 kiloydu hayatı boyunca kiloluymuş yaşıda 40 o zaman 2007 de başladı inan bana 52 kilo verdi eridi ya resmen eridi ama o bi ilaç kullandı tabi zayıfladını görünce hırs yaptı aman bunu yemim şunu yemim sabah çok güzel kahvaltı yapardı ondan sonra dikkat ederdi ilk 80 kilolara gemesi 3 ay falan sürdü şimdi 3 yıl oldu geri almadı neden biliyomusun resmen yağları eridi şimdi bideri bi kemik gibi duruyor kullandığı ilaç sadece yağları eritiyordu yani dışardan yağ almmamaya çok dikkat ederdi yani o yaptıysa herkez zayıflar onun kilolu halini bir görmeniz lazımdı şimdi bakıyorumda çöp gibi
arkadaşlar ilaca falan gerek yok. şu an south beach diet yapıyorum. asla aç kalmıyorum. yiye yiye haftada 1-1,5 kilo veriyorum. sürüyle diyetisyen gezdim. en sonuncusu oldukça ünlü biriydi. verdiği diyetle 3 ayda 5 kilo verebildim. üstelik midem kazına kazına. 3 ay sonra dayanamayıp bıraktım. 7 kilo aldım. artık 44 bedenler de dar gelmeye başlayınca south beach e başladım. yarın 4. hafta dolacak ve 5.8 kilo verdim. ısrarla tavsiye ediyorum. diyetin tek püf noktası karbohidrat almamak. devamlı protein ağırlıklı besleniyorsunuz. porsiyon kısıtlaması da yok ama şakır şakır kilo verdirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?