Z zeynep_kurubas Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2008 1.352 2 116 57 İstanbul 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi suzito #41 suzitocum gazetedeki haberi okudunmu yine bir ölüm genç bir kız aman cnm hiç bir ürüne yönelme sakın alcam diyodun ya o bakımdan söylüyorum
suzitocum gazetedeki haberi okudunmu yine bir ölüm genç bir kız aman cnm hiç bir ürüne yönelme sakın alcam diyodun ya o bakımdan söylüyorum
D dicole Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2011 9 1 36 İzmir 21 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi suzito #42 _mysterious .!.: benim lw6090 kullananlar diye açtığım başlık bugün yok.sildiler mi acaba( Genişletmek için tıkla... kızlar bu ürünü 17 sinde kullanmaya başladım 4. günümdeyim 1 kg kadar verdim. çok tok tutuyor. bol su içiriyor insana. hareket kısıtlaması da yaşamadım.
_mysterious .!.: benim lw6090 kullananlar diye açtığım başlık bugün yok.sildiler mi acaba( Genişletmek için tıkla... kızlar bu ürünü 17 sinde kullanmaya başladım 4. günümdeyim 1 kg kadar verdim. çok tok tutuyor. bol su içiriyor insana. hareket kısıtlaması da yaşamadım.