bana yardım edin lütfeeeeen :(

zaten proteinlerin ve sebzelerin içinde de karbonhidrat var. ama direkt karbonhidrat içeren gıdalar yasak. mesela ekmek, makarna, beyaz pirinç vs. ilk 2 hafta meyve bile yasak. ama istediğin kadar et, yumurta, baklagiller(bezelye hariç) sebze vs yiyebiliyorsun. sonra 2. haftadan itibaren günde 1 porsiyon meyve 2 günde bir de tam tahilları yiyebiliyorsun. ben zaten et, yumurta, süt, peynir sevdiğim için bana çok kolay bir diyet geldi. hatta diyetisyenlerin verdiği öğlen 1 tas çorba+mevsim salata gibi diyetlerden sonra midem bayram etti.

bol bol et ye ve zayıfla kulağa hoş geliyor:)

bol bol et ye ve zayıfla kulağa hoş geliyor:)

kesinlikle.... başta ben de inanamadım. olay şuymuş; proteinler bildiğiniz gibi zor parçalanan gıdalar. ve biz gıdaları parçalayıp enerjiye dönüştirmek için de zaten bir enerji tüketiyoruz. bir kişi hiç bir şey yapmasa bütün gün uyusa,otursa hayatını idame ettirmek için zaten 1300 kalori harcıyor. işte bu proteinleri parçalarken ekstra enerji harcıyor. sen bir dilim tavuk göğüs ya da bonfile yesen zaten o etten aldığın enerjinin %60 ını onu enerjiye çevirebilmek için harcıyor. ama karbonhidratlar direkt hemen enerjiye dönüp depolanıyor. mesela diyetlerde yanlış bir inanış sonucu kaynamış patates yerler. halbuki patates tamamen nişastadan oluşur ve %100 karbonhidrattır. yediğiniz ilk an gayet tokluk verir. ama 1-2 saat sonra hemencicek midede parçalanır ve açlık hissetmeye başlarsınız. makarna ve pilav da öyledir. ama et, yumurta, süt, peynir vs midede en az 3 saat falan hazmedilir.

ben tam olarak bu diyeti uygulayamam zaten bi diyet yapıyorum kafama göre ama bundan sonra karbonhidrata daha da dikkat edicem:)mesela ben pilav zaten yemiyorum nadiren yersem kepekli makarna ve ekmek olarak sadece sabahları yarım kepek ekmeği yiyorum.et yoğurt bunları bende severim:)ama meyve de severim o bakımdan uymuyo

slmcnm sabahları yarım kepek ekmeqi yemene gerek yok 1-2 dilim ye hatta kurutursan karbonu dahada düşer karbon diyetini uyqula qerisi kolay cnm başarılar

slmcnm sabahları yarım kepek ekmeqi yemene gerek yok 1-2 dilim ye hatta kurutursan karbonu dahada düşer karbon diyetini uyqula qerisi kolay cnm başarılar

selam canım..yarım ekmeği az olsun diye değil de sabahları hiç iştahım olmadığından öle yiyorum.bu diyette protein sınırsız ya hani mesela yoğurt süt peynirin diyet olup olmaması farketmiyor mu?

elbette herkes kendine uygun diyeti yapmalı. sana uymayan bir diyeti uzun süreli yapamıyorsun zaten. bizzat yaşadım çok iyi bilirim. ben zaten meyve sevmem ve yemem. o yüzden hiç yokluğunu hissetmedim. eskiden verilen diyetlerde o ara öğündeki meyvelere de illet olurdum. ağzımda büyürdü yutamazdım. mesela kuru kayısı açıkda kurutulduğu için tiksinirim. saçma ama nedense pis olduğunu düşünürüm hep. bu diyet tamamen et, yumurta, balık, sebze sevenlere uygun. mesela sabah yumurta yiyemiyorsanız çok zor.

selam canım..yarım ekmeği az olsun diye değil de sabahları hiç iştahım olmadığından öle yiyorum.bu diyette protein sınırsız ya hani mesela yoğurt süt peynirin diyet olup olmaması farketmiyor mu?

light olanları daha fazla karbonlu cnm herşeyin normalini ye sadece ekmek ve light içcekler hariç

canım tüm yazılanları okumadım
sadece ilk mesajını okudum..
çok gençsin daha,kilo insanın psikolojisini bozuyor gerçekten..
insanın çok büyük desteğe ihtiyacı var ama en büyük destek kendisi,kararlı olmalısın,kiloluyken ne kadar mutsuz olduğunu düşün her motivasyonun düştüğünde,
fiziği süper güzel kızları düşün elin abur cubura gittiğinde,
zayıfladığında ne kadr güzel olacağını,özgüveninin nasıl yerine geldiğini düşün..mutlaka amacına ulaşırsın..
ben şuan savsaklıyorum uzun zamandır,ama çok kilom yok ondan savsaklıyorum...38 giyiyorum ama 40 olammak 38 e çok rahat girebilmek için çabalr gibi bişeyler yapıyorum..
ama galiba tam istemiyorum ki olmuyor..doğumdan sonra o kadar kararlıydım ki ne sporumu aksattım ne diyetimi ne bitki çayımı..yeni kıyafet almayacağım eski kıyafetlerime gireceğim dedim..sana dediklerimi uyguladım bozacağım zaman.4 ayda 20 gibi kilo verdim..almadımda bir daha..şimdi onunda altına düşmeye çalışıyorum

bn geçen yıl kullndım 1 ayda 9 kilo verdm çok terletiyo çk susatıyo ve ksnlkle aclık hissi yoook kesnlkle bn çok işthlıyımdr ama hç ackmadım sporda ypıydm tvsye edrm bn kilo aldm bu yıl ama ilcı bırkmaktn değil kesnlkle afedrsnz dana gbi yediğimdeen tekrr bşlmyı dşnyrm

ne ilacı canım bu ne kadar saqlıklı dokturmu verdi

hyr bn kendm kullnnmaya bşladım bu sitede eskden diyet ilçlrıyla ilgili bölmler vrdı orda bya arştrdm ve bu ilçla çk kşnn zyfladgnı görüp denedm

ne ilacı canım bu ne kadar saqlıklı dokturmu verdi

canım topic açmıştım detaylı konuşuoduk ama silmişler sanırımbende 10 gündür kullanıyorum doktor vermedi kullananları duyup başlamıştık biz.sağlıksız değil bende yan etki olarak sadece ağız kuruluğu yaptı.zayıflamaya etkili mi daha tam bilemiyorym diyet de yaptığımdan ama annem diyet yapmadan kullanıyor o verirse etkili olduğunu anlayacaz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…