bana yardım edin lütfen bayanlar :(

LEYL85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
55
0
36
40
Yalova
hanımlar merhaba.adım handan.ben 3 senelik evliyim.3 ay önce kızım dunyaya geldi :) belki benimle aynı sorunu yasayanlar yada yasamıs olanlar vardır.lütfen bana bı akıl verin.esim son bir aydır benden cok uzaklaştı.beni çok ihmal etmeye başladı.hergun balık tutmaya gıdıyor.sabahın altısında cıkıp aksam 5 ten önce gelmiyo eve.gelincede biraz uyuyup bilgisayarın başına oturuyo.bende butun gun evde oturup kızımla ugrasıyorum.bundan gocunmuyorum aksine zevk alıyorum ama eşimin ben yokmusum gıbı davranmasına tahammül edemiyorum.güzellikle soyledim olmadı bağırdım olmadı küfür ettim olmadı delirmek üzereyim.yardım edin noolur...

eşin çalışmıyor mu,ya da ne zaman çalışıyor:26:

Sakin olmaya çalış eşine nedenini sordunmu peki bu ilgisizliğin. Yada doğumdan sonra kendisini ihmal ettiğini falan sanmıştır

evli değilim ama bir çok kişisel gelişim kitabı okudum ondan bi öneri; yıkıcı değil yapıcı olmak ilişkinin birinci kurallarındandır.

bu şu demek; bağırıp çağırıp neden böyle yapıyorsun, beni anlamıyorsun demek yerine... senin için ne yapabilirim demek. kilit nokta buymuş.

calışıyor ama suan izinde.kafa izni gibi bişey diyelim.yani ne zaman başlayacağı belli değil.

geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz,bir de balığa gittiğinden emin misiniz:44:

Sakin olmaya çalış eşine nedenini sordunmu peki bu ilgisizliğin. Yada doğumdan sonra kendisini ihmal ettiğini falan sanmıştır

tabiki sordum bana öyle geldiğini söylüyor.balık onun için hastalıkmış öyle söyledi.ben asla ihmal etmedim ki onu.kızım onun önüne gecer dedim hep ama olmadı gece o yanıma gelmeden uykuya bile dalamıyorum.çünkü çok seviyorum.

kızınız daha 3 aylıklmıs belkı esınız de alısma suresındedır yenı hayatına

:) bu soruyla karşılaşacagım hiç gelmemişti aklıma. kayınvalidemin yanındayız suan tatil amaçlı. maaşı düzenli yatıyor eşimin.ha bu arada eşim namazında ALLAH korkusu olan biridir.hersey gelir aklıma ama o asla gelmez.balık tutkusunu ben biliyorum zaten.her aksam eve balıklada geliyor.

:) bu soruyla karşılaşacagım hiç gelmemişti aklıma. kayınvalidemin yanındayız suan tatil amaçlı. maaşı düzenli yatıyor eşimin.ha bu arada eşim namazında ALLAH korkusu olan biridir.hersey gelir aklıma ama o asla gelmez.balık tutkusunu ben biliyorum zaten.her aksam eve balıklada geliyor.benimde vardır balığa merakım ama gittigi yerde heperkekler oldugu için beni götürmüyor yanında

işte bende bunu diyorum neden hep ben bişeyler yapmak zorundayım,neden eşim benim için bişeyler yapamıyor?

bırak ne hali varsa görsün...üstüne düşme okadar..sıkma bunaltma..içinden gelirse ilgilenir gelmezse ilgilenmez..üstüne düştükçe kaçar..
sende kafana takmamaya çalış daha rahat edersin..doğumdan sonra oluyo erkeklerde böyle..kafa dinlemek istiyolar..evde hep bi maraton var çünkü..

benim ikiz bebeklerim var..doğumdan sonra adam resmen kaçtı..kendini bilardoya verdi..ama şimdi dibimizden ayrılmıyor..ben bunaldığını anladığımda biraz bilardoya git rahatla kafanı dağıt diyorum öyle gidiyor..çünkü ikizlerle benimde durumum kolay değil..

yani doğumdan sonra böyle bir dönem oluyor..geçecek bunlar..üzme tatlı canını...

annesinin yanında olmanız güven veriyor galiba eşinize ama namazında,allah korkusu olanlarında neler yapabildiğini biliyoruz.allah şeytana uydurmasın inşallah

üzme kendini ozaman her insanın böyle anları olur belliki eşinde şu sıralar kötü bir dönem geçiriyordur canım bak bende eşimi çok seviyorum ama öyle günlerimiz oluyorki ne tartışma nede kavga yok ancak onla konuşmak bile içimden gelmiyor sebeb ne dersen bende bilmiyorum diyeceğim o ki eşini kendi haline bırak çok fazla üzerine gidersen bunaltmış olursun

:)) evet birde bilardo çılgınlığı var...gececegini umuyorum bende.teşekkür ederim :)

merhabalar, bende kendimden örnek vererek sorunuza cevap vermeye calisayim.Benimde 5 aylik bir bebegim var ve ilk bebegim.Ailemden cok uzakta yasiyorum ve dogum yaptigimda esimden baska yanimda kimse yoktu.dogumdan önce esime aciklama yaptim.dogum yaptigimda bebgimizin bana cok ihtiyaci olacagini bir süre onu ihmal edebilecegimi bunu normal karsilamasini ...vs bir konusma gecti.Gelgelelim dogumdan sonra lohusalik ve kücük bir bebek derken ayni konustumuz gibi bir dönem gecirdik..esim cok anlayisli biri olmasina ragmen oglumuzla aramdaki ilskide kendini ister istemez dislanmis hissetti ve kendini bizden soyutladi,mutsuzlasti tabiki bende.ne kadar onunla ilgilenmek istesemde bebegimiz ve lohusalik engel oluyordu.spora gidiyordu sürekli bilgisayarda oyun oynuyordu ve konusmuyoruk..o kadar iyi bir iliskimiz olmasina ragmen gttikce uzaklastik. sonra hafif düyezde tartismalar basladi baktik kötüye gidiyor oturduk bir aksam ne hissettigimizi birbirimize anlattik.esimin bir sözünü hic unutmayacagim."bana sizin aranizda yer yok bunu kabul ettim ben 3. plandayim dedi".ne kadar belli etmemeye calissalarda azicik kiskanclik oluyor.sonra daha iyi olduk ama simdi problemlerimiz olmuyor mu tabiki ama azaliyor.ama yinede esler eskisi gibi ilgi istiyor.bende annemi cagirdim yanima esime vakit ayirmak icin.. normal bir sürec.Esinizin istedigi ilgi,eger yakininizda aileniz varsa bir iki saatligine bebeginizi birakip esinizle basbasa birseyler yapmak..

balık tutkusunu anlayabiliyorum
abimde aynı tutkuya sahip
her haftasonu gider gözü bişey görmez
aklınıza kötü şeyler getirmeyin bazı erkekler babalık hissine geç alışabiliyor
biraz zamana bırakın, üstüne düştükçe dahada zıt gidebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…