calışıyor ama suan izinde.kafa izni gibi bişey diyelim.yani ne zaman başlayacağı belli değil.
Sakin olmaya çalış eşine nedenini sordunmu peki bu ilgisizliğin. Yada doğumdan sonra kendisini ihmal ettiğini falan sanmıştır
geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz,bir de balığa gittiğinden emin misiniz:44:
geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz,bir de balığa gittiğinden emin misiniz:44:
kızınız daha 3 aylıklmıs belkı esınız de alısma suresındedır yenı hayatına
evli değilim ama bir çok kişisel gelişim kitabı okudum ondan bi öneri; yıkıcı değil yapıcı olmak ilişkinin birinci kurallarındandır.
bu şu demek; bağırıp çağırıp neden böyle yapıyorsun, beni anlamıyorsun demek yerine... senin için ne yapabilirim demek. kilit nokta buymuş.
:) bu soruyla karşılaşacagım hiç gelmemişti aklıma. kayınvalidemin yanındayız suan tatil amaçlı. maaşı düzenli yatıyor eşimin.ha bu arada eşim namazında ALLAH korkusu olan biridir.hersey gelir aklıma ama o asla gelmez.balık tutkusunu ben biliyorum zaten.her aksam eve balıklada geliyor.benimde vardır balığa merakım ama gittigi yerde heperkekler oldugu için beni götürmüyor yanında
tabiki sordum bana öyle geldiğini söylüyor.balık onun için hastalıkmış öyle söyledi.ben asla ihmal etmedim ki onu.kızım onun önüne gecer dedim hep ama olmadı gece o yanıma gelmeden uykuya bile dalamıyorum.çünkü çok seviyorum.
annesinin yanında olmanız güven veriyor galiba eşinize ama namazında,allah korkusu olanlarında neler yapabildiğini biliyoruz.allah şeytana uydurmasın inşallah
bırak ne hali varsa görsün...üstüne düşme okadar..sıkma bunaltma..içinden gelirse ilgilenir gelmezse ilgilenmez..üstüne düştükçe kaçar..
sende kafana takmamaya çalış daha rahat edersin..doğumdan sonra oluyo erkeklerde böyle..kafa dinlemek istiyolar..evde hep bi maraton var çünkü..
benim ikiz bebeklerim var..doğumdan sonra adam resmen kaçtı..kendini bilardoya verdi..ama şimdi dibimizden ayrılmıyor..ben bunaldığını anladığımda biraz bilardoya git rahatla kafanı dağıt diyorum öyle gidiyor..çünkü ikizlerle benimde durumum kolay değil..
yani doğumdan sonra böyle bir dönem oluyor..geçecek bunlar..üzme tatlı canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?