bana yardım edin lütfen bayanlar :(

Canım benim eşimde Balık tutkunluğu vardır Evimizde 3 tane oltamız var çok düşkün böyle şeylere bilardo balık avı onun hoşuna gider. Balık tutmaya beraber gideriz İstanbulda kabataş aile için güzel bi yer öneririm Çoğunlukla arkadaşı veya kardeşiyle giderr balığa takıldımı beni hiç aramaz sormaz o gün eve gelincede tuttuğu balıkları yer yatar uyur hemen bende takmam kafama çünkü başka bi yerden çıkarırım Canım çok sıkıldı sürekli evdeyim beni oraya götür buraya götür derim sürekli yada anneme gidicem halama gidicem derim haber verir giderim oda beni gelir alır yada gezmeye götürür. Ama bebeğimiz olursa bende farkındayım bi çok şeyden kısıtlanıcam normal şeyler bunlar fazla takma yanii ama söyle evde sıkılıp bunaldığını hava almak istediğini kafa dinlemek istediğini belirt çocuğu kayınvalidene bırakıp dışarıya yemek yemeğe gidebilirsiniz yada sinema izlemeye gidebilirsiniz anladım kadarıylada pek başbaşa kalabilicek bi ortam yok sizde ?

çok teşekkür ederim.sanırım farkında olmadıgım bikaç şey yapmışım...gözümü açtın sağolasın...

evvet ayne öylee:)))

annelik bizim doğamızda vardır,çocuumuza adapte oluruz,emzirmeye,uykusuz kalmayı alışıkmışız gibi gocunmadan ,yorulmadan adapte oluruz.tabii bu arada eşlerimizide ihmal ederiz.neticede artık 3 kişiyizdir ve bu ufaklığın bize babadan daha çok ihtiyacı vardır.

evlatlarımıza öyle bi bağlanırızki eşlerimize olan mesafemiz bize zamanla normal gelmeye başlar.

ama babalara normal gelmez bu durum,zamanla soyutlarlar bizi hayatlarından mutlak bi uğraş bulurlar kendilerine tv,bilgisayar gibi.

sonra dank eder bi şey bi anda eşim bana neden soğuk davranıyor yoksa sevmiyormu beni demeye başlarız..

aslında olay sevmeme deildir anne ile bebek arasına girmemedir..

benim gibi bi çok arkadaşta eminim bu durumu yaşamıştır zamanında.

bebeğini uyut ,süslen püslen,eşinin yanına git ve ona sarıl,ona halen ne kadar aşık olduğunu ve çok iyi bir baba olduğunu söyle işe yarayacaktır

Bağırıp çağarmakla olmaz hele küfür bi bayana asla yakışmaz
onun balığa gideceği saate birlikte yapacağınız bi program hazırla kabul etmezse gelince olur mu diye sor
olmadı sen bugün çocuğa biraz bak benim dışarıya çıkmam lazım de
oda olmadı balıktan gelmesini bekle sakin bi şekilde o yokken çok sıkıldığını evdeyken huzurlu ve mutlu olduğunu söyle

Siz eşinizle beraber gittiniz mi hiç balığa ? Arada gitseniz beraber vakit geçirmiş olursunuz.

erkek milletinin geninde var odunluk benimki de kahve bağımlısı
kimisi balık kimisi bilgisayar kimisi oyun kimisi kahve bağımlısı derken kadınları böyle delirtiyorlar

erkek milletinin geninde var odunluk benimki de kahve bağımlısı
kimisi balık kimisi bilgisayar kimisi oyun kimisi kahve bağımlısı derken kadınları böyle delirtiyorlar

Dogum sonrası kadınlar kılo alıyor dogal olarak bıraz gıyımını fılan deysıtır yanı ıste suslen gıyın bısı ol kadın olmak erkegı baska yone kaptırmamaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…