Bana yardım edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Obor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Obor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
93
53
38
Bu sorunu hallettim.

Son düzenleme:
sanal fantezi hata olmus evet ama bunu bir baskasina anlatmaniz daha buyuk hata olmus. ne zaman ogrenecek insanlar her olani herkese anlatmamayi, merak ediyorum.
insanlar buhran yasayabilirler, cinsel heyecan yasamak isteyebilirler; kendi kendinizi tatmin edin o vakit. ekranda soyununca herhangi bir tatminlik olmuyor.
ote yandan yaptiginiz seylerin sorumlulugunu alacak yastasiniz, her hata yaptiginizda buhrana girerseniz, yasami sirtlayamazsiniz.
kendinze gelin. O Obor

Yaptığınız tabiki hoş değil ve yanlış ama seni kimse ne burada nede başka bir yerde yargılayamaz. Herkes kendine baksın.Böyle saçma şeyler düşünmekten vazgeç. O sosyal hesaplardan kurtul kapat vs.
İşe gir okulunu yükselt arkadaş edin.
Günah boyutuna gelirsek tövbe etmişin zaten kabul olur mu orasını bilemeyiz ama sen bir daha yapmadığın sürece affeder.

Olmuş bitmiş

Zamanı geri alamazsınız

Ama cinayet de işlememişsiniz yani ne olmuş soyunmuşsunuz

Dokunmamış bile bakmış bir foto gibi

Hoş değil çünkü tanımıyorsunuz bile ama dünyanın sonu değil

Evde oturmak sizi bunaltmış iş bulun çıkın dışarı hayatınız olsun bu buhranı da atlatırsınız

Off. Arkadasim senin kafan nasil calisiyor??? Sende yanlis calisan bisiler var. Hadi bi hata yaptin gittin kamerada soyundun. Tamam hata oldugunu da anlamissin en azindan ne guzel. Peki ama simdi bunu herkese anlatacak misin? Kendi agzinla kendini herkese rezil etmeye and mi ictin? Bu nedir ya. Sus ve otur. Kimseye tek soz etme bu konuyla ilgili bir daha.

Saflık üstüne saflık yapmışsın hayatı nekadar basite aldığın burdan belli ya adam kaydettiyse napacaksın ozaman
Bi de kalkmış senle evlenmek isteyen adama anlatmışsın
Günahını elin herifiyle niye paylaşırsın kardeşim büyüğüm diyosun ama düpedüz çocuksun daha kendine gel
Sana seks objesi gözüyle bakmayan erkekler de muhakkak vardır herşey o demek değil tatlı sohbetler etmek hobilerinden fikirlerinden dünyaya bakış açından bahsetmek varken soyunmak ne ya olmuş bikere bundan sonra yapma kimseye de anlatma bozuk para gibi harcar bu dünya insanı kendini harcatma

olmuşla ölmüşe çare yok...kendini toparla, yaptığın şey tabiki çirkin ama yanlışını kabul etmişsin...ölmek ve bundan dolayı ;çok saçma.....ne iğrençlikler varda insanlar bu sebeple bile hayatını sonlandırmayı düşünmez ve düşünmemelide....zararın neresinden dönersen kardır bana göre....sadece bir daha bu tip birşeyi yapma ve bu malum sitelere girme...yanlızlığını daha saygın daha ,kaliteli zaman geçirmekle uğraşıp giderebilirsin.....bu arada önüne gelen insanlara bu durumu anlatıp kendinden uzaklaştırma...sen o içindeki hesaplaşmayı yaptın ve kimsenin de sana yargıç gibi ceza kesmesine izin verme....

Buraya derdimi anlatmak konusunda endişeliyim. Çünkü yargılanmak, hakaret edilmekten korkuyorum. Yapıcı insanların samimi ve gerçekçi yorumlarına ihtiyacım var. Yoksa intihar etmeyi bile şu halimden kurtuluş görüyorum. Ben okulu bitirdiğim için bir yıldır evde oturuyorum. Hiç arkadaşım yok, evden dışarı birkaç kez çıktım sadece. Evde boş oturduğum için sanal ortama bulaştım. Birkaç tanımadığım erkekle yazıştım. Hiçbirinde ileri gitmemiştim. En fazla bir hafta konuşuyordum. Yüz kızartıcı konuşmalar oluyordu. Benim derdim şu. Son konuştuğum erkekle bundan üç gün önce görüntülü konuşurken soyundum. Herkeste şok etkisi yapacak bir olay. Ama ben bunu yaptım. Her yerimi gösterdim. Küçük değilim 22 yaşındayım. Ben bu zamana kadar hiçbir erkekle böyle aşırıya gitmedim. Ama oldu işte. Herkesin cinsel sapkınlık olarak nitelendireceği düşüklüğü yaptım. Düştüm. Düşününce kabus gibi geliyor. İki gün konuştuğum erkeğe bunu yaptım. Gerçek olmamasını kabus olmasını o kadar isterdim ki. Yasamamın bir anlamı kalmadı. Bu zamana kadar koruduğum bütün değerlerimi, edebimi, iffetimi bir anda harcadım, yok ettim. Önümde bir kurtuluş, bir çıkış yolu yok. Ben her şeyi mahvettim. Ben bu duygular içinde buhranlar geçirirken, benimle ciddi düşünen temiz biri vardı. O aradı. Ona yaptığım şeyi yalansız anlattım. O ben senin yanındayım dedi. Ama ben bu kadar pisken onunla temiz bir gelecek düşünemezdim. Bu yüzden bunları gerekçe göstererek olmayacağını anlattım. O da kabul etti. Benim geleceğe ait hiçbir ümidim kalmadı. Her şeyi mahvettim. Onunla olmadığı için değil üzüntüm. Yaptığım iğreçliğe, çirkinliğe üzülüyorum. O anı düşündükçe şok yaşıyorum sonra gerçek olduğunu idrak ediyorum. Her şeyi mahvettiğimi anlıyorum. Herkes yaptığının sonuçlarına katlanmalı. Benim yaptığımın sonucuna katlanmaya razıyım. Cehennemi hakediyorum. Ama dünyada yaşamak çok zor geliyor. 3 gündür bu haldeyim. Beni teskin edecek birine ihtiyacım var. Ben bu günahın verdiği utanç ve acıyla nasıl yaşayacam? Hiçbir şey yapamıyorum. Bana yardım edecek biri yok mu?
ahh canım yaa hormonlarının etkisiyle yapmışssın sanırım şevhetlenmişsin şeytana uymuşssun üzme artık kendini olmuş bitmiş allah samimi tövbe edenleri sever.Bekarsın bi cahillik yapmışssın cokta pişmansın . hayatta ne pislikler var kocasını aldattanlar anasına göz dikenler senin ki devede kulak sen pişmansın madem kimse seni yargılayamaz .önemli olan bi daha yapmaman.

öncelikle yaşadığınız olayı kendi içinizde dramatize etmekten vazgeçin. hatalar insanlar içindir.
sizin yaşadığınız şey hoş olmayabilir kabul ediyorum fakat dünyanın sonu değil öyle ölmelik, intihar etmelik bir durum değil. edep iffet diyerek kendinize işkence yapmayın.
öncelikle kendi hatanızı affetmeyi deneyin.
karşı tarafın herhangi bir kayıt almadığından emin olun. ve bir daha aynı şeyi yapmayarak hayatınıza devam edin.
ayrıca yaşadığınız şeyleri başkasının bilmesine gerek yok. cinsel hayatınız, sosyal hayatınız, iç dünyanız vs. tamamen sizi ilgilendirir. karşınıza çıkan insanlara veya erkek arkadasınız olacak kişileri bunları anlatmayın.

kötü birşey yazmak istemiyorum..yaptığın çook büyük bir hata..tövbe et dua oku bol bol...

Hata yapmak kula mahsus samimi bir pişmanlık içindeysen Rabbimizden af dile gece kalk namaz kıl her fırsatta tövbe et Allah tövbe edenleri sever ve haşa hiçbir günah Allah tan büyük değil yeterki hatamı tekrarlama ve samimi bir af dile ve bu olayı kimseye anlatma Allah isterse pişmanlığını görürse günahını da örter

Psikiyatriste gidin bu dusunceleriniz hiiic saglikli degil.

Hatalı davranmışsınız ama bu kadar bittim tükendim demenize gerek yok. Yüzünüz görünüyor muydu? Gerçek isminizi biliyor mu adam? Sizi tehdit edebilir bu yüzden soruyorum. Önlem olarak bir şeyler düşünün üzülmek yerine.
Ve sizinle birlikte olmak isteyen kisileri bu gibi sebeplerle de geri çevirmeyin. Erkekler de pek masum değil bu konularda :))

Canım bi hatadır yapmışsınız zamanı geri alamazsınız bolca tövbe et millet evli adamla birlikte olup kendini akliyor seninki devede kulak ayrıca kayda alıp tehdit edersede sakin papuc bırakma
Buraya derdimi anlatmak konusunda endişeliyim. Çünkü yargılanmak, hakaret edilmekten korkuyorum. Yapıcı insanların samimi ve gerçekçi yorumlarına ihtiyacım var. Yoksa intihar etmeyi bile şu halimden kurtuluş görüyorum. Ben okulu bitirdiğim için bir yıldır evde oturuyorum. Hiç arkadaşım yok, evden dışarı birkaç kez çıktım sadece. Evde boş oturduğum için sanal ortama bulaştım. Birkaç tanımadığım erkekle yazıştım. Hiçbirinde ileri gitmemiştim. En fazla bir hafta konuşuyordum. Yüz kızartıcı konuşmalar oluyordu. Benim derdim şu. Son konuştuğum erkekle bundan üç gün önce görüntülü konuşurken soyundum. Herkeste şok etkisi yapacak bir olay. Ama ben bunu yaptım. Her yerimi gösterdim. Küçük değilim 22 yaşındayım. Ben bu zamana kadar hiçbir erkekle böyle aşırıya gitmedim. Ama oldu işte. Herkesin cinsel sapkınlık olarak nitelendireceği düşüklüğü yaptım. Düştüm. Düşününce kabus gibi geliyor. İki gün konuştuğum erkeğe bunu yaptım. Gerçek olmamasını kabus olmasını o kadar isterdim ki. Yasamamın bir anlamı kalmadı. Bu zamana kadar koruduğum bütün değerlerimi, edebimi, iffetimi bir anda harcadım, yok ettim. Önümde bir kurtuluş, bir çıkış yolu yok. Ben her şeyi mahvettim. Ben bu duygular içinde buhranlar geçirirken, benimle ciddi düşünen temiz biri vardı. O aradı. Ona yaptığım şeyi yalansız anlattım. O ben senin yanındayım dedi. Ama ben bu kadar pisken onunla temiz bir gelecek düşünemezdim. Bu yüzden bunları gerekçe göstererek olmayacağını anlattım. O da kabul etti. Benim geleceğe ait hiçbir ümidim kalmadı. Her şeyi mahvettim. Onunla olmadığı için değil üzüntüm. Yaptığım iğreçliğe, çirkinliğe üzülüyorum. O anı düşündükçe şok yaşıyorum sonra gerçek olduğunu idrak ediyorum. Her şeyi mahvettiğimi anlıyorum. Herkes yaptığının sonuçlarına katlanmalı. Benim yaptığımın sonucuna katlanmaya razıyım. Cehennemi hakediyorum. Ama dünyada yaşamak çok zor geliyor. 3 gündür bu haldeyim. Beni teskin edecek birine ihtiyacım var. Ben bu günahın verdiği utanç ve acıyla nasıl yaşayacam? Hiçbir şey yapamıyorum. Bana yardım edecek biri yok mu?

kuzum yaa soyunduysan soyundun nolcak. denize giderken bikini giyinmiyomuyuz. hırsızlık mı yaptın biriinin hakkına mı girdin cinaye mi işledin dünyada ne büyük günahlar var. yaptığının hata olduğunu kabul etmen bile çok ulvi bişey. herkez herşeyi yapıyo diye sende onları yapacak değilsin elbette. nete düşerse yada adam sena şantaj yaparsa o zaman bi aha düşünürsün. şimdilik zihnini temizle

Hayatım hatalar insanlar içindir. Herkes hata yapar hemde en kötülerini. Ve hep ben yapmam dediklerini yaptırır bu hayat sana. Yaptığın şeyin sorumluluğunu almışsın bu çok güzel. Yani burda karşımda erkek beni ikna etti vs gibi topu başkalarına atmaya çalışmıyorsun. İnsanlar hata yapar sonra o hatayı kabullenip sorumluluğunu alır üçüncü ve en Or olansa kendini affetmektir. Hazır olduğunda kendini affet ve yoluna aynı hatayı yapmadan devam et. Tecrübeler değerlidir hatta en kötü tecrübeler en yol gösterici olandır. Biz insanlar tabiyayımız gereği hataya düşmeye kibirimizin arzularımızın veya başka diğer duygularımızın biri kör etmesine meyilliyiz. Emin ol bu hayatta kimse günahsız veya masum değil. Herkes çeşit çeşit hatalar yapıyor. Aptalca olan hatayı tekrarlamaktır. Ben hata olduğunu söylüyorum çünkü tanımadığın birine kamera karşısında bunu yapmak görüntünü kaydedip şantaj yapabileceği için riskli bir durum. Yoksa vücudunla ne yapacağın sAdece seni ilgilendirir. O vücut ve ruhun sorumluluğu sana verilmişmiş ona nasıl baktığın nelerde kullandığın senin kararın ve özgür iradende. Bir şey yaşadığında sonuçlarına hesap verdiklerin değil sadece sen katlanıyorsun değil mi? O zaman kendini affet ve daha iyi tanımaya çalış. Neler istersin nelerden ğişman olursun neleri yaşamaya hazırsıN neleri yaşamaya hazır değilsin bunları çözmeden başka şeylee yaşamamanı tavsiye ederim. İnsan hazır olmadan öpüşmemeli bile. Yani diyeceğim o ki sen aksini hissetsende dünyanın en kötü insanı falan değilsin. Sadece hata yapmış birisin. Herkes gibi...

soyunduğun adamın masum karısı belki de o anda yatak odalarında uyuyordur

hangı kafayla yaptın bunu , normal kafa ile yapsan neden bu kadar pişman olacaksın ?

Back
X