Bana yardim edin ne olur:(

mutlumutsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
50
45
3
Merhaba hanimlar cok zor durumdayim ne olur bna yardim edin.biz esimle 8aydir evliyiz cok severek evlendik hala dahada cok seviyoruz birbirimizi soyle bir problemimiz var bizim dugunumuzde eşimin abisi olay cikardi durduk yere esimin ustune yurudu kavga etti bagirdi cagirdi salonu birbirine katti aglyarak eve geldik tabi benim ailemde cok sasirdi tepki gosterdi o gunden beri iki aile birbirine dusman oldu gorusmuyorlar benim eşimin anne ve babasiyla bir sıkıntım yok onunda benim ailem ile oyle ama esim ve ben abisiyle konuşmuyoruz ogunden beri tabi bu durum esimin ailesini uzuyor simdi bizden o buyuk oldugu icin evine gidip kuslugu bitirmemizi istiyorlar ama bize yapmadigini birakmadi en guzel gunumuzu mahvetti butun gece aglamaktan esimde bende uyku uyumadik butun hayallermi mahvetti o adam bizi cok uzdu simdi hiçbirsey yokmus gibi evine nasil giderim esimin babasi net konustu haklida olsa haksizda olsa o buyukmus acitasyon yaptilar esimde onlara merhamet ediyor gidicez gibi gorunuyor konusmuyorum suan esimle ne yapicam ben akil verin ne olur yalvarırım;(((((

Yok yere düğünün içine etmemiştir kafayı yemediyse haklı haksız bir sebebi vardır yani.
Ben affedemezdim kim olursa olsun ...
O kdar kiskanc bir insanki dugun olana kadar yapmadigi surat kalmadi zaten nikah bizim onceden oldu ona bile katilmadi ama ailesinin gozunde o hala buyuk ve hatasi görmezden gelinebilir simdi hicbirsey yokmus gibi onun ayagina gidilmem bekleniyor esimde bu Konuda artık annem babam yasli onlar hatrina gidebilirim diyor(( nasil gideriz

Çok hevesliyse eşin gitsin.

Sen istemiyorsan gitme.

Ite kaka götürecek hali yok yam

Oda istemiyor ama ailesinede kiyamiyor hep beni dinler genelde ama en zayif yani merhameti annesi babasina bu konuda kiyamiyor onun dusuncesine gore bir kere gidilip gönülleri olsun ailesinin ama ben istemiyorum gurur degil bu baska birsey yuzune bakamam ki

Asla gitmeyin siz şimdi bunu da yutarsanız her yaptğına taviz vermeniz beklenecek ve iyice üste çıkacak

Zaten karekter olarak kisknc bir insan ve esimi surekli kiskaniyordu dugun gunu artik ne oldu onanin sekiz ayda biz hala anlam veremedik sorunlu iside yok issiz esiylede mutlu bir evliligi yok hincini bizden aldi resmen

Yaşı başı umrumda olmaz , büyüklerimden sildiğim çok kişi var şahsen , büyüklerde biraz büyüklüğünü bilmeli , düğün yani bu ömür boyu unutulmayacak bir gün ...
Giderseniz herşey başa sarar , geçimsiz bir adam belliki ...
Evlimi abi peki.

Kesinlikle gitmezdim, düğün gunu olacak iş mi bırkaç saat sabredip öyle yapsaydı rezilliğini.
Peki kavga neden çıktı merak ettim .

Evet evli. En guzel gunumu gecemi aglayarak gecirdim hele annem ilk defa kizlari evlendi ve o duyguyu yasayamadi sikintiyla ugrastii hatta benim ailem kotu oldu annem bagirmis çağırmış dugunde olaydan sonra sinirlenmis kabahatli oldu napsaydi kadin gulsemiydi

Zaten karekter olarak kisknc bir insan ve esimi surekli kiskaniyordu dugun gunu artik ne oldu onanin sekiz ayda biz hala anlam veremedik sorunlu iside yok issiz esiylede mutlu bir evliligi yok hincini bizden aldi resmen
Üzmeyin kendinizi. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Affetmek için geçerli tek sebep büyük olması ise gözardı edin. Her yaşı büyük olana saygı duymak gerekmiyor.

Kesinlikle gitmezdim, düğün gunu olacak iş mi bırkaç saat sabredip öyle yapsaydı rezilliğini.
Peki kavga neden çıktı merak ettim .
İnanin sacma ve komik gelicek ama bir aciklama sebep yok kiskanclik diye dusunduk biz esimle hep bir anda patlak verdii dugunun son dakikalari aile fotografi cekilirken gelip satasmaya basladi

İnanin sacma ve komik gelicek ama bir aciklama sebep yok kiskanclik diye dusunduk biz esimle hep bir anda patlak verdii dugunun son dakikalari aile fotografi cekilirken gelip satasmaya basladi
Benim de görümcem öyle kıskançlıktan her güzel günümüzü zehir eder. Demek ki her ailede var böyle bir haset. Valla canım büyük de olsa küçük de olsa gitme, eşin çok istiyorsa kendi gitsin, bu adamı başına brla etme bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…