- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi mutlumutsuz
-
Görümce olsa anlayacağımda abinin kıskancını da ilk defa duyuyorum.Kendisi eşinizden büyük diye her yaptığu hareket tartışmasız doğru mu oluyo? Ne münasebet canım ben en güzel günümü mahvetmiş bir adamın birde ayağına mı gideceğim??? Herkes haddini bilsin herşeyden önceO kdar kiskanc bir insanki dugun olana kadar yapmadigi surat kalmadi zaten nikah bizim onceden oldu ona bile katilmadi ama ailesinin gozunde o hala buyuk ve hatasi görmezden gelinebilir simdi hicbirsey yokmus gibi onun ayagina gidilmem bekleniyor esimde bu Konuda artık annem babam yasli onlar hatrina gidebilirim diyor(( nasil gideriz
Esim abisini gormek konusmak istemiyordu aslinda hep bana hak verdi ve onun yanlisini gordu biliyordu ama babasi illede o abin buyugun biz bugun variz yarin yokuz sizi boyle kusmu gorucez yazik degilmi bize gibisinden bir suru sey soyledi eşimde bizim en guzel gunumuzu mahvetti benim esim eve yeni giren gelen gorunce agliyor kendi halini hatırlıyorrr uzuluyor yazik degilmi diye cevap verdi hatta babasina ama babasi annesi oyle şeyler dediki öliuruz kaliriz hasta oluruz gibisinden esimde uzuldu ne yapim diyor gitme meyillisi anliyorum;(((Ben gitmezdim kim olursa olsun.
Eşim ille de anne babasını kırmayıp gidecekse kırılırdım ama tercihi yine de ona bırakırdım.
Gorumcemde o aksam abisinden yana oldu oda bizimle konusmuyor abisi kavga cikarinca esim dayim benim tarafimdan akrabalar ne oluyor diye ara girdii sonra görümcemde ustlerine yuruyerekk bağırmaya baslamis zaten dugun boyu surati asikti sonra bizim numaralarimizi falan sildi konusmuyoruz sacma salak bir durumun içindeyimGörümce olsa anlayacağımda abinin kıskancını da ilk defa duyuyorum.Kendisi eşinizden büyük diye her yaptığu hareket tartışmasız doğru mu oluyo? Ne münasebet canım ben en güzel günümü mahvetmiş bir adamın birde ayağına mı gideceğim??? Herkes haddini bilsin herşeyden önce
Beni zorluycak bu konuda esim anneme babama yazik diyor sanki bize degill nasilda onlardan yana oldu anlayamadim bir anda ya annesi babasi birseyde diyemiyorum hep benim yanimdaydi bu zamana kadar nankorluk edemem ama simdii ne olduuEvine gitmezdim net.
Esiniz cok istiyorsa gitsin.
Ay çok sinir oldum şu an bu ne yaaaGorumcemde o aksam abisinden yana oldu oda bizimle konusmuyor abisi kavga cikarinca esim dayim benim tarafimdan akrabalar ne oluyor diye ara girdii
Düğün günü sadece sizin değil eşinizin de en özel günüydü. Yani yapılan yanlış eşinize de yapıldı.Esim abisini gormek konusmak istemiyordu aslinda hep bana hak verdi ve onun yanlisini gordu biliyordu ama babasi illede o abin buyugun biz bugun variz yarin yokuz sizi boyle kusmu gorucez yazik degilmi bize gibisinden bir suru sey soyledi eşimde bizim en guzel gunumuzu mahvetti benim esim eve yeni giren gelen gorunce agliyor kendi halini hatırlıyorrr uzuluyor yazik degilmi diye cevap verdi hatta babasina ama babasi annesi oyle şeyler dediki öliuruz kaliriz hasta oluruz gibisinden esimde uzuldu ne yapim diyor gitme meyillisi anliyorum;(((
O kadar guzel dedinizki evet benim aslinda asil dusundugum ailem o insanlara bu guzel gunde sıkıntı veren adama nasil birsey olmamis gibi giderim ben evet esimin abisi onlarin dugunleri olur cenazeleri olur illa bir araya gelirler benim kadar uzun surmez belki esimin abisine ofkesi ama beni olayin disinda tutmasi lazim koca adam esimde olsa ben ne kadar akil vereblirimki kardesi sonuçta bir noktada barisirlarsa ben ne yapablirimYa suan dağ gibi düğün borcu ödeyen biri olarak sırf uyuzluğuna en güzel günümüzü böylesine mahveden canım ciğerim de olsa siler atardım, insan ne hayallerle evleniyor masraf yapıyor. Senin abindir gidebilirsin ama ben gitmiyorm deyin.
Bende gidersem benim ailem hakkını bana helal etmez kusura bakma deyin.
Düğün günü sadece sizin değil eşinizin de en özel günüydü. Yani yapılan yanlış eşinize de yapıldı.
Ama işte serde kardeşlik var, anne baba hatrı var, o noktada birşey diyemiyor insan.
Çok çok haklısınız. Öte yandan sizin aranızı bozmasın bu konu. Eşinizi serbest bırakın, bakalım ne yapacak.
Sizi zorlamasın kafi.
Ayrıca insan hayret ediyor. Siz bir yanlış da yapsanız ağabeyin o gün sizin gününüzü berbat etmemesi gerekirdi. İnsan kendini tutar. Ama hasta ruhlu demekki...
Canım iyiki burada konu açıp bize fikir danıştın bence, çünkü eşin ve ailesi sana resmen duygu sömürüsü yaparak acıtasyonla seni kandırıp o adama götürecekler.O kadar guzel dedinizki evet benim aslinda asil dusundugum ailem o insanlara bu guzel gunde sıkıntı veren adama nasil birsey olmamis gibi giderim ben evet esimin abisi onlarin dugunleri olur cenazeleri olur illa bir araya gelirler benim kadar uzun surmez belki esimin abisine ofkesi ama beni olayin disinda tutmasi lazim koca adam esimde olsa ben ne kadar akil vereblirimki kardesi sonuçta bir noktada barisirlarsa ben ne yapablirim
Sizde ki sabıra hayran kaldım ben sizin yerinizde olsam "bana böyle birşeyi teklif dahi edemezsin onun kapısına gittiğin dakika ben de annemin babamın evine dönerim" der ve resti çekerdim o düğün sadece benim değil annem ve babamın da en özel günü onlara bu geceyi zehir edemez kimse kusura bakmasın o insanın ömür boyu yüzüne bakmazdım benEvet hatta kayinvalidem oldu bitti uzatmayin her dugunde olur diyor guya yapici konusma yaptigini saniyor esimde ona kizdi her dugunde olan birsey degil basitlestirme konuyu dedii ama gelin görünki anne baba merhameti sevgisi agir basiyor oda suan cok kotu durumda ne diyeceğini bilemiyorr ama bizimde evladimiz olur biraz empati yapalim annemin babamin hatrina gidelim gibisinden konusuyor deliricem hicbirwey demedim konusmuyorum;(
Ben o kadar gözyaşı akıttım ki bu konuyla alakali eşim hep yanimda oldu daha evvelde babasi gorusun konusun kusluk bitsin dedigi zaman esim dik durdu beni bu konuda zorlama baba dedi ve sekiz ay boyunca hic gorusmedik konuda acilmadi ama simdi hastayiz ölup gidicez bilmem ne derken esimi pes ettirdiler gidemem eger gidersem ömur boyu kendimden utanirim evde hep huzursuzluk olur kanina girip vazgecirmem lazimCanım iyiki burada konu açıp bize fikir danıştın bence, çünkü eşin ve ailesi sana resmen duygu sömürüsü yaparak acıtasyonla seni kandırıp o adama götürecekler.
Dik dur ve hatta sende böyle biranda hüngür hüngür ağlamaya başla eşine. En güzel günümü mahvettiler içimde ukte kaldı her şeyim de, beni seviyorsan bu işe beni karıştırma hakkımı helal etmiyorum de eşine. Onlar madem ana baba hakkından girip acıtasyon yapıyorlarsa sende anladıkları dilden konuş. Valla mübarek günde sinirlerim tepeme çıktı yazık günah o veballe nasıl yüzsüzce sizi ayağına bekliyor o abi denecek şahıs.
Eşiniz sizi götürmek isteyecekse sırf yalnız olmamak için götürecek gibi.Evet hatta kayinvalidem oldu bitti uzatmayin her dugunde olur diyor guya yapici konusma yaptigini saniyor esimde ona kizdi her dugunde olan birsey degil basitlestirme konuyu dedii ama gelin görünki anne baba merhameti sevgisi agir basiyor oda suan cok kotu durumda ne diyeceğini bilemiyorr ama bizimde evladimiz olur biraz empati yapalim annemin babamin hatrina gidelim gibisinden konusuyor deliricem hicbirwey demedim konusmuyorum;(
Kesinlikle kim bakarr kii esim ailesine oyle aman aman duskun bir tip degil ama yani sonucta ailesii sever sayar tabii eger ısrarcı olursa gitme konusunda bencede donulmez yollara giricez simdiden bunu dusunuyorumSizde ki sabıra hayran kaldım ben sizin yerinizde olsam "bana böyle birşeyi teklif dahi edemezsin onun kapısına gittiğin dakika ben de annemin babamın evine dönerim" der ve resti çekerdim o düğün sadece benim değil annem ve babamın da en özel günü onlara bu geceyi zehir edemez kimse kusura bakmasın o insanın ömür boyu yüzüne bakmazdım ben
Eşiniz sizi götürmek isteyecekse sırf yalnız olmamak için götürecek gibi.
Hani ille de geleceksin abimdir o benim filan tarzında sert değil. O yüzden bu duygu sömürülerine karşılık siz de sömürün duygularını :)
Unutmam o günü deyin.
Senin abin sen git beni karşıtırma içim soğumadı deyin.
Neticede gönül bağınız yok bişey yok mecbur değilsiniz.
Onunki aile ise sizinki de aile. Sizin ailenizi de üzmüşler.
Ailesi sever sayar elbette ama burada en önce kendisini sonra seni sayması lazım sizden sonra da senin aileni sayması lazım ortada çookk büyük bir saygısızlık var sadece tek taraflı düşünülmemesi gereken bir durum buKesinlikle kim bakarr kii esim ailesine oyle aman aman duskun bir tip degil ama yani sonucta ailesii sever sayar tabii eger ısrarcı olursa gitme konusunda bencede donulmez yollara giricez simdiden bunu dusunuyorum
Evet ben bugun acaba basit bir durumu benmi abartiyorum esim bile pes etti gidelim diyor diye dusunuyordum benim gozumu açtiniz haksiz olmadigimi herkesin benim gibi dusunecegini gormus oldum hepiniz sagolunAilesi sever sayar elbette ama burada en önce kendisini sonra seni sayması lazım sizden sonra da senin aileni sayması lazım ortada çookk büyük bir saygısızlık var sadece tek taraflı düşünülmemesi gereken bir durum bu
Haklısın valla , zaten hep eşler için insan katlanıyor her şeye. Ama burda ailenize de yapılan terbiyesizlik var, dünür olarak onlar da değer görebilirdi. Onlar da kızlarının mürüvvetini görüp sizi güzelce salondan uğurlayabilirdi. Eşiniz aslında olayı sadece sizinle ilgiliymiş gibi görüyor. Düğünde enson salonda ailesiyle vedalaşırken insan zaten hüzünlenip kötü hissedebiliyor, birde bunların üstüne ailenizin aklı sizde kalmıştır. Sabaha kadar uyuyamadılar belki de . Bunlar hep vebal iste, onlara göre oldu bitti nolcak ki . Ama insan bir kere evleniyor telafisi yok. Abisi madem ilerde pişman olacaktı koskoca adam dikkat edecekti davranışlarına. İnsan kendini tutar hepi topu 4 saat süren bir düğün var ortada.Ben o kadar gözyaşı akıttım ki bu konuyla alakali eşim hep yanimda oldu daha evvelde babasi gorusun konusun kusluk bitsin dedigi zaman esim dik durdu beni bu konuda zorlama baba dedi ve sekiz ay boyunca hic gorusmedik konuda acilmadi ama simdi hastayiz ölup gidicez bilmem ne derken esimi pes ettirdiler gidemem eger gidersem ömur boyu kendimden utanirim evde hep huzursuzluk olur kanina girip vazgecirmem lazim
Abisi evlimi.Erkek kardesını mı kıskandı acaba.Yada problemlerı vardır.Ne buyuğu ya buyuklukmu yaptıda evıne gıtceksınız.Düşman deılız anne baba ama gorusmek ıstemıoruz de.Merhaba hanimlar cok zor durumdayim ne olur bna yardim edin.biz esimle 8aydir evliyiz cok severek evlendik hala dahada cok seviyoruz birbirimizi soyle bir problemimiz var bizim dugunumuzde eşimin abisi olay cikardi durduk yere esimin ustune yurudu kavga etti bagirdi cagirdi salonu birbirine katti aglyarak eve geldik tabi benim ailemde cok sasirdi tepki gosterdi o gunden beri iki aile birbirine dusman oldu gorusmuyorlar benim eşimin anne ve babasiyla bir sıkıntım yok onunda benim ailem ile oyle ama esim ve ben abisiyle konuşmuyoruz ogunden beri tabi bu durum esimin ailesini uzuyor simdi bizden o buyuk oldugu icin evine gidip kuslugu bitirmemizi istiyorlar ama bize yapmadigini birakmadi en guzel gunumuzu mahvetti butun gece aglamaktan esimde bende uyku uyumadik butun hayallermi mahvetti o adam bizi cok uzdu simdi hiçbirsey yokmus gibi evine nasil giderim esimin babasi net konustu haklida olsa haksizda olsa o buyukmus acitasyon yaptilar esimde onlara merhamet ediyor gidicez gibi gorunuyor konusmuyorum suan esimle ne yapicam ben akil verin ne olur yalvarırım;(((((
Basit bir durum olur mu hiç insanın ömründe sadece bir kez olacak bir gün-gece ve onu kimsenin rezil etmeye hakkı yok haksız dahi olsanız ve dediğim gibi siz şimdi ayağına giderseniz onu daha büyük rezillikler yapmaya cesaretlendirmiş olacaksınız ve kendisinde bu hakkı görecek çünkü siz o büyük diye yutuyorsunuz diye düşünecek asla yapmayın anne baba için bile olsa kendinizden taviz vermeyin hayat sizin hayatınız kimsenin sizi zorlamaya hakkı yok boyun eğmeyinEvet ben bugun acaba basit bir durumu benmi abartiyorum esim bile pes etti gidelim diyor diye dusunuyordum benim gozumu açtiniz haksiz olmadigimi herkesin benim gibi dusunecegini gormus oldum hepiniz sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?