Bana yardim edin ne olur:(

Genç arkadaşım kesinlikle gitme bu adi adamın ayağına.
Eşine;ben sana karışamam,abindir,
istediğini yap ama beni zorlama.
Ne giderim,ne görüşürüm,
ne de evime kabul ederim,
bu konuda ne sen,ne ailen daha fazla ısrar edin,
yedi düvel bir araya gelse ben abinle görüşmem de,kestirip at.
Ben böyle terbiyesizlik görmedim.

Bir de adam kiskancsa ilerde illa yine sorun olur. Ne yani buyuk diye hep siz mi gideceksiniz ayagina. Hayir hatalinin, ozurun buyugu, kucugu olmaz. Madem ailesi gorusmenizi istiyor buyuk ogullarina sozlerini gecirip ozur diletsinler. Evet dediginiz gibi unutturmaz ama en azindan ayagina gitmekten iyidir.

Evet ben esime evine gitmem cok istiyorsan annene gitsinler orda git gor sen senin icin bende geleyim dedim ama cevap vermedi dusunup duruyorr konusmadim bende onunla yoksa kavga cikicakti kendimi tutamiycktim😔

Genç arkadaşım kesinlikle gitme bu adi adamın ayağına.
Eşine;ben sana karışamam,abindir,
istediğini yap ama beni zorlama.
Ne giderim,ne görüşürüm,
ne de evime kabul ederim,
bu konuda ne sen,ne ailen daha fazla ısrar edin,
yedi düvel bir araya gelse ben abinle görüşmem de,kestirip at.
Ben böyle terbiyesizlik görmedim.
Esim benim tavrımı dusuncemi biliyorr o yuzden birazda arada kalmisligi var tamam aile onemli amaa onun artik asil ailesi benim bunu farketmesi lazim gitmiycem gidemem hepiniz cok halkısınız 😔

İnanin sacma ve komik gelicek ama bir aciklama sebep yok kiskanclik diye dusunduk biz esimle hep bir anda patlak verdii dugunun son dakikalari aile fotografi cekilirken gelip satasmaya basladi
çok geçmis olsun ama bana pek sebepsiz gelmedi.Sanki sizin aileyle bir sorun var..

Esim benim tavrımı dusuncemi biliyorr o yuzden birazda arada kalmisligi var tamam aile onemli amaa onun artik asil ailesi benim bunu farketmesi lazim gitmiycem gidemem hepiniz cok halkısınız 😔
Valla eşinin arada kalması saçma çünkü ortada tek haklı var oda sizsiniz arafa kalınacak bir durum yok ortada

Valla eşinin arada kalması saçma çünkü ortada tek haklı var oda sizsiniz arafa kalınacak bir durum yok ortada
Bir suru acitasyon yaptılar biz yasliyiz sizin kus kalmanizi gormek istemiyoruz falan falan..tabi bir anne baba bunu istemez ama bu kuslugun cozumu bizim onlarin ayagina gitmemizde olamaz bu konuyu esimle sakinlestigim zaman tekrar konusucam ve evet oda biliyor hakli olanin ben olduğumu biz oldugumuzu acitasyonlara kanip arada kalmamasi gerektigini soyluycem Ona

çok geçmis olsun ama bana pek sebepsiz gelmedi.Sanki sizin aileyle bir sorun var..

İnanin yoktu yani benim bildigim ve ailemin bildigi zerre sorun yok onlar ne olduysa kendi kendilerine hallendilerr bize yazik ettiler annem babam ne hevesler etti ilk dugun bunu hakketmediler ama hepsinin evladi var herkes yasattigini yasarr

Bir suru acitasyon yaptılar biz yasliyiz sizin kus kalmanizi gormek istemiyoruz falan falan..tabi bir anne baba bunu istemez ama bu kuslugun cozumu bizim onlarin ayagina gitmemizde olamaz bu konuyu esimle sakinlestigim zaman tekrar konusucam ve evet oda biliyor hakli olanin ben olduğumu biz oldugumuzu acitasyonlara kanip arada kalmamasi gerektigini soyluycem Ona
Aynen öyle haklılığın büyüğü küçüğü olmaz haklı haklıdır

Onu arada kalmaktan kurtar.
Serbest bırak.
Anne-babanın hatrı için abinin ayağına gideceksen sana bir şey demem, abindir,ailendir ama beni mazur gör,
yapamam, gidersem,kendime olan saygımı kaybederim,ikimiz de birbirimizi zorlamayalım de.
Restleşip,zıtlaşma.
Yumuşak ama net bir üslupla tavrını belli et.

Büyüklükle ne alakası var abi ise abiliğini bilecek yaptığı hatanın farkına varıp gelip kardeşinden o özür dileyecek hata yapan kişi için büyük küçük farketmez kim hata yaptıysa o özür diler en mutlu gününüzü mahvetmiş siz niye gidiyormuşsunuz kapısına öyle birinin yüzüne bir ömür bakmam insan yüz kez evlenmiyor o barışın evine gidin diyen anayla babayla da görüşmem gitsinler abisine desinler bakalım çocukların gününü birbirini kattın hatalısın diye niyeyse hep şu öfke patlaması yaşayanlar haklı konumda ve kimse bişey diyemiyor banlanmaktan korkarım yoksa o abinin....... anladın sen gidecekse eşin gitsin kardeşidir affedip affetmemek ona kalmış

Onu arada kalmaktan kurtar.
Serbest bırak.
Anne-babanın hatrı için abinin ayağına gideceksen sana bir şey demem, abindir,ailendir ama beni mazur gör,
yapamam, gidersem,kendime olan saygımı kaybederim de.
Restleşip,zıtlaşma.
Yumuşak ama net bir üslupla tavrını belli et.
Ben hep aniden yukselen bir insanim esim daha mantikli sakin bir insan genelde benim bu cikislarim yuzunden cok kavga ederiz bende kendimi bildigim icin sustum bu aksam konusmadim fazla ustune gitmedimm onuda kendi haline biraktim umarim eskisi gibi yine bana hakverir en kotu ailesine ben ayagina gitmem cok istiyorsanız sizde bir gorusme ayarlayalim odasizin hatriniza olsun falan der yani ne bileyimm esimde olsa bu kavgalar kardes arasi kuslukler bana cok garip geliyor olayin icindeyim ama ayni zamanda disindayim sanki anlam veremiyorum dusunmekten basim agirdi artikk insallah benden yana olur yine

Sorun ne olursa olsun düğünde kavga çıkarılması yanlış
Tabi ki o durum yanlış fakat konu sahibi konuyu eksik anlatıyor gibi..
Tüm aile bir şeylere tepki vermiş gibi tabi yöntem yanlış eğer ki anladığım gibiyse konu sahibi eşinin hatrina bir kereye mahsus eşini yanliz bırakmaz.

O kadar guzel dedinizki evet benim aslinda asil dusundugum ailem o insanlara bu guzel gunde sıkıntı veren adama nasil birsey olmamis gibi giderim ben evet esimin abisi onlarin dugunleri olur cenazeleri olur illa bir araya gelirler benim kadar uzun surmez belki esimin abisine ofkesi ama beni olayin disinda tutmasi lazim koca adam esimde olsa ben ne kadar akil vereblirimki kardesi sonuçta bir noktada barisirlarsa ben ne yapablirim
Gitmek istiyorsa eşiniz gitsin. Sizle birlikte ailelerin dr en mutlu günü mahvolmuş onlar unutmuş ama sizin ailenizi çiğnemek olur. Madem adım atılacakmış beyefendi sizin ailenize gelip özür dilesin suçsuz olana değil büyük olana gidiliyormus ya.

Annem düğün sonrası şükür kazasız belasız atlattık demişti bende neden ne olacakti ki dedim oda olur mu biri kavga çıkarir filn bilinmez demişti somdi anladim. Cok gecmis olsun

Büyüklükle ne alakası var abi ise abiliğini bilecek yaptığı hatanın farkına varıp gelip kardeşinden o özür dileyecek hata yapan kişi için büyük küçük farketmez kim hata yaptıysa o özür diler en mutlu gününüzü mahvetmiş siz niye gidiyormuşsunuz kapısına öyle birinin yüzüne bir ömür bakmam insan yüz kez evlenmiyor o barışın evine gidin diyen anayla babayla da görüşmem gitsinler abisine desinler bakalım çocukların gününü birbirini kattın hatalısın diye niyeyse hep şu öfke patlaması yaşayanlar haklı konumda ve kimse bişey diyemiyor banlanmaktan korkarım yoksa o abinin....... anladın sen gidecekse eşin gitsin kardeşidir affedip affetmemek ona kalmış

İlk gunden beri bende boyle dedim ozur bekledim acikcasi yanii dugun gunu gibi en ozel ve guzel gunu mahvetmesini telafi etmezdi bu ozur ama en azindan abi kardes olarak kus kalmazlardi zaten kus degilkende iliskileri gene sıkı fiki degildi ama en azindan suanki gibi bir durum icinde kalmazdik. ailesi geri kafali cok buyukmus bilmem ne buyuk diye buna hakki yok ama nuh diyorlar peygamber yok..

Tabi ki o durum yanlış fakat konu sahibi konuyu eksik anlatıyor gibi..
Tüm aile bir şeylere tepki vermiş gibi tabi yöntem yanlış eğer ki anladığım gibiyse konu sahibi eşinin hatrina bir kereye mahsus eşini yanliz bırakmaz.

Dugune kadar ne benim ailem ne esimin ailesi hicbir sorun yasmadi o adam dugunde olay cikarinca bende biraz fenalasinca annem bağırdı cagirdi agladi sinir krizi gibi birsey yasadi orda annemin tepkiside suc oldu neden bağırıyor diye ama hakli olablirsiniz dedigim gibi gozle gorulen bir sorun olmasada karsitaraf icin icin birseyler kurmus ve o gun patlamista olablir

Gitmek istiyorsa eşiniz gitsin. Sizle birlikte ailelerin dr en mutlu günü mahvolmuş onlar unutmuş ama sizin ailenizi çiğnemek olur. Madem adım atılacakmış beyefendi sizin ailenize gelip özür dilesin suçsuz olana değil büyük olana gidiliyormus ya.

Annem düğün sonrası şükür kazasız belasız atlattık demişti bende neden ne olacakti ki dedim oda olur mu biri kavga çıkarir filn bilinmez demişti somdi anladim. Cok gecmis olsun

Evet benim ailem ozur hakkediyor hem abisinden hem esimin anne babasindan ama o konuda ayri esimin annesi ben buyuktum annen bana gelecekti dugunden sonra diyor

İlk gunden beri bende boyle dedim ozur bekledim acikcasi yanii dugun gunu gibi en ozel ve guzel gunu mahvetmesini telafi etmezdi bu ozur ama en azindan abi kardes olarak kus kalmazlardi zaten kus degilkende iliskileri gene sıkı fiki degildi ama en azindan suanki gibi bir durum icinde kalmazdik. ailesi geri kafali cok buyukmus bilmem ne buyuk diye buna hakki yok ama nuh diyorlar peygamber yok..
Senin yerinde olsam o kişiyle görüşmek istemediğimi hatta eşinin de seni zorlaması karşılığında evliliğini bile bitirmeyi göze aldığımı dile getiririm

Peki
İnanin yoktu yani benim bildigim ve ailemin bildigi zerre sorun yok onlar ne olduysa kendi kendilerine hallendilerr bize yazik ettiler annem babam ne hevesler etti ilk dugun bunu hakketmediler ama hepsinin evladi var herkes yasattigini yasarr
Peki görümceniz ne diye abisini tuttu..Abisi fotoğraf çekilirken eşinize ne diyerek kızdı? Bence bunlar önemli detaylar..

Eşinizin ailesi düğün için çok fazla maddi sıkıntıya girdi mi?

Yani sindiremedikleri bir şeyler olmuş?

Lütfen tam anlatı ona göre yorumlayalim

Back
X