Bana yardim edin ne olur:(

Peki

Peki görümceniz ne diye abisini tuttu..Abisi fotoğraf çekilirken eşinize ne diyerek kızdı? Bence bunlar önemli detaylar..

Eşinizin ailesi düğün için çok fazla maddi sıkıntıya girdi mi?

Yani sindiremedikleri bir şeyler olmuş?

Lütfen tam anlatı ona göre yorumlayalim
Peki

Peki görümceniz ne diye abisini tuttu..Abisi fotoğraf çekilirken eşinize ne diyerek kızdı? Bence bunlar önemli detaylar..

Eşinizin ailesi düğün için çok fazla maddi sıkıntıya girdi mi?

Yani sindiremedikleri bir şeyler olmuş?

Lütfen tam anlatı ona göre yorumlayalim
Soyle anlatiyim fotograf cekilirken benim ailem geride durdu önce erkek tarafı cekilsin diye bekledi esimin tarafi biz orda beklerken koca sulale halka olup bizsiz resim cekdier gelin diyorus falan bekletiyolar esimde o an sinirlendi biraz benim ailemle resim çekindi onlar gelmiyosa beklemeyelim gibisinden sonra vedalasirken geldii bi anda esimin ustune yurudu sen cok oldun dedi esim anlam veremedii ama olayalr yukseldi araya insanlar girdi bir suru olayy esimin ailesinin durumu cok sukur iyi ne istesek yaptilar maddi sıkıntı yasatmadilar bize ama kiskancagi bireey yok cunku aynini zamanında onada yaptilar

Soyle anlatiyim fotograf cekilirken benim ailem geride durdu önce erkek tarafı cekilsin diye bekledi esimin tarafi biz orda beklerken koca sulale halka olup bizsiz resim cekdier gelin diyorus falan bekletiyolar esimde o an sinirlendi biraz benim ailemle resim çekindi onlar gelmiyosa beklemeyelim gibisinden sonra vedalasirken geldii bi anda esimin ustune yurudu sen cok oldun dedi esim anlam veremedii ama olayalr yukseldi araya insanlar girdi bir suru olayy esimin ailesinin durumu cok sukur iyi ne istesek yaptilar maddi sıkıntı yasatmadilar bize ama kiskancagi bireey yok cunku aynini zamanında onada yaptilar
Evet anladım. Talihsizlik olmuş..Kendince kafasında bir şeyler kurmuş. Eşinin davranışlarını saygısızlık olarak düşünmüş.Tabi sizin en güzel anlarınız berbat olmuş. Tekrar geçmiş olsun.

En önemlisi sizin gönlünüzü almalılar. Pişmanlıklarını görün. Eğer ki görüşürseniz asla konuşmayın sizin gönlünüzü alana kadar.

Açıkçası bana eşiniz samimiyetsiz geldi..Eşiniz ne yapıyorsa sessiz ve alttan alttan yapan bir tip gibi geldi.Bence abisi eşinize çok kızmış durduk yere değil yani.

Evet anladım. Talihsizlik olmuş..Kendince kafasında bir şeyler kurmuş. Eşinin davranışlarını saygısızlık olarak düşünmüş.Tabi sizin en güzel anlarınız berbat olmuş. Tekrar geçmiş olsun.

En önemlisi sizin gönlünüzü almalılar. Pişmanlıklarını görün. Eğer ki görüşürseniz asla konuşmayın sizin gönlünüzü alana kadar.

Açıkçası bana eşiniz samimiyetsiz geldi..Eşiniz ne yapıyorsa sessiz ve alttan alttan yapan bir tip gibi geldi.Bence abisi eşinize çok kızmış durduk yere değil yani.
Tabi esimi daha iyi taniyorum ama abisinide cok iyi tanidim artikk evlenmeden oncede ayniydii yanii hep bir kiskanclik vardı esime karsii esim ona karsi abisi oldugu icin ne saygisizlik yapti nede kıskançlık duydu iki kardes arasinda her zaman bazi kavgalar olur ama bu baska birsey hakkedilcek bir durum degildi😔

Tabi esimi daha iyi taniyorum ama abisinide cok iyi tanidim artikk evlenmeden oncede ayniydii yanii hep bir kiskanclik vardı esime karsii esim ona karsi abisi oldugu icin ne saygisizlik yapti nede kıskançlık duydu iki kardes arasinda her zaman bazi kavgalar olur ama bu baska birsey hakkedilcek bir durum degildi😔
Canım onun ki kıskançlık değil şımarıklık ana babası çok pohpohlamış belli oluyor orada eşin yanlış davranmışta olsa böyle birşey yapmaya hakkı yok kimse böyle birşey haketmez o yüzden aakın ayağına gidip iyice şımartmayın bi taraflarını kaldırmayın

Ne münasebet büyükse yaptığı hatanın telafisini yapacak sizden özür dileyecek asıl onun size gelip mahcubiyetini göstermesi lazım taviz tavizi getirir bayramlar bitmez her bayram bunu yaşayacaksınız o zaman ben asla gitmezdim bide teşekkür eder gibi büyük diye her hakka sahip değil hiç kimse
Bu arada mutluluklar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur

Canım onun ki kıskançlık değil şımarıklık ana babası çok pohpohlamış belli oluyor orada eşin yanlış davranmışta olsa böyle birşey yapmaya hakkı yok kimse böyle birşey haketmez o yüzden aakın ayağına gidip iyice şımartmayın bi taraflarını kaldırmayın
Evet desteğiniz icin cok tesekkur ederim kendime geldim☺️

Satasirken ne diyordu mesela ?

Affedipse bile bunun yolu evine gitmek olmAz. Iki hata birden olmuş olur.

Eşinize net olacaksınız ., başka yolu yok. Inadina girmeden , hakaret etmeden o günü hatırlatın ona.

Ne münasebet büyükse yaptığı hatanın telafisini yapacak sizden özür dileyecek asıl onun size gelip mahcubiyetini göstermesi lazım taviz tavizi getirir bayramlar bitmez her bayram bunu yaşayacaksınız o zaman ben asla gitmezdim bide teşekkür eder gibi büyük diye her hakka sahip değil hiç kimse
Bu arada mutluluklar diliyorum umarım herşey gönlünüzce olur

Cok teşekkür ederim haklısınız bir kere gidersek ayagina altindan kalkamayiz bu yükün

Satasirken ne diyordu mesela ?

Affedipse bile bunun yolu evine gitmek olmAz. Iki hata birden olmuş olur.

Eşinize net olacaksınız ., başka yolu yok. Inadina girmeden , hakaret etmeden o günü hatırlatın ona.

Sen cok oldun artık seni doverim falan dedigini hatirliyorum ben sok oldum resmen bir anda esim disari cikarmaya calisti gel sakin ol sen ne yapiyorsun diye bagirdi çağırdı sonra ben biraz kendimden geçmişim 😔

Merhaba hanimlar cok zor durumdayim ne olur bna yardim edin.biz esimle 8aydir evliyiz cok severek evlendik hala dahada cok seviyoruz birbirimizi soyle bir problemimiz var bizim dugunumuzde eşimin abisi olay cikardi durduk yere esimin ustune yurudu kavga etti bagirdi cagirdi salonu birbirine katti aglyarak eve geldik tabi benim ailemde cok sasirdi tepki gosterdi o gunden beri iki aile birbirine dusman oldu gorusmuyorlar benim eşimin anne ve babasiyla bir sıkıntım yok onunda benim ailem ile oyle ama esim ve ben abisiyle konuşmuyoruz ogunden beri tabi bu durum esimin ailesini uzuyor simdi bizden o buyuk oldugu icin evine gidip kuslugu bitirmemizi istiyorlar ama bize yapmadigini birakmadi en guzel gunumuzu mahvetti butun gece aglamaktan esimde bende uyku uyumadik butun hayallermi mahvetti o adam bizi cok uzdu simdi hiçbirsey yokmus gibi evine nasil giderim esimin babasi net konustu haklida olsa haksizda olsa o buyukmus acitasyon yaptilar esimde onlara merhamet ediyor gidicez gibi gorunuyor konusmuyorum suan esimle ne yapicam ben akil verin ne olur yalvarırım;(((((
Evlilik sevgililik dönemi gibi degil ömür boyu o ailenin içinde kalacaksın bence eşinle boş yere arabi bozma değmeyen insanlar için yaş olarak sizden büyük olabilir ama siz medeniyetinizle ondan kat be kat üstün olursunuz gidip özür dileyin aranız düzelince ne kadar kırıldığını ve üzüldüğünü size nasıl bir travma bıraktığını anlatırsın belki büyüklük yapıp özür diler yani ben bu düşüncedeyim sonuçta aldigin nefes kadar onlarla bir olacaksınız

Asla gitme taviz verme. Büyükse büyüklüğünü bilsin. Gelsin o ozur dilesin. Sakin yumusama,eşine de net tavrini koy. Gitmiyeceksin gitmeyeceğim de. Simdiden ailesi seni almasin avucunun icine

Asla gitme taviz verme. Büyükse büyüklüğünü bilsin. Gelsin o ozur dilesin. Sakin yumusama,eşine de net tavrini koy. Gitmiyeceksin gitmeyeceğim de. Simdiden ailesi seni almasin avucunun icine
Avucunun içine alma gibi bir durum yok ki ortada bir şeyi yaptı diye herşeyi yapacak değil kızı yanlış yonlendiiryorsun şuan olur boyu o ailenin içinde kalacak ve kız gitmediği sürece ona kin besleyecekler kötü olan kız olacak

Sakın ama sakın o kıskanç kaynın ayağına gitme. Ne münasebet ya? Elti görünümlü kayın, gelini kıskanacak tövbe ya, gelinde nasıl olsa el kızı, oglumuzdan af dileyecek, barisacak, başka?

Bunları yapmadan önce dusunecekti elti görünümlü kayın. Benimde vardı böyle elti görünümlü kıskanç kaynim. Böyle açık açık değil ama karısıyla ikisi alttan alttan moralimi çok bozuyorlardi, şimdi yüzlerine bile bakmıyorum. Konuşmuyorum, keyfim çok yerinde. Kimse de bana baski yapamaz, konuş diye. Su uc günlük dunyayi, beni aşağı çeken, moralimi bozan, yüzünü görmeye tahammül edemedigim insanlara tahammül etmeye çalışmakla geçiremem. Elti, kayın ikilisi zaten sorunlu bir olay. Elti kıskançlık ettiği herşeyi kocasına yansıtıyor, ikisi birden huraaa düşman kesiliyorlar. Abisi de evliyse eğer, karısı fistekliyor olabilir.

Evlilik sevgililik dönemi gibi degil ömür boyu o ailenin içinde kalacaksın bence eşinle boş yere arabi bozma değmeyen insanlar için yaş olarak sizden büyük olabilir ama siz medeniyetinizle ondan kat be kat üstün olursunuz gidip özür dileyin aranız düzelince ne kadar kırıldığını ve üzüldüğünü size nasıl bir travma bıraktığını anlatırsın belki büyüklük yapıp özür diler yani ben bu düşüncedeyim sonuçta aldigin nefes kadar onlarla bir olacaksınız
Sizce bu insanlar medeniyeti anlayan bilen insanlar mı kadının anne babasının döktüğü yaş ne olacak o kadar travma yaşatmışlar rezil etmişler geceyi bunlar unutulacak şeyler mi cidden bunları unutup gidip özür mü dilesin kadın yok artık cidden

Bir tane de örnek olsun ya ama yok ; erkek bir sebepten ailesine küsüyor. Eşi de haklı olarak aynı tepkiyi veriyor. Sonra yıllar sonra " ama o benim ailem " diye geri dönüş oluyor.

Bu hep böyle asla değişmiyor. Kız ailesi bunu yapsa 70 koldan düşman olunuyor.

Belliki kaugacı birisi. Böyle insanlardan uzak durmak gerekir. Barışırsanız, gelip gitmeye başlarsınız ve yine tatsızlık çıkarır.

Anlayışlı bi insansa, gördüyünüzde tesadüf Selam verip geçilir. Bayramdan bayrama belki büyüklerin evinde biraraya gelinir okadar.

Ama daha yakın olmaya gerek yok. Hep tatsızlık olur deyse. Zor bi durum Allah yardımcınız olsun.

Bence bu önümüzdeki bayram eşinin ailesinde görüşün, tabikide görmezden gelemiyor insan geçmişdeki size yaşatını. Ayaklarına gitmemiş olursunuz enazından ve Selam verip araya mesafenizi koyun ondan sonrada derim..

Sizce bu insanlar medeniyeti anlayan bilen insanlar mı kadının anne babasının döktüğü yaş ne olacak o kadar travma yaşatmışlar rezil etmişler geceyi bunlar unutulacak şeyler mi cidden bunları unutup gidip özür mü dilesin kadın yok artık cidden
Tabiki çok haklısın ama anlatmak istediğim şey eğer kadın gitmezse ona kin besleyecekler kötü olan her zaman kadın kalacak şuan bir kötülük yapıyorlarsa zamanla bin yapacaklar eşi için yada ailesi için gitmesin kendisi için gitsin bunları da düşünmesi lazım yoksa affedilir bisey degil tabiki

Tabiki çok haklısın ama anlatmak istediğim şey eğer kadın gitmezse ona kin besleyecekler kötü olan her zaman kadın kalacak şuan bir kötülük yapıyorlarsa zamanla bin yapacaklar eşi için yada ailesi için gitmesin kendisi için gitsin bunları da düşünmesi lazım yoksa affedilir bisey degil tabiki
Beslesinler ben olsam bana bunu söyledikleri dakika restimi çekmiştim gidip özür dilerse asıl tepesine iyice çıkacaklar kötü bilmeleri daha iyi en azından mesafeli olurlar

Back
X