Bana yardim edin ne olur:(

Kizlar butun yazdiklarinizi okudum hemen hepiniz benimle ayni fikirdesiniz ve cok mantikli akillica yorumlar yaptiniz hepinize cok tesekkur ederim cok sagolun.Maalesef benim esimin ailesi konustugum zaman anlasabilecegim ve beni anlayabilecek insanlar degil cunku esimi bile dinlemiyorlar sekiz aydir kayinvalidem bu konuyu actigi zaman esim onu hep kizarak bastirdi susturdu ama kayinpederim konusunca isler daha baska oldu baba faktoru onun icin cok baska annesi ne derse dedin onemsemiyor ama simdi babasi hatrina gitmek istedi icinden gelmiyor onunda gorusmek biliyorumm nasil yuzune bakariz dedigimde ben nasil bakicam ama ne yapabilirim diyor degisik bir hal aldi gitmek istemiyorsa baba fAlan dinlememesi lazim bencee..dun aksam hic konusmadik uyuduk ama sabah aradi sesi cok iyi hicbirsey olmamis gibiydi konuyuda acmadi acaba bana hak mi verdiki kizlar. aksam eve geldigimizde bu konuyu o acmazsa ben tekrar acmalimiyim ne yapsamki

AÇmayın sakın, fikrinizi biliyor zaten

Tamam küs kalmasınlar, küslük iyi bir şey değil de evine neden gidiliyor ?

Kizlar butun yazdiklarinizi okudum hemen hepiniz benimle ayni fikirdesiniz ve cok mantikli akillica yorumlar yaptiniz hepinize cok tesekkur ederim cok sagolun.Maalesef benim esimin ailesi konustugum zaman anlasabilecegim ve beni anlayabilecek insanlar degil cunku esimi bile dinlemiyorlar sekiz aydir kayinvalidem bu konuyu actigi zaman esim onu hep kizarak bastirdi susturdu ama kayinpederim konusunca isler daha baska oldu baba faktoru onun icin cok baska annesi ne derse dedin onemsemiyor ama simdi babasi hatrina gitmek istedi icinden gelmiyor onunda gorusmek biliyorumm nasil yuzune bakariz dedigimde ben nasil bakicam ama ne yapabilirim diyor degisik bir hal aldi gitmek istemiyorsa baba fAlan dinlememesi lazim bencee..dun aksam hic konusmadik uyuduk ama sabah aradi sesi cok iyi hicbirsey olmamis gibiydi konuyuda acmadi acaba bana hak mi verdiki kizlar. aksam eve geldigimizde bu konuyu o acmazsa ben tekrar acmalimiyim ne yapsamki
Bence hak verdiğinden değil de seni yumuşatma çabaları bunlar. Kesinlikle açma konuyu. Ben olsam kesinlikle gitmem. Asıl onlarin gelip özür dilemesi gerekiyorken birde ayağına mi gideceksiniz? Ömür de bir kez yaşanan önemli günde yaptığı şey affedilir gibi değil, hemde durduk yere..

Eşin açarsa konuyu "onlar senin annen babansa benim annem babamda bu konuya dahil birde onları dinleyelim bakalım onlar ne diyecek sonuçta bende onların üzülmesini istemiyorum" de

Eşin konuyu açarsa bir kere ciddi ve net konuş. "Abindir, gidersin. Sana karışamam ama ben gitmek istemiyorum. Gitmeyeceğim." de. Kararlı olduğunu göster.
Evet ben hicbirsey demiyecegim zaten bu konuyu düşünmek bile beni yoruyor esimle konusmuycam o konuyu acmadikca acarsada sen git gor evine gitmem cok istiyorsa ailen barismamizi bunun yolu evine gitmek degil diycem yani anne baba olarak yanlis bir yol izliyorlar ramazan ayindayiz ikimizi birden iftara kendi evine cagirsa kayinvalidem orda bir ortam yaratsa bile daha mantikli olurdu yapici olmaya calisirken dahada yikici oluyorlar

İnsanlara sirf "yaşı büyük" diye saygi duymayı dogru bulmuyorum.Saygi hakedilir bana kalirsa,boyle davranan birine 100 yasinda da olsa saygi duyamam.Yasi buyukse ona göre davransaymis.En güzel,en özel günümde ortaligi birbirine katacak,ailemi beni rezil edecek bende sirf yaşı büyük diye ayagina gidecegim? Sırf o gün ailemi o duruma düşürdüğü icin ve aileme olan saygimdan gitmezdim.Esinize karsi net olun,gitmeyeceginizi net bir dille ifade edin.Kv Kp falanda emrivaki yapamaz size.Onlarda oğulları onca rezillik yaparken bir "dur"deselermis.Onlar anne babaysa sizinkiler de anne baba...

İnsanlara sirf "yaşı büyük" diye saygi duymayı dogru bulmuyorum.Saygi hakedilir bana kalirsa,boyle davranan birine 100 yasinda da olsa saygi duyamam.Yasi buyukse ona göre davransaymis.En güzel,en özel günümde ortaligi birbirine katacak,ailemi beni rezil edecek bende sirf yaşı büyük diye ayagina gidecegim? Sırf o gün ailemi o duruma düşürdüğü icin ve aileme olan saygimdan gitmezdim.Esinize karsi net olun,gitmeyeceginizi net bir dille ifade edin.Kv Kp falanda emrivaki yapamaz size.Onlarda oğulları onca rezillik yaparken bir "dur"deselermis.Onlar anne babaysa sizinkiler de anne baba...
Kesinlikle katiliyorum kendi annem ile konustum bu konuyu oda onlar kardes ama hatasini bile bile ayagina gitmek sacma olur kayinvalidende bir araya gelin onlar konussun görüşsün ama seni birseyler icin zorlamasinlar dedii sizinle ayni fikride yanii oda yeter onlari uzduklerii kendimi gectim anneme babama yazik artik benimm

Kesinlikle katiliyorum kendi annem ile konustum bu konuyu oda onlar kardes ama hatasini bile bile ayagina gitmek sacma olur kayinvalidende bir araya gelin onlar konussun görüşsün ama seni birseyler icin zorlamasinlar dedii sizinle ayni fikride yanii oda yeter onlari uzduklerii kendimi gectim anneme babama yazik artik benimm
Tabi ki.Ne münasebet yani? Esinizin abisi bu tarz bir saygisizlik yapmis olmasa bile,biriyle görüşüp gorusmeme karari size aittir.Kv Kp karisamaz.

Evet hatta kayinvalidem oldu bitti uzatmayin her dugunde olur diyor guya yapici konusma yaptigini saniyor esimde ona kizdi her dugunde olan birsey degil basitlestirme konuyu dedii ama gelin görünki anne baba merhameti sevgisi agir basiyor oda suan cok kotu durumda ne diyeceğini bilemiyorr ama bizimde evladimiz olur biraz empati yapalim annemin babamin hatrina gidelim gibisinden konusuyor deliricem hicbirwey demedim konusmuyorum;(

Eşine şunu demelisin: Senin annen baban üzüntüden hasta olursa, benim annem babamda o adamın ayağına gittiğimi duyarsa üzüntüden hasta olur. Gel iki anne babayı da hasta etmeyelim. sen git görüş. Ama beni muhattap etme. Ben ne yüzyüze gelirim ne de barışırım.

Eşine şunu demelisin: Senin annen baban üzüntüden hasta olursa, benim annem babamda o adamın ayağına gittiğimi duyarsa üzüntüden hasta olur. Gel iki anne babayı da hasta etmeyelim. sen git görüş. Ama beni muhattap etme. Ben ne yüzyüze gelirim ne de barışırım.
Kesinlikle konu açıldığı zaman aynisini soylemek istiyorum cok sagolun 👏🏻👏🏻👏🏻

Konusulcak bir insan degilki esim dugunden sonra yolda gormus abisini yanyana gecmisler abisi yuzunu buruşturup tiptip bakip geçmiş yanindan merhamet olsa insan olsa öyle yapmaz simdi evine gitmemiz bekleniyor ve bu olayi esim ailesine anlatti ona ragmen o abin sen gidip sarilcktin konusucaktin dediler

Anne baba da biraz mallık var sanırım.
Yazık bu yaşa kadar iyi yaşamışlar ot gibi

gitmem, büyük konuşmıyım ama kafamı kesseler gitmem.
adam en özel günümde ortalığı birbirine katıcak, aileler onun yüzünden görüşmicek, bide ayağına gidip özür dilicem, totosu tavan yapıcak.
valla gaza getirmiyim ama kocanızın kan bağı var naparsa yapsın ama benim gönül bağımı bile bırakmamış adamdan özür dilemem, kendime ve aileme olan saygımı bitirir.

Evet ben esime evine gitmem cok istiyorsan annene gitsinler orda git gor sen senin icin bende geleyim dedim ama cevap vermedi dusunup duruyorr konusmadim bende onunla yoksa kavga cikicakti kendimi tutamiycktim😔
Sen eşinin ailesi olay çıkaran oğulları ile gorusmuyorlar ,bu konuyu konuşmuyorlar mi sanıyorsun? Adamlar bileti size kesmişler ,sizin "hatalı olduğunuza " karar vermişler ,bu yüzden abinin evinde gorusuluyor.Cunku bu bir özür ziyareti olarak degerlendirilecek

Valla ablamın düğününde eniştem durduk yere çok kötü bağırmıştı bana telefonda ben ses çıkarmadım ama konuşmadım enişte özür diledi ama ben olay çok sıcaktı ve çok kırılmıştım konuşmadım düğün boyunca sonra annemi aradı düğünden sonra düğün öğlen olmuştu akşamına aradı eniştem annemi işte neden konuşmuyor falan dedi annemde boşver oğlum itin hatırı yoksa sahibininde mi yok benim hatırıma kötü olma dedi enişteme bende eşimle annemin yanındaydım eşim kolumdan tuttu yürü gidiyoruz it olan sen oldun olaya bak dedi ben 1 aya yakın konuşmadım annemle telefonunu dahi açmadım dayımın karısı anneme kızmış suçlu sensin ayağına gideceksin kızının özür dileyeceksin kız haklı hiçbir suçu yokken it ettiniz kızı demiş aldı geldi annemi özür diledi

Yani demem o ki suçlu kimse ayağa o gider kesinlikle gitmeyin kendinize saygınızı yitirmemek adına

Sen eşinin ailesi olay çıkaran oğulları ile gorusmuyorlar ,bu konuyu konuşmuyorlar mi sanıyorsun? Adamlar bileti size kesmişler ,sizin "hatalı olduğunuza " karar vermişler ,bu yüzden abinin evinde gorusuluyor.Cunku bu bir özür ziyareti olarak degerlendirilecek
Ağzınız bal yesin aynen oyle esim soyledi ailesine zaten biz mi suclu olduk simdiii diye

Kizlar guncel son durumuyaziyorum neler yaptiysam bagirdiysam cagirsamdaa vazgeciremedin esimde ailesine uydu ve beni bu aksam zorla goturuyorlar.. ölsemde gitmesem dedim zorla olurmu bu is diyceksiniz ama inanin zorlaa ailesinin hatri icin bir kere bunu yapicakmisim esime anlam veremedim inanamadim neler ettiysemde vazgeçmediler.Anliycaginiz gidiyoruz bu aksam bana dayanma gucu dileyinn kimseye guvencim kalmadi artik

Kizlar guncel son durumuyaziyorum neler yaptiysam bagirdiysam cagirsamdaa vazgeciremedin esimde ailesine uydu ve beni bu aksam zorla goturuyorlar.. ölsemde gitmesem dedim zorla olurmu bu is diyceksiniz ama inanin zorlaa ailesinin hatri icin bir kere bunu yapicakmisim esime anlam veremedim inanamadim neler ettiysemde vazgeçmediler.Anliycaginiz gidiyoruz bu aksam bana dayanma gucu dileyinn kimseye guvencim kalmadi artik

Bakın görün size evlerinde surat asacaklar.

aynisini yasadigimi anlattim. ev aldilar diye kayinvalidem bizi zorla ev gormeye goturdu. kaynimla eltim yuzumuze bakmadilar evlerine gelmis misafirin.

ama iyi oldu. esimin canina tak etti herkese resti cekti.

ben evine kadar gitmisim onun bana yaptigina bak bir daha kimse bana onunla ilgili agzını acmayacak dedi.

o gun bugundür goruşmuyoruz.

uzulmeyin bu kadar her seyin hayirlisi.

oraya gidecekseniz mesafeli suskun olun. zorla getirildiğinızi anlasınlar.

Back
X