bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buradaki insanların velisi gibi davranmanıza gerek yok bence.

yanlış anlamayın ama hiç birinizin velisi olmak veya öyle davranmak gibi bir misyon edinmedim velisi olduğum kişiler ya genç ya da çocuk. Sadece bizim sorumluluğumuzu hatırlattım, öyle yardım meleği rolüne girip te gizli numara ile buradan birileri ile yaşayacağınız ilk sorunda yayıncı olarak bizim birinci derece yayıncı olarak suçlu olacağımızı bilmemeniz gayet doğal.

Bugün sorumluluk bende dersiniz iki gün sonra rüzgara göre yön alırsınız. Bu sebeple ukalalık yapmak yerine uyarılarımı dikkate alın.

yanlış anlamayın ama hiç birinizin velisi olmak veya öyle davranmak gibi bir misyon edinmedim velisi olduğum kişiler ya genç ya da çocuk. Sadece bizim sorumluluğumuzu hatırlattım, öyle yardım meleği rolüne girip te gizli numara ile buradan birileri ile yaşayacağınız ilk sorunda yayıncı olarak bizim birinci derece yayıncı olarak suçlu olacağımızı bilmemeniz gayet doğal.

Bugün sorumluluk bende dersiniz iki gün sonra rüzgara göre yön alırsınız. Bu sebeple ukalalık yapmak yerine uyarılarımı dikkate alın.
Uyarılarınız için teşekkürler.
Eğer bu şekilde hukuki sorumluluğunuz varsa, belki de fazladan moderatörle, konuların anlık kontrolden geçip açılması daha doğrudur. Böylece kendinizi daha garantiye almış olursunuz.
Yeri geliyor saatlerce moderatörlere ulaşılamıyor. Biraz profesyonellikten zarar gelmez 🤷🏻‍♀️
Tabi bunu düşünmüşsünüzdür muhakkak. Tıpkı benim düşünebildiğim ama yine de uyarılarınızı dikkate alacağım gibi belki siz de bu tavsiyeyi dikkate alırsınız.
bu da ukalalık olmuşsa, kusura bakmayın.

Kazen izninle, tecrübene dayanarak yazdıklarının çok yanlış anlaşıldığını düşünüyorum zira konu profesyonelliğe kadar gelmiş.

Burası amatör ruhla yönetilen bir site, kurulduğu seneden beri profesyonellik iddiası olmadı hiç.
Tüm üyeler 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre yazdıkları, paylaştıkları her şeyden kendileri sorumludur, üyelerin gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlardan Kadınlar Kulübü sorumlu tutulamaz.

Lakin site üzerinden yapılan bir paylaşım sonrası dolandırıcılık, şantaj, iletişim bilgilerinizin ele geçirilmesi sonucu farklı mecralara dağıtılması vb durumlar yaşanabiliyor, ki siteyi kullanarak dolandırıcılık yapanlar da oldu, üyelerin kendi iradeleriyle verdikleri iletişim bilgileri alınarak taciz edilenler de oldu.

Hepsi dönüp dolaşıp bizi sorumlu tutup suçladılar, ki biz defalarca kez uyarılar yapıyoruz, bu Veli gibi davranmaktan ziyade, kendi iradenizle yaptıklarınıza karşı hiçbir sorumluluğumuz olmadığı halde, sizleri üye değil aile gibi gördüğümüzden amatör ruhla yaptığımız dostane ikazlardan ibarettir.

Kaldı ki biz site kurallarını bile hatırlamakla mükellef değiliz ama zaman zaman yine tamamen iyi niyet ve dostane düşüncelerle ikazlarda bulunuyoruz.

Profesyonel olsaydık, sitede sizlere tek bir yazımız olmazdı, otomatik mesajlar ve iletişim sayfasından alacağınız yanıtlarla yürürdü yönetimle aranızdaki diyaloglar.

Derseniz ki biz dostane de olsa uyarı istemiyoruz, o zaman kullanım sözleşmesini okumadıysanız dahi okumuş kabul edildiğiniz, kurallara uymakla yükümlü olduğunuz ve kurallara aykırı bir konu ya da yorumda şikayet et butonuna basarak rapor etmeniz gerektiği bilgisini de not düşelim.

Saygılarımla.

Not: Yazıyı okuyacak arkadaşlar yanlış anlamasın ben durumdan gayet memnunum, severim samimiyeti, amatör ve samimi bir sitede olmaktan da keyif alıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X