Arkadaşlar ben Konya'da yaşıyorum 18 yaşındayım 2023 yılında sosyalleşme oyununda bir oğlanla tanıştım benden bir yaş büyük ve İstanbul'da yaşıyor kendisiyle samimi olduk ve sevgili olduk o zamanlar ağır ergenlikteydim onun için biraz deccal gibi davrandım oğlanın kalbini kırdım 2024 yazına kadar böyle sürdü bu durum daha sonra 2024 yazında temmuz Haziran gibi ben artık ona dönmeye başladım aklım başıma dank etti diyebiliriz kendisi Haziran ve temmuzda hani olur felan diyordu ama olmuyordu bir şekilde hatırlamıyorum konuşma kesiliyordu ben yaşıyordum yine Ağustos'ta yazdım bu sefer geceye kadar konuştuk kendisi geceleri uyumuyor gündüzleride çok geç kalkıyordu bende şaka manasında yenge mi var dedim sonra bana evet gerçekten biri var dedi ben de ciddi misin engelliyecegim yoksa dedim o beni engelledi sonra ulaştım bir şekilde bana açıklama yap dedim sana olan hislerim öldü dedi tartıştık biraz yine engelledi bundan sonra ben ona her ay yazmaya başladım ve benle konuştu hayatında başka biri olmasına rağmen bana süreklilik umut verdi (seni seviyorum diyor o zaman beraber olalım diyorum o kızı bırakamam diyor kız intihar felan edicekmis sanırım ondan dolayı terk edip kimsenin güvenini benim için kiramayacagini söyledi) ve kavga ediyorduk beni engelliyordu sonraki ay benim özlemim yine katlaniyordu yine yazıyordum bu böyle gitti benim doğum günüm Aralık'ta yazmadı doğum günümde ben yazdım yine orda bu sefer kavgalar hani bir üst seviyeye taşındı.Bakin ben suçluyum suçsuz değilim ama onunda suçu eğer sevgilin varsa bana neden umut veriyorsun? Onun peşinden kosmama en büyük sebep bu oldu en son cidden kırıcı konuşmaya başladı 2025 Ocak olmasi lazım ordan sonra mayisin sonuna kadar ona yazmadım istanbul depremi oldu küçük Mayıs'ta hatırlarsanız o zaman smsten yazmıştım ona engelimi açmış wpden bende yine yazdım (bu arada şey olmuştu kendisi Snap kullanmıyordu sonra Snap açmış bana bildirim geldi arkadaşımdada numarası vardı beni engellediği zaman profilini bana atsın diye vermiştim arkadaşımı eklemiş önerilerine çıktığı için neyse kıza yazmış felan bende dedim hani instgramini iste vericek mi bakalım çocuk ekledi arkadaşımı instgramdan ve hani saçma sapan şeyler konuşuyormus arkadaşım benim zorumla yazdı sonra kız çıkardı onu bitti bu konu böylelikle) sonra bu parantez içinde dediğim konuyu yüzüne vurdum kavga ettik baya ve hala bana iliskisini savunuyor? Snap hesabını üniversiteden bir arkadaşı onun kendi telefonundan açıp rastgele insanlar ekledigini söyledi saçmalık yani neyse ben engelledim bu sefer ilk olarak (bu arada tanistgimiz oyundan insanlara iste çok çirkin bir kız felan diyormuş bunuda sorunca laf açılmıştır demisimdir öyle dedi?)kendiside beni her yerden engellemiş şuan agustostayiz 20 Haziran'da Twitter'dan bir gönderiyi repostlamis ayrılmış büyük ihtimalle kızla o yönde bir şeydi, ben tarot fal tarzı şeylere inanan biriyim ve bir iki hafta önce birine baktırdım bu çocuk için ve donucek çıktı sonra 7-8 kişiye daha baktırdım onlarda donucek dedi çocuğu unutamıyorum sizce napmaliyim ve ne düşünüyorsunuz benim için cidden özel biriydi en sonki kavga sslerini koyacağım