bana yardım edin :(

Çocuklarınız için 3 yıl önce mücadele etmeniz gerekiyordu. Çocuklarınız 3 yıldır neredeydin derse ne cevap vereceksiniz acaba. Adliyeye gitmeye bile üşeniyormuşsunuz.

üşenme değil benm hangi şartlar altında olduğumu bilmeden bu şekilde yargılamaya hakkınız yok kimse başına gelmeden anlayamaz..Allah korusun ama bir günde sizin başınıza gelirse eğer siz üşenmeyin o zaman

nakilde görünmüyor ders programında öğretmenlerinin ismi var isimlerini googleye yazdım ve okulu öyle öğrendm hemen gecede yola çıktm sabahına okullarındaydım :) hiç bir problemde yaşamadım Allahın izni ile

Çoook mutlu oldum ee nasıl geçti anlatsana biraz :) bundan sonrası için de mahkeme yoluyla görmeye hatta zaman zaman yanına almaya çalış canım.

Çoook mutlu oldum ee nasıl geçti anlatsana biraz :) bundan sonrası için de mahkeme yoluyla görmeye hatta zaman zaman yanına almaya çalış canım.

çok heyecanlıydım onlarda beni görünce çok şaşırdılar ya nasıl anlatayımki çok mutlu bir andı Allahıma çok şükür buldum ve p.teside dava açıyorum.cnm Allah senden tekrar tekrar razı olsun yaa sen o gün bana sölemesen belkide ben hala görememiş olacaktm tekrar çok teşekkür ederim

çok heyecanlıydım onlarda beni görünce çok şaşırdılar ya nasıl anlatayımki çok mutlu bir andı Allahıma çok şükür buldum ve p.teside dava açıyorum.cnm Allah senden tekrar tekrar razı olsun yaa sen o gün bana sölemesen belkide ben hala görememiş olacaktm tekrar çok teşekkür ederim

Anammm çok duygulandım ne güzel davanın peşine mutlaka düş canım kimse seni çcouklarından ayıramaz. Ayy kızzz yeter amma çok teşekkür ettin :1: ben bişey yapmadım Allah nasip etti sadece öpüyorum

Anammm çok duygulandım ne güzel davanın peşine mutlaka düş canım kimse seni çcouklarından ayıramaz. Ayy kızzz yeter amma çok teşekkür ettin :1: ben bişey yapmadım Allah nasip etti sadece öpüyorum

:) tabiiki Allahın izni ile oldu ama sen vesile oldun ya sana herzaman duacıyım Allah tekrar tekrar razı olsun cnm

Güzel gelişmeler olmuş çok sevindim senin adına, inşallah devamı gelir, çocukların velayetini alamasan bile sürekli görüş, irtibatını kesmemeye çalış ve bu konuda hakkını sonuna dek ara, kanun senden yana asla vazgeçme. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz

Back
X