Neden iş bulamayasın, benim düşüncem yiyecek alanında her daim iş bulunur... önemli olan sen bunu yapmak istiyormusun sevdiğin bir dalsa bence yap28yaşında lise mezunuyum.2cocugum var istanbul da ascilik akademsi diye bir yer var 8aylık süren bir eğitim ücreti 15bin civarında girmeli miyim bitirdikten sonra iş bulabilir miyim not ıstanbul dışında oturuyorum kayıt yaptirirsam bir süreliğine ev tutup annemle kalacağım cocuklarada annem bakacak fikirlerinizi bekliyorum
Bir tek kursla iyi bir yerde iş bulman imkansız bence.28yaşında lise mezunuyum.2cocugum var istanbul da ascilik akademsi diye bir yer var 8aylık süren bir eğitim ücreti 15bin civarında girmeli miyim bitirdikten sonra iş bulabilir miyim not ıstanbul dışında oturuyorum kayıt yaptirirsam bir süreliğine ev tutup annemle kalacağım cocuklarada annem bakacak fikirlerinizi bekliyorum
Yetenek önemli ama tek başına yetersiz olduğunu söylemeliyim. Vücut kondisyonunuz bile önemli. İş bulma konusunda nerede yaşadığınız çok önemli. En çok imkan büyük şehirlerde. Büyük şehirlerde de yaşam çok pahalı. Gerçekten iyi düşünülmesi gereken bir konu. Bana maddi açıdan bir sıkıntı yaratmadığı için pişman olmadım gittiğime. Hakkınızda hayırlısı.Çalışma şartlarının uzunluğu önemli değilde bunda yetenek önemli diye düşünüyorum hem çocuklarımın da geleceği var esim çalışıyor memur durumumuz iyi ama neden daha iyi olmasın ki bilemiyorum kararsızım istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?